0 oy
297 göst.
önce Diğer kategorisinde (524 puan) tarafından
Yaklaşık bir hafta oldu mutfakta yemek yaparken iş tutarken salondan gölgeler gidip geliyor. Yanımdan yürüyen havası değiyor gibi bir hissiyat var. Kaç defa eşime de sordum sen mi geçtin salondan diye.

Az önce de akşam yemeği hazırlıyordum kaç defa gölge geçiyor gibi oldu. Ya yok  saçımdır omuzumdur dedim. Ama yok oğlumu yanıma aldım öylece iş tuttum normalde böyle olmazdım hiç ağzımda da hep dua ve besmele olur iş yaparken. 3 aylıkta hamileyim. Annemi aradım korkma kontrol et zihnini dedi yoksa düşük olur çok korkarsan bizim orada teba olur üstüne düşer dedi. Bilen vardır muhakkak tebanın ne olduğunu.

Neden böyle oldum anlamış değilim. 2 günde çok olmaya başladı. Kaldığımız evde çok çok büyük, rahmetli kayinpederin köyde ki evi. Depremde vefat ettiler kayinpederim kaynanam görümcem. Bizde köyde ki ev bağ bahçe sahipsiz kalmasın sahip çıkalım kafası ile köye geldik koy dediğim de mahalle gibi bir yer. Neden böyle oldu anlamış değilim. Üstümü giyinip evden çıkacağım eşimin işten gelmesini bekleyeceğim. Eşime de anlatınca kafanda kuruyorsun dedi. Neyi kafamda kuracağım ilk defa yalnız kalmıyorum...

9 Cevaplar

0 oy
önce (11,679 puan) tarafından
İlk defa yanliznkadigin için korkmuş olabilirsin canim
önce (524 puan) tarafından
Hayir ilk defa yanlız kalmadım. Eşim askeri personel nöbet günleri oluyor günlerce evde yanliz kaldigimi bilirim. Gurbette olmama rağmen hiç korkmadım
Canım besmele cek. Bunu sana zihninde yapıyor olabilir.seni korkuttularsa yok gebesin yok yanlizsin diye.zihnine oturmuş olabilir
Kimseye anlatmadım annem dışında. Şimdide buraya yazdım ilk defa bugün anlattım. Acaba yanılıyorum belki diye
Kız göz tansiyonun olmasin gebesinde.goz tansiyonu yapar bunu golgeleri
önce (136 puan) tarafından
Göz tansiyonu gölge yapmıyor canım sis yapıyor dumanlı oluyor bide ışık etrafında Gökkuşağı
-Reklam-
0 oy
önce (922 puan) tarafından
Zaman zaman yaşanabiliyo böyle şeyler, üstünde durur ciddiye alırsan yaşadığın vesvese artar, iyiden iyiye paranoya yapmaya başlarsın. Üç Ayetel Kürsi oku, Allah'a sığın. 
Yapıyorum tek sığınak Rabbım ve ayetleri
0 oy
önce (1,188 puan) tarafından
korkutmak isteseler suan yazamazsn bile lohusayken tek kalmiyim diye annemlere gittim sözde kalabalik bi an tek kaldim kucagimda bebek evin icinde kara kedi gordum kediden kacmaya calistim o kadar gercekti annnem gelince kayboldu sonra evin her kosesine sirke serpistirdi bi daha da gormedim kiiiii 4 .kattayiz kedinin ne işi var
Yarın bende yapacağım sirke fark ediyor mu?
0 oy
önce (1,688 puan) tarafından
Kız tövbe tövbe ben de ne zannettim girdim birazını okudum ben de korktum vallahi devamını okuyamadım bacım Allah yardımcın olsun bol bol Ayetel Kürsi oku evinde bakara suresi muhakkak aç sirkeli su ile evine sil lavabolarına sirke dök gerekirse mutfak lavabosunu
Yarın ilk işim evin içine sirke dökmek
0 oy
önce (8,500 puan) tarafından
Bende hamileyken eşim yok evde onun sesiyle uyandığımı biliyom arkamda biri var gibi oluyo birden uyanıyodum hamileyken benle uyurken uğraşıyolardı 
Korkma canım ben takmadım sonra sonra düzeldi ama 2 hamileliğimde aynısını yaşadım
önce (868 puan) tarafından
Ya bn normalde evde tek olmaktan karanlıktan vs korkmam ama az önce duştaydım nasıl yıkandım bilmiyorum hamileyim acaba banada olur mu diye
Aklına getirme canım olmaz bişey korkma bende korkmam hic  bu olayı yaşadıktan sonra olayı unutum ve  bida olmadı hic birşey
Allahim korusun muhafaza eylesin. Çözümü yok mu
Var canım unutmak ve hayatına bakmak
0 oy
önce (504 puan) tarafından
Lohusayken aynı şeyleri yaşadım sonra geçti 1
Umarım bende de geçer
0 oy
önce (2,058 puan) tarafından
Canım korkuyorsan demekki korkutuyorlar. Evini has sirkeyle sil kapı eşiklerini yerleri bol bol bakara aç evinde yüksek sesli. Ayetel kürsü oku. 
Yapacağım inşallah yarın Rabbım korusun
0 oy
önce tarafından
Ya korkma canım sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce 3'er kez bismillahillezi duasını oku başka varlıkların dünyası ayrı sürekli bizi korkutmakla uğraşmazlar Allah en güçlü bizi yaratmış zaten genel olarak abdestli durmaya calis dilinde sürekli dua olsun ve rahat ol rahat oldukça hiçbir şey tesir edemez korkup paniklersen her şeye anlam yuklersin daha çok vesvese olur
Aklıma getirmemeye çalışıyorum inşallah düzelecek
0 oy
önce (973 puan) tarafından
Oluyor canm takılı kalma çok bende bazen evin içinde eşimin sesini duyar gibi oluyorum ama eşim halbuki evde yok dua ediyorm bol bol korkmamaya calsiyrm
İlk defa yaşadım bu durumu ondan akılda da kalıyor pek çıkmıyor ama unuturum inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

405,771 soru

12,159,848 cevap

36,601 kullanıcı

...