Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Korkuyorum... bu normal mi?
0
oy
297
göst.
2 gün
önce
Diğer
kategorisinde
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
soruldu
Yaklaşık bir hafta oldu mutfakta yemek yaparken iş tutarken salondan gölgeler gidip geliyor. Yanımdan yürüyen havası değiyor gibi bir hissiyat var. Kaç defa eşime de sordum sen mi geçtin salondan diye.
Az önce de akşam yemeği hazırlıyordum kaç defa gölge geçiyor gibi oldu. Ya yok saçımdır omuzumdur dedim. Ama yok oğlumu yanıma aldım öylece iş tuttum normalde böyle olmazdım hiç ağzımda da hep dua ve besmele olur iş yaparken. 3 aylıkta hamileyim. Annemi aradım korkma kontrol et zihnini dedi yoksa düşük olur çok korkarsan bizim orada teba olur üstüne düşer dedi. Bilen vardır muhakkak tebanın ne olduğunu.
Neden böyle oldum anlamış değilim. 2 günde çok olmaya başladı. Kaldığımız evde çok çok büyük, rahmetli kayinpederin köyde ki evi. Depremde vefat ettiler kayinpederim kaynanam görümcem. Bizde köyde ki ev bağ bahçe sahipsiz kalmasın sahip çıkalım kafası ile köye geldik koy dediğim de mahalle gibi bir yer. Neden böyle oldu anlamış değilim. Üstümü giyinip evden çıkacağım eşimin işten gelmesini bekleyeceğim. Eşime de anlatınca kafanda kuruyorsun dedi. Neyi kafamda kuracağım ilk defa yalnız kalmıyorum...
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
2 gün
önce
ozgecangursoybursa
(
11,679
puan)
tarafından
cevaplandı
İlk defa yanliznkadigin için korkmuş olabilirsin canim
2 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayir ilk defa yanlız kalmadım. Eşim askeri personel nöbet günleri oluyor günlerce evde yanliz kaldigimi bilirim. Gurbette olmama rağmen hiç korkmadım
2 gün
önce
ozgecangursoybursa
(
11,679
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım besmele cek. Bunu sana zihninde yapıyor olabilir.seni korkuttularsa yok gebesin yok yanlizsin diye.zihnine oturmuş olabilir
2 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Kimseye anlatmadım annem dışında. Şimdide buraya yazdım ilk defa bugün anlattım. Acaba yanılıyorum belki diye
2 gün
önce
ozgecangursoybursa
(
11,679
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız göz tansiyonun olmasin gebesinde.goz tansiyonu yapar bunu golgeleri
1 gün
önce
Mrnfrmnarf
(
136
puan)
tarafından
yorumlandı
Göz tansiyonu gölge yapmıyor canım sis yapıyor dumanlı oluyor bide ışık etrafında Gökkuşağı
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 gün
önce
Semaguler
(
922
puan)
tarafından
cevaplandı
Zaman zaman yaşanabiliyo böyle şeyler, üstünde durur ciddiye alırsan yaşadığın vesvese artar, iyiden iyiye paranoya yapmaya başlarsın. Üç Ayetel Kürsi oku, Allah'a sığın.
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Yapıyorum tek sığınak Rabbım ve ayetleri
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 gün
önce
Sarakurak
(
1,188
puan)
tarafından
cevaplandı
korkutmak isteseler suan yazamazsn bile lohusayken tek kalmiyim diye annemlere gittim sözde kalabalik bi an tek kaldim kucagimda bebek evin icinde kara kedi gordum kediden kacmaya calistim o kadar gercekti annnem gelince kayboldu sonra evin her kosesine sirke serpistirdi bi daha da gormedim kiiiii 4 .kattayiz kedinin ne işi var
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Yarın bende yapacağım sirke fark ediyor mu?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 gün
önce
Canlarim
(
1,688
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız tövbe tövbe ben de ne zannettim girdim birazını okudum ben de korktum vallahi devamını okuyamadım bacım Allah yardımcın olsun bol bol Ayetel Kürsi oku evinde bakara suresi muhakkak aç sirkeli su ile evine sil lavabolarına sirke dök gerekirse mutfak lavabosunu
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Yarın ilk işim evin içine sirke dökmek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Prensesp
(
8,500
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende hamileyken eşim yok evde onun sesiyle uyandığımı biliyom arkamda biri var gibi oluyo birden uyanıyodum hamileyken benle uyurken uğraşıyolardı
1 önceki yorum göster
1 gün
önce
Prensesp
(
8,500
puan)
tarafından
yorumlandı
Korkma canım ben takmadım sonra sonra düzeldi ama 2 hamileliğimde aynısını yaşadım
1 gün
önce
Busrabetulll
(
868
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bn normalde evde tek olmaktan karanlıktan vs korkmam ama az önce duştaydım nasıl yıkandım bilmiyorum hamileyim acaba banada olur mu diye
1 gün
önce
Prensesp
(
8,500
puan)
tarafından
yorumlandı
Aklına getirme canım olmaz bişey korkma bende korkmam hic bu olayı yaşadıktan sonra olayı unutum ve bida olmadı hic birşey
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Allahim korusun muhafaza eylesin. Çözümü yok mu
1 gün
önce
Prensesp
(
8,500
puan)
tarafından
yorumlandı
Var canım unutmak ve hayatına bakmak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
_Masal0211
(
504
puan)
tarafından
cevaplandı
Lohusayken aynı şeyleri yaşadım sonra geçti 1
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Umarım bende de geçer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Bastet
(
2,058
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım korkuyorsan demekki korkutuyorlar. Evini has sirkeyle sil kapı eşiklerini yerleri bol bol bakara aç evinde yüksek sesli. Ayetel kürsü oku.
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Yapacağım inşallah yarın Rabbım korusun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
misafir
tarafından
cevaplandı
Ya korkma canım sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce 3'er kez bismillahillezi duasını oku başka varlıkların dünyası ayrı sürekli bizi korkutmakla uğraşmazlar Allah en güçlü bizi yaratmış zaten genel olarak abdestli durmaya calis dilinde sürekli dua olsun ve rahat ol rahat oldukça hiçbir şey tesir edemez korkup paniklersen her şeye anlam yuklersin daha çok vesvese olur
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
Aklıma getirmemeye çalışıyorum inşallah düzelecek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 gün
önce
Sera
(
973
puan)
tarafından
cevaplandı
Oluyor canm takılı kalma çok bende bazen evin içinde eşimin sesini duyar gibi oluyorum ama eşim halbuki evde yok dua ediyorm bol bol korkmamaya calsiyrm
1 gün
önce
uldgdml
(
524
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk defa yaşadım bu durumu ondan akılda da kalıyor pek çıkmıyor ama unuturum inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili bir soru bulunamadı
405,771
soru
12,159,848
cevap
36,601
kullanıcı