+1 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından

Selam kizlar eşim iş telefonunu evde unutmuş bir iş arkadaşı var onhnla ise gider sabahları özel araçla 

Bugün sabahta iş yerinden çok arayan oldu açmadım 
Daha sonra ise beraber gittiği arkadaşı da arayınca üst üste birşey mi oldu diye çok meraklandim ilkini açmadım diğerini açtım bu arada bu arkadaşı normaldede samimi olduğu biri taa biz evlenmeden önce yani rsimin kendi cep nosu da var onda bende açtım alo dedim yenge Emrah çıktı mı dedi evet baya oluyor dedim telefonu evde unutmuş dedim tamam yenge dedi kapattı eşimi aradım hemen sen nerdesin ise beraber gittiğin arkadasin sordu dedim resim attı işteyim diye 
Adam öyle diyince içime kurtta düştü ise gitmedi mi diye veya yolda adama birşey mi oldu diye 

Eşim bağırmaya başladı bugüne kadar asla böyle bagirmamisti sen neden açıyorsun o telefonu ben sana açma demiyor muyum neden konuşuyorsun falan 
Dedim ki yolda başına bişey geldi sandım 
Biraz daha bağırdı ben kapattım 
Sonra da mesaj atmış biraz kaba davrandım ama kimse senin sesini duymasin kıskanıyorum diye 

Ama çok moralim bozuldu çocuk azarlar gibi davrandı 

11 Cevaplar

+4 oy
(13,092 puan) tarafından
aman sesini napacaklarmış senin, öküzlüğüne kılıf uydurmuş. kıskançlık değil bu
(373 puan) tarafından
Of katılıyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,589 puan) tarafından
Oldu evden de çıkma o zaman kimse görmesin. Bence çok saçma yaptığın kötü bir şey değil eşini merak etmen gayet normal eşinin tavrı ve sonraki açıklaması çok saçma 
(373 puan) tarafından
Evet ilk kez böyle bir davranışina şahit oldum şoka girdim bagirdikca ahahs
+1 oy
(13,248 puan) tarafından

Ne güzel üste çıkmış  sen nerdesin diyince hemen hop:) napcan kız mecbur açcan

(5,119 puan) tarafından
Yorumlara baktım da heralde ben fesadım dıyordum sneınkını görene kadar :))
(13,248 puan) tarafından
Kız üst üste çalıyorsa mecbur açıcam yani dışarıda kimse mi sesini duymuyor kadının. Sen nerdesinin tepkisi bu :)
(5,119 puan) tarafından
Aynen. Yalnız iyi manipüle. İşe yaramış galiba :)
+1 oy
(507 puan) tarafından
Bu çok saçma eşiniz şizofreni degilse bir haltlar karıştırıyor bunun ortaya çıkmasını istemiyordur ama sizofrense Allah yardımcınız olsun zor 
+1 oy
(1,627 puan) tarafından
Yani şimdi felaket tellalı diyeceksiniz ama eşin işteyse arkadaşı neden nerede diye arıyor hadi aradı ve açtın bu gayet olağan bişey eşin neden bağırıyor bence başka bişey var işin içinde yani linçleyecekler lütfen gelmeyiniz :)))) 
+1 oy
(6,608 puan) tarafından
Herkes saçma falan demiş ama fikirler aynı olmayabilir benim eşim olsa bana da kızar şahsen arkadaşları ile konuşmamı istemez yani bunda ne var bence eşin istememis diye kızmış olabilir ve sende merak konusunda haklısın dert etme cnm
0 oy
(5,298 puan) tarafından
Eşinde de biraz odunluk var canim  telefonu alıp ne konusmussun  sanki direk tepki vermis
0 oy
(4,504 puan) tarafından
Ben açmam ama açmamamın sebebiş eşimin iş arkadaşlarını sevmemesi. Diger türlü onun yakın arkadaşları zaten benimde arkadaşım üniversitesiden. Ancak kızması saçma olmuş yani 
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Kıskançlık değil bu bacım adam yanlış en ufak birşey dememiş .yenge demiş arkadasini sormuş.o zaman marketteki kasiyere de ne kadar diye sormayalım .
0 oy
(482 puan) tarafından
Bu kadar fazla tepki vermesi normal değil bence. Sanki bi şeyleri ortaya çıkacak diye endişenip bağırmış gibi geldi bana. Sonda söylediği sesini kıskanma durumu falan da hikaye. Seni o şekilde kıskanacak kadar seviyor olsaydı o kadar büyük tepki verip bağırmazdı. Her şeyden önce kalbini kırmaya korkardı. Sen yine de temkinli ol bence canım. Halleri hiç normal gelmedi bana. 
(373 puan) tarafından
Ay öyle mi diyorsun herşeyi sürekli kontrol ediyorum ama bişey yok bende şüphelendim aslında tavrindan
(482 puan) tarafından
İnşallah kötü bi şey yoktur. Ama dediğim gibi temkinli ol yine de canım. Allah yardımcın olsun inşallah.
(373 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Sesini kıskanmışmış pehh olmadı seni bı kafese kapatsın insanlarla ne görüş ne de konuş. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 571 göst.
0 oy
8 cevap 646 göst.
11 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Irmak2hira (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 995 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 361 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu