0 oy
179 göst.
önce Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Kimseye bir derdinini anlatamamak  , zaten herkesin derdi var birde ben dert anlaymıyım, 

Demekten doldum taştım içim ağlarken dışım yalandan gülüyor. 

Eşim bence benim imtihanım eşim 

Ben bu zamana kadar ondan hiç birşey istemedim ona 2 evlat verdim. Karşılığında sadece sevgi ve sadakat istedim ikiside yok. Yalandan da olsa güzel söz yok, bir eline sağlık demek bile yok. 

Afedersiniz ama   birgün olsun seni özledim demek bile yok ben yanaşmasam 1 ayda geçse umrunda olmaz. 

Benı kırar kırdığını bilmez, konuşım anlamaz, susarım anlamaz, kızarım anlamaz. 

O kadar doluyumki ilgi görmeye görmeye  unutmusım sevilmeyi  iltifat duymayı 

Biri gelip  beni övse rahatsız oluyorum  sanki alay ediyorlar gibi geliyor 

Örnegin deselerki üstündeki yakışmış  , tesekkür ederim diyemem. O dereceyim 

Anlıcagınız ne sevdiğimi bildim , nede sevildiğimi 

Bu evliliğin bitmemesinin 2nedeni var 1. Si çocuklarım çünki iyi bir baba

2. Si benim kendi ailem üzülmesin diye

8 Cevaplar

0 oy
önce (73 puan) tarafından
Rabbim yardımcınz olsun. Eşinizle bu duygularınızı paylastiniz mı.
önce (9 puan) tarafından
Cok kez  ama dalgaya vuruyor. Sorsan beni seviyor  ama  hiç beli etmiyor hep diyorum  beni övmüyorsun  benden uzaksın
En basiti yataklar ayrı  ben defalarca söyledim ayrı yatmak istemiyorum diye  
Ama neymiş çocuklar dan biri aglıyınca gece diğeri de uyanıp aglıyormuş
Tek başına çocuğu oda da yatıramazmışız oyüzden büyük oğlumla oda da yatıyor
önce (73 puan) tarafından
Eşinle konuş bence bir aile terapisine gitmenizde fayda var  kabul etmezse bu evliliği sürdüremeyeceğinize dair küçük bir tehdit de bulunabilirsiniz :⁠-⁠) Sevgisizlik ve ilgisizlik insanı bitirir bence çok ciddi bir sorun.
önce (9 puan) tarafından
Ona kalsa sorım yok varsada bende vardır. Çoçuklar duymasındakı haluk gibi herşeye bahane bulup insanı yaptığına söylediğine pişman eder.
-Reklam-
0 oy
önce (1,382 puan) tarafından
Ne desem bilemiyorum kelin ilacı olsa başına sürer. En son cümlelere binaen işte kendini geri plana atmış bir birey daha diyebildim çocukların ve ailen derken yitip gitmemek gerekiyor 
önce (9 puan) tarafından
En kötüsü ben arsız gibiyim   artık
önce (1,382 puan) tarafından
Seni sindirmesine izin vermişsin, aslında fark ettigin noktada tam şu anda bir silkelenmek gerek. Ben sinmedim boynumu eğmedim bu sefer kompleks yapıyor yine düzelmiyor da en azından ben mutsuz huzursuz değilim kendime yetiyorum. Eğer bir gün bitecekse ben her yolu denedim de bitti demek ayrı bir rahatlık bana göre. Denenecek tüm yolları dene önce bunlar tükensin başka çare düşünürsün
önce (9 puan) tarafından
Vallahi deniyorum  ama hiç takmıyor taksa bile  1 gün iyi diğer günler yine aynı oluyor  
Napıcagımı şaşırdım
0 oy
önce (1,059 puan) tarafından
Annenin mutlu olmadığı bir yerde çocuklar asla mutlu olmaz bunu unutma. Ailene gelince kimse istemez evladının yuvası yıkılsın. ama evladın mutsuzsa destek olmaktan başka çare yok. Bu şekilde yaşamaya devam edip ziyan etme hayatının geri kalanını 
önce (9 puan) tarafından
İşte ben şuan çıksam gitsem ailem arkamda durur
Ama eşim de gelir derki ben karımı seviyorum ailem benim herseyım
önce (1,059 puan) tarafından
Eşin istediği kadar gelip öyle söylesin. sen kararlı ol yeter ki. Yazdıklarına göre söylüyorum brn arada sevgi görmüyorum. Hatta bir ay yanasmasam yanaşmıyor diyorsu. Bu da çok tuhaf mesela
önce (9 puan) tarafından
Cinselliği söylemiyorum bile bak bunu anlıya bilirim belki kendince sorunu vardır  der susarım
0 oy
önce (628 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun görücü usulü ile mi evlendiniz ?
önce (9 puan) tarafından
Hayır severek evlendik sözüm ona ama evlenmeden önce elini tutmadığımda  küsen adam  şimdi tutsam küsüyor o derece
önce (628 puan) tarafından
Bı konuşmayı denesen derdi neymiş
önce (9 puan) tarafından
Çok konuştum bacım ama fayda etmedi
0 oy
önce (780 puan) tarafından
Valla biz de böyleyiz bilmiyorum herkesi evliliği nasıl ben çok soğudum kendisinden ya acayip midem bulaniyor adeta ama çocuklarım için asla düşünmem ayrılmayı çünkü onları benden koparirlar bı şekilde.sanki evdeki tuvalet terliği gibiyim onun gözünde.aslinda öyle değilimdir ama zorluyor kendini bana karşı kötü olmak için ailesinin etkisinde kaliyor
önce (9 puan) tarafından
Bizimki kimsenin etkısinde değil.  Sorsan seviyor. Ama başka birşey yok eve gelir 5 dk'da 40 bahane bulur söyler  . Övmeye gelincede  ne diyim ki  anla işte der
İş güç yorgunluktandir o.rutin iş hayatı biktiriyor insanı seninle ilgisi olduğunu sanmiyorumň
önce (9 puan) tarafından
Ha tam olarak onun söyleğini söyledin ama iş hep var hep stresli  onların arkasına saklanıp beni ihmal etmesi saçma degilmi
Söyleyince değil de içinden gelmesi lazım yapmacık olur zaten dışardaki hayat evdekinden zordur kendi kendine mutlu olmaya çalış güçlü ol kimseye ihtiyacın yok beklenti insanı çok yorar hep negatif üzgün olursun ilerleyemezsin annesin artık premses değil
0 oy
önce (17,047 puan) tarafından
Sadakat olmayan bir yerde evlilik olmaz iyi baba da çocuklarının annesine sevgi saygı gösteren babadır bence.. bir gün çocukların büyüdüğünde ailen bu dünyadan göçüp gittiğinde geriye dönüp baktığında heba edilmiş bir hayat gitmezsin umarım 
önce (9 puan) tarafından
Ben şuan heba olmuş gibi hisediyorum. Herşeye bin tane laf eder 5 dk da moralini sıfıra indirir. Sonra döner derki suratın 5 karış
0 oy
önce (115 puan) tarafından
Mutsuz anne mutsuz çocuklar. Ne kadar dışarı gülsen de bir gün oda zor gelir . Bir kadın olarak bence herkes sevilmek ister. Yatlar katlar mülkler değil. Bizim evliliğimiz de küslük rahat 1 hafta 10 gün sürüyor. O süre içinde ister istemez yatak ayrılıyor şakalaşma yok gülüşmeler yok kapıda karşılama sarılma yok sofrada sohbet yok çocuklar bile o gerginligi hissedip evde kosturmaz eglenmez oluyor. O küslük zamanı dünyanın en sevilmeyen insanı ben misin gibi geliyor canım öpülmek sarılmak bir seni seviyorum mesajı bir özledim duymak istiyor. İnan bir insani ömür boyu bu duygulardan mahrum bırakmak zulümdür. İnşallah çözülür senin için bu konu . Bir yerde babalık yapıyor mu dövme sövme içme karı kız ayakları var mı çalışır mı onlarda önemli. Tabiki sevmek sevilmek olmadan olmuyor ama hepsi bir bütün. 
önce (9 puan) tarafından
Dövme  sövme yok içki içmez sigara bile içmez    ama  bunlar yetmez ki
 Ben hergün onu kapıda güler yüzle karşılarım  evde biri dahi olsa kapuyı  kendim açarım  
 İçeri girer başlar bahane bulmaya yok ev çok sıcak yada çok soğuk  
 Yok  yemek nerde çay nerde saat 9 da işten grlir  11 de başlar söylenmeye saat 11oldu yatın  niye yatmıyorsunjz bu çoçuklar niye ayakta  işte niye kahve yapmadın veya meyve getirmedin  . Yetişemiyorum 2 çocukla diyince  de laf yetiştiriyorum  diye kızıyor
0 oy
önce (4,950 puan) tarafından
Sana da fatih civelekoglu videolarını tavsiye ederim. Çözümün o videolarda 
önce (9 puan) tarafından
Denicem saol

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 332 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu