0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Eşime çok kırgınım pazar gecesi beni çok kırdı çok üzdü konuşmak istemiyorum onunla farkında ama sorular soruyo falan oğlum 9yqşında üzülmesin diye cevap veriyorum ama o kadar başka konışmıyorm nereye kadar gider bilmiyorum

13 Cevaplar

+1 oy
(6,365 puan) tarafından
Asla eşimle kus kalmam  küs kalıp aramıza soğukluk niye girsin ki sonuçta  aynı evin içinde iki yabancı gibi davramak çok saçma gelir insana 
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Biz esimle kusunce bi gun en fazla oda yine konusiyoruz ben hataliysam ben esime konusturmaya calisiyorum ozur diliyorum esim sucluysa esim ozur diliyo gonlumu aliyo hep oyle gitti bazen ikimizde hakli veya haksiz oluyoruz ikimizde birbirimizin gonlunu aliyoruz
0 oy
(20,371 puan) tarafından
Niye kırıldığıma bağlı ama küslüğün doğru yönteminin bu olduğunu düşünüyorum birbirinize küssünüz ama anne babasınız çocukların olan bitenden haberi olmasına gerek yok 
(148 puan) tarafından
Aynen öyle tepkisiz de kalmak istemiyorum hatasını anlasın diye
0 oy
tarafından
Niye küstüğüme bağlı bu. Eğer çok kırdıysa beni 2 gün en fazla. Sonra zaten kendisi konuşturuyor.  Mecbur bende barışı yorum. Cok küs kalamıyorum asla .
0 oy
(4,744 puan) tarafından
Ölümü ve kötü geçen günlerimizi düşündüğümüz için bir saat dahi küs kalamayız elhamdülillah inşallah hep böyle devam eder. Sinirimin geçici olduğunu düşünüp abartmamaya çalışıyorum tabi susamıyorum ☺️
0 oy
(104 puan) tarafından
Bir iki gün küs kalabiliyorum oda kavga etme sebebine bağlı genelde yumuşak taraf hep ben oluyorum:))
(148 puan) tarafından
Bende öyle oluyorum işte hep bu sefer olmak istemiyorum
0 oy
(2,250 puan) tarafından
Çok kirildiysa 6 ay yanbanci gibi olurum takı aklı başına gelene kadar konuya göre değişir 
(148 puan) tarafından
İşte bende aklı başina gelsin istiyorum hep kolay barıştım için yine hata yapıyo
(2,250 puan) tarafından
Ben işime gelmezse konuşmam sonra nasıl olsa 2 güne barışır diye aynı hatalr aynı seyler oluyo böyle mesafeli oluyosun saygısını biliyor  bence tabi...
0 oy
(4,408 puan) tarafından
Küs kalmayız öğle uzun süre iyi değil zaten küs kalmak senden özür dileyip hatasını anladıysa sende uzatma bence konuşup anlaşın çocuğun etkilenmesin
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Bizim neye küstugumuze bağlı 

Uzun da sürebilir kısa da
0 oy
(112 puan) tarafından
Ben en fazla 5 daka küs kalabiliyorum ondan fazlası olmuyor kendim küsem bile eşim uyku bile uyumaz benle barışana kadar
0 oy
(18,432 puan) tarafından
Asla küs kalamayız ikimizinde yapısında yok zaten dayak şiddet küfür hakaret zaten bizim evimize uğramaz o yüzden kavga tartışmalarımız büyük derecede olmaz
0 oy
(255 puan) tarafından
Bence ne kadar kırıldığını veya neye  incindiğini tam olarak ifade etmelisin iletişimsiz birşey anlamıyorlar geçen bende sinirliydim baya. aldım karşıma konuştum anca öyle çözülüyor yoksa böyle birtek sen üzülürsün oda içinden ben konuşmaya çalıştım cvp vermedi benden bu kadar der 
0 oy
(6,719 puan) tarafından
Ben susamam işte herşeyi söylerim sonrası normal devam ederiz küs kalmayı sevmiyoruz biz ikimizde karşılıklı icimizdekileri dökeriz 

İlgili sorular

+5 oy
44 cevap 701 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Panik.yokk (207 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 72 göst.
14 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
+1 oy
5 cevap 138 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Papatya1 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,106 soru

23,702,496 cevap

311,742 kullanıcı

...