0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (687 puan) tarafından
Akciğerde kitle var demişler kitle ne için olur kanser belirtisi midir 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet geçmiş olsun kitle kotu demektir
(687 puan) tarafından
Kesin midir peki
(577 puan) tarafından
Sevgi Hanım doktor musunuz?
-Reklam-
0 oy
(29,049 puan) tarafından

Buna.net birşey demek doğru olmaz çünkü iyi veya kötü huyluda olabiliyor Rabbim korktuğunuza uğratmasin

0 oy
(1,107 puan) tarafından
Her kitle kötü değildir onu doktor yapacağı testlerden sonra anlar iyi huylu mu kötü huylu mu diye inşallah iyi huyludur geçmiş olsun 
0 oy
(420 puan) tarafından
Geçmiş olsun eşinde mi çıkmış kitle Allah şifa versin. 

Akciğerde kitle tehlikeli ama artık tıp çok güzel sonuçlar veriyor öyle ki kayınbiraderimde çıktı 4. Evre kanser olduğunu öğrendi ama şimdi çok çok iyi gören kimse inanmıyor neredeyse atlattı ufak tefek tedavileri kaldı ondan sonra normal kontrollerine gidecek. Endişe etmeyin yani inşallah rabbim onada şifa verir 
(5,154 puan) tarafından
Dikkat edin enfeksiyon kapmazsin benim amcam kanser yüzünden değil enfeksiyon kaptığı için öldü cnm
(687 puan) tarafından
Ay yok canım çok şükür eşim değil kayınbabaya demişler de merak ettim zaten ağır kronik hastalığı da var yatalak değil ama ayağa kalkıp iki adım atınca nefesi gidiyor adamcağızın bir de bu çıkarsa napar bilmiyorum
0 oy
(850 puan) tarafından
Sadece röntgene göre kitle var demek kesin olmuyor. Bronkoskopi yapılıp parça alındıysa evet kitledir. Babama da kitle var demişlerdi günlerce öldük öldük dirildik. Bronkoskopi yapıldı kitle değil zatürre imiş. Allah şifa versin inşallah. Kime demişler yazmamışsın canım. Hasta olan kim?
(687 puan) tarafından
Kayınvabaya canım
(850 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah
0 oy
(499 puan) tarafından
Parça almadan bilemezler muhtemelen küçük bir operasyon geçirecek sonuca göre ameliyat yada ilaç tedavisi olur benim babamın kötü huylu bir kitlesi vardı heryerini sarmıştı onun kanser fakat başta iyi huyluydu ameliyat olacaktı babam ameliyat olmak istemedi ve bir kac sene yasayabildi
0 oy
(94 puan) tarafından
Her kitle kanser veya kötü huylu değildir benimde beynimde var kitle çok şükür kötü huylu değil 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 357 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysimabulut (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.

408,339 soru