+2 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Hergün evi süpürüyor musunuz dip köşe ben haftada bir detaylı yapıyorum daha çok yoruluyorum hergün süpürmek daha mı iyi olur 

31 Cevaplar

+3 oy
(1,107 puan) tarafından
Hergün ve gün içinde dikey süpürgeyle süpürüyorum hem biri gelirse kırıntı bişi olmasın diye hemde dip köşe yapınca daha rahat oluyor evde daha toplu duruyor hergün süpürünce
-Reklam-
+2 oy
(3,894 puan) tarafından
Ben iki günde bir süpürürüm içim anca öyle rahat eder 
(162 puan) tarafından
Bende yüzeysel yapıyorum da iki aylık oğlum var yeniden Bi düzen kurmaya çalışıyorum haftada bir detaylı yapmak beni daha çok yordu iki günde Bi süpürmem gerek daha az yorulurum heralde
(3,894 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin inşallah sana canısı benim kayınvalidem ile eşim bebeğe bakıyorlar Allah onlardan razı olsun inşallah bende o fırsatta işleri hal ediyorum
(5,976 puan) tarafından
e yani haftalik cok birikir ben hergun supururum bebek varken yokken farktmez bigun supurup sildiysem ertesi gun sadece supururum. mesela bugun supurdum sildim . gun icinde zaten robot zirt hirt calisiyor cocuk bisey yedikce dokuluo cunku kirinti. yarin sabah sadece supururum.
(3,894 puan) tarafından
Valla bende aynı şekil
+2 oy
(7,944 puan) tarafından
Her.gun süpürüyorum mecbur çünkü soba var bende 
+2 oy
(6,714 puan) tarafından
Haftada bir cumartesi yada pazar dip köşe onun dışında ihtiyaç halinde süpürge açıyorum
+2 oy
(2,481 puan) tarafından
Hergun supuruyorum siliyorum.haftada birde hali kaldirir koltuklari ceker camlari siler inceden toz alir cekmeceleri duzenlerim.hergun supurulmesi taraftariyim helede cocuk varsa
(5,038 puan) tarafından
Haftada bırr cam silmek mi O.o
(3,631 puan) tarafından
Senede 1 kez silen ben gruptan ayrıldı :))
(5,038 puan) tarafından
Hahah çok pissin kız ben 6 ayda bır mutlaka silerim :D
(3,631 puan) tarafından
Cok sık siliyon ara ver biraz
(2,196 puan) tarafından
Duru benim kafadan :) en fazla 2
(51,324 puan) tarafından
haftada bir cam silip dip kose yapsam ooo hic bana gore değil surekli elde bez ev isi yapiyor bazı hanımlar
(3,631 puan) tarafından
Canımı yolda bulmadım yaa:))
(51,324 puan) tarafından
he valla ya hiç dışarı cikmayip baska birsey yapmayip hep temizlik mi yapiyor bu hatunlar
(3,631 puan) tarafından
İkbal seninde hiç işin yok heralde kız 50 bin puan ne sjdjdjjd
(51,324 puan) tarafından
☺️uyku problemi olan bebe büyüttüm ben basinda beklerken burda takılıyordum zaman gecsin diye
+ bu ikinci hesabim ☺️
(3,631 puan) tarafından
Maşşalah aşkoo bana yorum yapma zor geliyo ya yazma nerelisin
(51,324 puan) tarafından
ben severim yazmayi. bursanin ilcesi canim sen
(3,631 puan) tarafından
Sakarya canım bende yaş kaç
(51,324 puan) tarafından
37 senin kiz onca denk geliyoruz yorumlarda anca tanisiyoruz ismin neydi
(2,481 puan) tarafından
Valla buladr yorum gelcegini bilmiyordum.evim cok eski esimin babannesinjn evinde oturuyorz haliyle evi yenileyemjyorz yerler doseme eski camlardan bi yagmur yagsa su siziyor cok eski pimapen ama 30senelik nerdeyse cok toz oluyor evi nekadr temizlesemde gostermiyor oyuzden haftada bir dip kose girmek zorunda kaliyorum bebegim var temizlemesem olmaz.bide giris kat bahce ayri bi pisleniyor ve evim soba zaten onun pisligi yetiyor artiyor bile.anlicaniz rahat rahat temizligin tadina varamiyorum.bugun temizlesem yarin ayni malesef.
(51,324 puan) tarafından
Allah tez vakitte hayirli yeni ev versin sana inşallah canim benimde eski ev öyleydi banyo tuvalet tavani hep akiyodu. mutfak tavani akmisti lavabo alti patladi. evde hamambocekleri geziyodu. eski evi ilk süpürüp silince o anlik ferahlik veriyo sonra hicbirsey yapmamis gibi oluyor insallah yenilersiniz yada yeni eve gecersiniz soba külü zaten ayri dert
(3,631 puan) tarafından
Ayy sen benim ablamsın :)) ben 28 yaşındayım
(51,324 puan) tarafından
teşekkür ederim vurguladigin icin ☺️☺️☺️☺️☺️
+1 oy
(5,038 puan) tarafından
Ikı gune bı süpürürm 4 5 gunde sılerım yerlerı daha temız daha dzenli  oluyor.  
+1 oy
(883 puan) tarafından
Hafta içi hergğn robot silip süpürür her odayı 2 kere 

Hafta sonunda ben aura Cleanmax ile dip köşe yaparım
(162 puan) tarafından
Onlardan bizde yok malesef :)))
+1 oy
(717 puan) tarafından
Haftada bi büyük süpürge geri kalan günler robot süpürür normalde hergün süpürülmesi gerekir
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Her gün evi süpüyorum malum cocuklu ev, haftada 1 kere halıları kaldırıp dip köşe yapıyorum 
+1 oy
(13,559 puan) tarafından
Her gün supuruyorum 2 3 güne 1 de koltuk alti hali altı gibi illa silerim
+1 oy
(12,533 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hergün 2 defa süpürüyorum valla.Hergün silmiyorum ama. 1 hafta süpürge gidiyomu kız çocuk falan yokmu
(162 puan) tarafından
Var ikinciyi yeni doğum yaptım ev çok büyük yetişemiyorum hiçbişeye dik süpürgeyle yüzeysel yapıyorum hergün detaylı haftada bir
(12,533 puan) tarafından
He yine yüzeysel yapıyorsan olur. Bizim ev çok batıyı ya ki kurutma var ellerine verip gezdirmem bi yerde oturur yerler ellerini hemen yıkarım falan. Ona rağmen günde 2 kesin supuruyorum bazen 3
+1 oy
(128 puan) tarafından
Allahin her günü süpürürm ertesi güne bile götürmez beni sadece bikac saat
+1 oy
(201 puan) tarafından
Bir yere gitmezsem hergün süpürürüm tuvaleti yıkarım 3 4 güne bir banyo yıkarım dip köşe haftada bir yeter 
+1 oy
(4,286 puan) tarafından
Hergun sil süpür toz al tuvalet banyo çok pis oluyo 
+1 oy
(2,019 puan) tarafından
Ben her gün evimi süpürüyorım her gün de koltuklarımın altını süpürürüm. Hatta bazı odaları günde iki 3 defa süpürdüğüm oluyor.

Sezeryanım çok olmamasına rağmen bugün ikidir mutfak oturma odası koridorları süpürdüm.

Çocuk odası da istiyor ama sabaha kalsın:-)
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Kesinlikle her gün süpürmek rutinimdir zaten sılmeden rahat duramam o yüzden evim çok pislemez çocuklarda olunca günde ıkı kere açarım hatta
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Hergin süpürüyorum ben

Hergun yaptığım için dip köşeye gerek kalmio
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Robot süpürge nerdeyse hergün çalışıyor :D bende toz alıyorum ortalığı topluyorum o ara haftada 1 gün dipten giriyorum eve :) 
0 oy
tarafından
Valla bacim imkanin varsa sabah kalkinca dsgitmadan hemen bi supurge tut silmesen bile idare eder benim sabah ortaligi toplayip yemek yapip evi havalandirasiya kadar oglanin oglen uykusu saati geliyo e kahvaltisi oglen yemegi ara ogunu arada oyun istiyo derken yetismiyo hadi o bi şekilde canimi disima takar yaparim da esim gececi calisiyo gunduz surekli uyuyo 12 saat disarda bi de sicak bi ortam da degil nasil kiyayim o uyurken supurge acayim mecbur haftada bi kere yapiyorum ben soyle duzen oturttum 

Gunluk olan temizlik 

Evi toplayip havalandirma o arada yemek yapma sonrasinda yerleri girgirlayip gorunen yerlerin tozunu elimle aliyorum banyo wc kontrol ediyorum pisse temizliyorum bu kadar 

Haftalik olsn temizlik

Nevresim degistirme sil supur toz al koltuklarin altilari falan yuksek hep sulerim halilarin kenarlarindan katlayarak mutdak dolaplari ustten silme tezgahi camasir suyuyla yikama banyo wc yikama 

Aylik olan temizlikse 

Camlar silinir kapilar silinir perdeler nevresimler koltuk hali ortuleri yikanir halilar kalkar koltuklar cekilir silinir mutfak dolaplari ciflenir (iclerini 2 ayda bi temizliyorum ) buzdolabi temizlenir gardolaplar duzenli olur zaten cikarir siler yerine koyarim geri halilarda leke varsa silerim bu kadar 

Senede bi kere de aylik temizlige ek olarak halilar yikamaciya gider 

Ben 2 bucuk yas cocuk ve gececi calisan esimle nu kadar yapiyorum 
0 oy
(167 puan) tarafından
Ben her gün süpürüp toz aliyorum lavoboyu ovuyorum haftada bir siliyorum ayda birde dip köşe koltuk halı perde cam öyle dolap içleri bebeğim var anca yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
6 cevap 184 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,037 puan) tarafından soruldu