0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (174 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Arkadaşlar Selam ! Demek ben Rusya’da yaşıyorum burda Moskova’da spor projesi var her mevsime uygun sporlar yapıyorlar bedava.şimdi de kış.ve paten sezonu başlamış.kaymaya gidiyorum hep ilk girdiğimde korkarım ama sonradan alışıyorum.geçenlerde gördüm herkes iyi kayıyor hoca onlarla başka benimle başkaydı ayırıyordu bizi.küstüm çıktım ordan.şimdi yorumlara baktım insanlar ne düşünüyor bu hakta diye?her kes bir birine yazmış gitmeyin riske atmayın kendinizi.peki buzda düşmek o kadar tehlikeli mi ki böyle söylüyorlar?yahut onlra mı öyle geliyor ?yarın da ders var gideceğim yine.ama insanların düşünceleri beni korkuttu açıkçası…

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aa nə gözəl imiş..Gorəsən Samara da da varmi?

Birdə canım sən bura VPN ilə girirsən yoxsa oz internetin ile?menim internetim imenni bura girmir ☹️sənde rusyadasan deyə bilmək istədim ..belke menim telefonumdandi
(123,190 puan) tarafından
anaa azerice yazmis
tarafından
Yazarım tabi
2 Azerbaycanlı ayıp degilmi farklı dilde yazişmaya ☺️
nerden biliyom post sahibinin azeri oldunu
tarafından
☺️☺️☺️☺️bilmedigin için söyledim ya
poat sahibinin azeri oldunu nerden biliyosun☺️
tarafından
Yaziya bakinca anlasiliyor..bazi ek sekilcileri Azerice kullanmiş☺️
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
zeriler rusyada ne geziyo aybalam
tarafından
Millet para derdinden cikmis işte ☺️
azerbaycan garibam ulkemi laa en guzel kizlar en bakimli kadinlar orda bayagi guzel ulke yahşi ulke
tarafından
Kız garibanmi dedim sjsjsj
Kadinlari bakimlu evet..ama ulke olarak asgari ucret sadece 6 bin tele .
Anladın sen ☺️☺️
belcikada 1800 civari miktara bakmaaa alim gucu önemli☺️☺️☺️
tarafından
Fiyatlar turkiyeyle ayni hatta daha pahali
abooo neyse derin mevzular girersek cikamayiz hacim senin atak durumu nasi gidiyo
tarafından
Banada öyle geldi ☺️☺️
Atak durumu berbat
Ben bittim ben tükendim ben iptal
Ne atakmış arkadas
hahaahaaaayyyttt☺️☺️ buda atakmi sen 3 yasi gorsen sanki 15 yasinda ergen 2 yasda basliyo ahaaa benimki 3 ay snr 3 yas olcak sabah bana *neden hergun okula gidiyorum ben uyumak istiyorum biktim* dedi
tarafından
Yaa yerim onu ..cok erken ya cocuk haklı ama ☺️
(174 puan) tarafından
Salam can necesen ?elbette öz diliniz varken başqa dilde danışmaq da ne bilim,amma Türkler de qardaşlarımızdır.yox men bura vpnle girmirem YouTube ve instagrama vpnle girirem.Getdim bu gün sürüşmeye lezzet verdi amma yene ilk girdiyimde qorxu keçirtdim sonra düzeldi
(174 puan) tarafından
Ben para derdinden çikmadım evlendim çıktım ,20 yaşımdan rusyadayım pek de güzel yer
tarafından
Ay sen bu Rusya'nı sevirsən..Amma men bir türlü sevə bilmədim.Para dərdindən deyəndə ki .. mənim yoldaşımın işi onun 20 yaşından burdadı.. Yeni ölkədə heç islemiyib.

Sən nə qədər vaxdda dil oyrənə bildin canim ..?və indi necə yaşın var
hacım senin yoldaşınla nasi tanistim aybÆlam
tarafından
Mağazada görmüş beni.
Öyle bir süre sonra begendigini söyledi. Ben kabul etmedim.Rusyaya geldi .1yıl sonra numarami bulup yazdi falan öyle öyle tanistik işte
iimmmm aayy guzel hikaye bence❤️☺️❤️☺️☺️
tarafından
Tek kötü tarafi benim yasimin az olmasi ..kalan her yeri çok güzel hikayenin ☺️
tarafından
Belki saysan 20 defa cikma teklifi etmis ben kabul etmemisim.Esimden nefret ediyordum peşimi birakmiyor diye .Ben kabul etmiyorum tamam anladim seni hayatin boyunca mutlu ol diyodu ..5 gün sonra gene yaziyordu başka numaradan ..en son ben güya kabul ettim kötü rolü oynuycaktim sevmesin beni nefret etsin diye ..5 gun oynuya bildim ..sonrasi srvgiye dönüştü
helal olsun enisteye ❤️❤️❤️
tarafından
☺️☺️☺️♥️♥️♥️
(174 puan) tarafından
Şeker kız biri yazmıştı para derdinden men de cavabladım para derdinden gelmemişem evlenib gelmişem.indi 28 yaşım var dekabr sonu 29 olacaq
-Reklam-
0 oy
(11,903 puan) tarafından
yolda yürürken de düşmenin riski var.  merdivenden inerken düşmenin de riski var. ben kuyruk sokumu kemeğimi kıracaktım nerdeyse. 
(174 puan) tarafından
Kemiğinizi nerde kırdınız
(11,903 puan) tarafından
merdivenden düştüm. kırılmadı kemik. ama eğrildi
(174 puan) tarafından
Geçmiş olsun ben de buzda düştünüz zannettim
0 oy
burda bi rusyali daha var şekerlik geell cvp ver
tarafından
Kız vermisim ya☺️☺️
ayni anda yazmisiz gormedim senin yazdini
tarafından
☺️☺️☺️bunun arkasına böyle seyler koy kiz emojiler .
Ciddisin saniyorum ☺️
ahahaha tm koyarim sendemi moskovadasin len ☺️☺️☺️
tarafından
Yok len ben Samara dayim ☺️
Olsaydi burda bende giderdim ..derdim paten degil dil gelistirmek sjsjsj

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 131 göst.
10 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asya15 (174 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy
5 cevap 116 göst.
20 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu

406,484 soru

12,189,827 cevap

36,708 kullanıcı

...