0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından
Kızlar ilaca baslicam 100mg biraz korkuyorum yan etkileri olacak selectra deprasyon ilaci 50 mg kullanmıştım yan etkisi olmuştu bu 100mg yarısı icicem kircam yarıya

6 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bilgim yok cnm post çıksın
-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından
100 mg kırınca yarıya 50 mg oluyor cnm kullandım ilk 50 mg ile başladım sonra 100 mg ile devam ettim sunu diyim benim bir rahatsızlık var senelerdir kullanıyorum. Ama bırakınca öfke sinir baslıyor bende bağımlılık yaptı dr kesiyor du iyisin fiye veya mg düşünüyordu brn 100 aıyordum kesse bile kullanıyordum. 
(345 puan) tarafından
Cnm bende bi ara kullandım düzenli yan etkileri geçmişti normale dönmüştü düzenli kullanıyordum kestim anlamadan pişman oldum sana iyi geldimi bu ilaç anlatirmisin
(132 puan) tarafından
Cnm ilaçların hepsi antidepresyan ilaçları kana karısır ama fayda görmen için asla unutma tüm antidepresyanşarla ilgili bu yazdım 1 ay kullandım. Fayda görmedim diye bırakma çünkü ben 14 senedir kullanan biriyim. İlaç ilk 3 ayda fayda eder lan seviyesinde belli bir orana yaklaştı mı %desi mesela 70 den sonra tedavi olumlu yanıt verir onun da trk bir seyi var hergün aynı saate al demiyorum bak her gün o ilacı 1 saat önce veya en gec 1 saatsonra al ilanı unuttum diye kullanmayım bugün dene . Neden biliyormusun her ilaç 24 saattir etkisi 24 saat dolunca kullanmazsanız ilaç seviyesidüşer ve faydasını asla göremezsin her gün düzenli al5saat. Sonra bile olsa kullan. Ki ilacın seviyesi düşmesin.  Her gün aldın taktirde ilaç seviyesi kanda düzenli yükselir 1 ay kullandıktan sonra kan testi ver seviyesine baktım.  Dr iyi der veya bilgi verir 14 sene dile kolay fe 50 ilac denendi belki sadece depakin 500 mg ve rileptip ve selecra 50 veya 100 mg den fayda gördüm. Bu ilaçlar ile hayatımı sürdürüyorum.  Ama 2 günde fayda asla bekleme 3 ay kullan ki faydasını anca görürsün
(345 puan) tarafından
Anladim canım sağol düzenli kullanmak önemli doğru diyosun inşallah düzenli kullanmaya çalışacağım benimde yeme sorunum var hemen kahvaltı yapamıyorum ya inşallah düzenli kullanmaya caliscam artık
0 oy
tarafından
Kafana göre mi basliyorsun ki doktor nasıl recetelediyse o şekilde başla istersen 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Bende 50 mg kullandım ama zerre fayda etmedi
(345 puan) tarafından
Sen ne için kullandın bu ilacı kişiden kişiye etkisi değişiyor
(3,246 puan) tarafından
Stresli zamanlar geciriyordum
Çok çabuk sinirleniyordum doktor da bunu verdi
Uyku yapmaz demi dedim yapmaz dedi
Çünkü benim uykuyla bi sorunum yoktu
0 oy
(238 puan) tarafından
Selectra Depresyon derken Ne gibi mesela çarpıntı gibi geldi Ne bileyim nefes alamama gibi bu tarz şeyler için mi kullanılıyor
0 oy
(417 puan) tarafından
Bende bunu anlamıyorum doktor sizin durumunuza göre doz ayarı yapıyor zaten durumuna göre yükseltip düşürüyor sen şimdi kafana göre düşük doz alınca doktora gitmenin ne anlamı kalıyor o zaman kendi kendine ilaç yaz doz ayarla adamlar boşuna 6 yıl artı branş okumuş evde oturduğumuz yerden yapabiliyoruz demekki 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 41 göst.
+2 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 23 göst.
0 oy
3 cevap 51 göst.

408,336 soru

12,267,623 cevap

37,512 kullanıcı