0 oy
89 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar merhaba Kısaca anlatayım benim mr'ım emar  çekilecek de ilaclı MR ve ben emzirdiğim için 24 saat boyunca çocuğumu emzirmeyecekmişim benim oğlum hiç durmaz yani emmeden biliyorum çünkü çok memeye düşkün vazgeçmeyi düşünüyorum MR çektirmekten ama benim beynimde Damar zedelenmesi var olduğu için mecbur çekeceksın yaşın genc ihmal etme diye söylediler Çok kararsızım ne yapabilirim vazgeçsem mi Bir de sütümü sağmamı söylerler 24 saat boyunca malzemem de elimde yok Ne yapsam bilemedim Çok kararsızım vazgeçmeyi düşünüyorum MR çektirmekten olmuyor emzirmek için sadece bide ilaçlı emar çektiren varmı aranızda bebeği varken 

4 Cevaplar

0 oy
(3,206 puan) tarafından
Süt sağlam makinesi alıp sağabilirsin yada 1gün için mama verebilirsin ayrıca bu önemli bi durum sakın vazgeçeyim deme allah korusun sana bişey plsa kim bakacak çocuguna
(103 puan) tarafından
Evet doğru bakacak kimse yok ama 24 saat çok uzun bir süreç ve bir gün içinde kalkıp Ne bileyim emzirme makinesi ya da pardon süt  süt pompası bilemedim gittiğim Doktor profesör bir doktordan sürekli ona randevuda bulunmuyor bir daha böyle bir istemle bulunur mu Ya da çektirmediğim için bir daha bana bakar mı onu da bilmiyorum şu an tek düşündüğüm şey oğlum bakalım Bir de benim Biberon emzik falan tutmaz yani biliyorum Hani mama falan da versem içmeyeceğini de biliyorum bir 13 aylık ek gida ile Hiç aramız yok Zaten  Hani gündüz idare etsem Gece nsl  olacak diye düşünüyorum
(3,206 puan) tarafından
Bi zahmet o kadarını biraz eşin düşünsün sen bakacak değilsin sürekli makine cevrenden 1 gün için ödünç alabilecek biri vatdır illaki eğer yoksa hastanelerin yenidoğan bölümünde makineler var hemşirelerden rica edersin durumu anlatırsın Yardımcı olurlar
(103 puan) tarafından
Haklısın o zaman öyle yapayım
-Reklam-
0 oy
(171 puan) tarafından
Sütünü sağ bence canım sağlık ihmale gelmez gün içinde de çocuğu oyalamaya bak bı gün idare edebilirsin bence 
0 oy
(15 puan) tarafından
Benimde kızım aşırı bağımlı emmeye hiç ek gıdaya geçmemiştik yaklaşık 9 aylık falandı çektim emarı ama 24 saat değilde 12 saat falan vermedim sonra verdim sütü çünkü kirize girdi ve asla susmuyordu aynı zamanda başka şeyler yemiyordu perişan oldu bende  buna hazırladım kendimi biliyordum böyle olacağını emar çekilir çekilmez sürekli göğsümü sağdım ilk o ilaçlı zararlı süt ona geçmesin diye Allah'a emanet verdim hiçte bişey olmadı daha sonra aklıma takıldı doktora gidince anlattım vermeseydin iyidi ama verdiysende büyük bı zararı olmaz 12 saat gecmis dedi sanada Allah şifa versin benim böyle bi deneyimin oldu en azından sana fikir olur verip vermeme konusunda 
(103 puan) tarafından
Zarar verdi mi peki bebeğe bi tuhaflık oldu mu peki
(15 puan) tarafından
Hayır hiç bir zararı olmadı bı tuhaflık olmadı
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Sağlık için ve konu yavrumsa tabi kendi sağlığımıda düşünürüm süt sağım yapın 13 aylık baya büyük olmuş ek gıdayla idare edeceksiniz 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ferdane (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ferdane (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 239 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde yunleyayca (60 puan) tarafından soruldu

411,060 soru

12,373,177 cevap