0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Offf kızlar. Oğlum 3 yaşında ama aşırı hiperaktif bir çocuk. Sürekli vurma, dağıtma dökme akşama kadat ev toplamaktan bunalıma girdm. Oyun kuruyorum mesela hadi gel oynayalım diylrum arabalari birbirine vuruyor, yastığı alıyor rastgele atıyor hayır şiddet bağırma falan da yok. Anlatıyorum arabalarını birbirine vurma kırılır oyun oynauamayjz zarar verme vs anlatiylrum ama yok. Bir yere gitmek bile istemiylrum bu huyu yuzunden. Döküp savuruyor bağırıyor vuruyor ne yapacağım? 

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,507 puan) tarafından
Vurma, yapma demek çocuklarda ters etki yapıyormuş. Yavaş vur, gel yavaş koşalım demek yada dikkatini başka şeye çekmek biraz işe yariyor. Ilerde spora veya baska bir seye yönlendirilebilir 
Ve sabır gerektiriyor,  çok zor seni anliyorum ama geçecek öyle düşün
önce (86 puan) tarafından
İnşallah inşallah gecrr vallahi çok yoruldum 1 yaşından beri boyle
Bizim büyük kızda 3 yaş ve bu ara oda öyle
:( Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
önce (384 puan) tarafından
Enerji fazlası var cnm yorulması koşması enerjisini atması gerekiyor yor onu ben içinde 2 3 saat parka çikar koşsun eğer çıkamıyorsan banyoda halı yıkat duvarları sildir eve koşu ve bisiklet bandı al orda enerjisini atsın enerjisini atmayan çocuk özellikle erkek çocukları oldukça hiperaktif olurlar
Koşu ve yürüyüş bandını dene çok faydasını göreceksin
Keşke evde yerim olsa da alıp koysam. 1+1 çöpe yer yok ki
Çocuklar soğuğa aldırış etmez çocuklar sıkıca giydir çıkar dışarı
önce (264 puan) tarafından
Ben de bayburttayım Erzurum un soğuğunu da biliyorum her gün çıkarırım ben oğlumu her yer kar içinde şu an mesela erimedi bile ama sıkıca giydirip çıkarabilirsin
Öyle o sekidke cikariyorum tabiki sıkı giydirip götürüyorum marketedir dışarıda oynamayadir. Park için dedim yani
0 oy
önce (683 puan) tarafından
Benim kızım da aşırı hareketli ben karışmıyorum artık düzelir kendisi
0 oy
önce (5,149 puan) tarafından
Suan 2.5 yasinda bagira bagira oynayan bir oglum var odasinin ortasinda kosturuyor 30 dk once oda carsamba pazari kivamindaydi yerdeki biskuvi kirintilarini saymiyorum bile ne yapsinlar kuzum enerjilerini atamiyorlar parka cikamiyorlar hava soguk evi dagitiyorlar yapcak birsey yok 
0 oy
önce (1,210 puan) tarafından
Parka götür yorulsun. Yediği şeylerde enerji patlaması yapar . Market ürünü verme çok. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 100 göst.
8 Kasım 2024 Aile kategorisinde Kubra guler (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
0 oy
5 cevap 48 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinirlibayan (327 puan) tarafından soruldu

405,932 soru

12,167,389 cevap

36,630 kullanıcı