0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından

Oğlum 21 aylık oldu hayla oyuncakları  yetmiyor tencere tabakla oynuyor dizinde  evler böyle mi saat 3 oldu 5 dk durmadım  çamaşır ütü bulaşık yemek ama ev böyle ne zaman ıslanır  ya

image

11 Cevaplar

+1 oy
(12,361 puan) tarafından

Uslanmak .. :D

-Reklam-
+1 oy
(518 puan) tarafından
HAYLA böyle 
0 oy
(750 puan) tarafından
2 yaşındaki üstelik erkek bebekle ev düzeni olmaz olamaz canım :) boşuna uğraşma. Bazen özellikle topladığım için dağıtıyorlar. Toplamasam uzun bi süre dağıttıkları oyuncakların yüzüne bakmıyorlar toplayınca oynayası tutuyor ikisininde. Biri 3.5 yaşında erkek biri 2 yaşında kız
(637 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm  eksiklerini göstermesin ama ruhum daralıyo  ya  bazı anneler. Cocukluda olsa düzenli oluyor ben 5 dakka durmuyorum ama düzen yok  anlamadim
0 oy
(2,854 puan) tarafından
Merak etme büyüdükçe geçiyor. Yine bazen mutfak maşasıyla falan oynuyor ama her şeyi getirmiyor. Yine oyuncaklar dağılıyor ama mesela koltuk altına birikmesinden bıkmıştım şükür o geçti 3 yaşında bu arada
(637 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm aynen koltuk altlaro  doluyor hiç odasında oynamaz hep salona yigiyor
(2,854 puan) tarafından
Ya canım ben oyuncakların dağılmasından rahatsız olmuyorum. Çocuk sonuçta başka işi yok. Odasında oturursan sürekli oynayabilir mesela ama sen salonda mutfaktayken tabi yanında oynar
0 oy
(657 puan) tarafından
19 aylık oğlum en başından oyuncakları odasında oynamasını öğrettim sadece 1 2 oyuncağı odasından çikartıp yanımızda oynar geri kalan hiçbir oyuncağı uada eşyayı çıkartmaz odasından iş bölümüne gelince bi işi hiçbir zaman ertelememedim hep o an yaptım ay yorgunum ay üşendim vs dersen birikir ve altından kalkamazsın ve en önemli iki kurandan biri az eşya hiç iş ikincisi aldığın şeyi yada işi biten şeyi o an yerine koymak bu yüzden evim hiç dağılmaz
(637 puan) tarafından
Masalah. Ya ne güzel bnm oğlumda bizle uyuyor odasına alışamadı galiba o yüzden oyuncaklar her yerde  ama  tencere  tavadan vaz geçse o bile iyi
(657 puan) tarafından
Biz 1 yaşında ayırdık odasını önce gündüz odasında tek başına uyumaya alıştırdık gündüz alışınca odasını çok sevdi sonra tamamen ayırınca hiç zorluk yaşamadık hatta bazen odasından kovuyor bizi kapıyı yüzümüze kapatıp kendi kendine oynuyor :))) benim bütün dolaplarda kilit var mutfakta özellikle p yüzden tencere tava ile oynamayı bilmiyor sende kilitleyebikirsin en azından tencere tavadan kurtulursun
0 oy
(892 puan) tarafından
Kendi evimi gördüm karşımda sanki inşallah düzelirler 18 aylık kızım var durum aynı 
(637 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(13,521 puan) tarafından
Benim 2 oda böyle yetmiyor bazen mutfağa taşıyor 
(637 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(12,915 puan) tarafından
Sağlanmaz :) boşver ya sabah beri toto üstü oturmadım valla ben okulda daha az yoruluyorum
0 oy
(668 puan) tarafından
3 yaşında oğlum asla düzenim yok Ben topluyorum o toplama diye bağırıp tekrar dağıtıyor
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Bir zamanlar ne km evde böyleydi hâla oyuncak vs olur ama bıraktı mutfak eşyası tasimayi
0 oy
(2,529 puan) tarafından

2 bebeyle benim en duzenli halim :D saka bir yana sadece oyuncak daginikligi varsa cok normal. Karşısındakilerin çocuk oldugunu oyunla gelişebileceklerini bazen unutabiliyoruz. Pırıl pırıl olsa ne yazar evladim mutlu olmadiktan sonra

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
8 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 32 göst.
14 Kasım 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 101 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,425 puan) tarafından soruldu

407,120 soru