0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
kizlar esim kahveye gidiyor ama takip ve arastirmalarim sonucu nettende kiz yorum yapmis guzel cafe diye kizlardagidiyor mu siz olsaniz izin verir misiniz

1 cevap

0 oy
(10,123 puan) tarafından
Ben. Cafeye gidecek olsam oyun alanları olanı tercih ediyom. Cafeyse kızlarda gider kahvehane ise sadece erkekler olur 
(288 puan) tarafından
Artık kahvehaneye de kadınlar gidiyor ://
(29 puan) tarafından
cildircam ya esimin arkadasi cafeye cagirmis esimi gel sigara dagitiyorlar bedava diye esim tovbe ettim demis ama manasini anlamadim
(29 puan) tarafından
ama yine gitmis ogleden aksama kadar gelmedi
(3,289 puan) tarafından
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor gecenin körü hakkını helal et de içine kurt düşürmek gibi olmasın yani
(3,289 puan) tarafından
Bide sen git kolacan et orayı
(288 puan) tarafından
Meryem sende mi uyuşturucu olarak düşündün acaba?
(29 puan) tarafından
Konum neresi oldugunu gosteriyor biliyorum uyusturucu falan degil esim sigara icer de hani kizla karisik birde 6 aylik hamileyim bu duruma getiriyor tl tartistiktan sonrada  tatli aseriyorum diye tatli getirmis onu gectim sabahin korunde cocuklari kaldirdim giyim yardimi icin dogalgaz yardimi odesin diye o ise cafede kiz erkek karisik bulunan yerde cok yoruldum ya
(29 puan) tarafından
Ben kiradayiz diye cabalarken onun keyfi hali bunu soyleyince bana şey diyor seni gezdirirken iyiydi alt tarafi cocuklar icin aile olarak burger yeriz 2 ayda bir ya ben napacam hani esim evine bagli ama aldatmasinj gormedim ama bu halimle takip ettim konum tl dinleme falan buralara geldim
(288 puan) tarafından
Fanusa koy müzeye kaldır kocanı canım sanki hormonlardan dolayı biraz abartmışsın :)  bunlar yoksa adamı neden bu kadar sık boğaz ediyorsun. Kızlar sanmıyorum ki sıraya dizilsin eşin için
(29 puan) tarafından
Karsi taraftan bir adim gelirse esim on adim atmayacagi ne malum bugun oyun yarin oyun bu istege donusturur
(288 puan) tarafından
Eşinize güvenmiyor musunuz?
(29 puan) tarafından
sorum esime guvenip guvenmemek degil
(10,123 puan) tarafından
Bir kafeden konu nereye gelmiş. Eşinle arkadaşi şakalaşmis gel bence sen olayı fazla abartiyosun. Bence konu tamemen eşine veya kendine guvenmemen
(29 puan) tarafından
her gittiginde cafe kahve 6 saat kaliyor haftada bir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 566 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Selimin annesi (10,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 793 göst.
+1 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.

406,536 soru

12,193,574 cevap

36,725 kullanıcı

...