0 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (667 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

1 i tüp bebek iki tane cocugum var cok sükür..calışıyorum..hiç ara vermeden cocugumda olsa..evlendiğimden beri hep kendi paramı harcadım yada kazandım..sırtımda iş hayatı,ev hayatı ,iki çocuk  işten gelince beslenmesi uyuması ....bunlar beni yormuyor...

Fakat!!

Esim olacak yaratık ..defolun odaya..9 yada 9 bucukta yani işten gelip bu saate kadarda kendi kişisel ihtiyaçları ile ilgilenip karnını doyurmak, wc gitmek:D ..9 yada 9 buçukta dinlenmeye gececekmiş.. odaya defolacakmısız...gidin basımdan..tüm bunlar yetmiyor gbi yok kadınlık yapmıyorsun...Sabah aksam evde bide herseye sinirli sinirli yorum yapar gerilim stres yaratır...sürekli böyle seylere maruz kalıyorum. Paylaşmak istedim 

Annem diyorki yine maddi olarak cocuk masraflarına faydası oluyor,tek maasla nasıl herseye yetişeceksin,bide cocukların boynu bükülmesin idare et cocujlar büyüyünce düzelir diyor?? Babam vefat etti...
Örnek cocujları bırakıp 2 dk araba cekmeye insem cocuklar mahvoluyor ağlatıyor bağırıyor bakamıyor

9 Cevaplar

+2 oy
(5,524 puan) tarafından
Allah aşkına sahiplendiğin şu adamı beslemeyi bırak. Ohh hem çalış, hem ev işi yap, hem yemek yap, hem çocuk bak hem de kadınlık yap. Sormazlar mı o adama sen bunları hak edecek ne yaptın? Daha önceki postlarından hatırlıyorum seni, lütfen sadece çocuklarınla ve kendinle ilgilen 
(667 puan) tarafından
Aynen ne tatlı dil ne güleryüzü var dimi yani..sırtımda onca yük bide stres çenesi var
(5,524 puan) tarafından
Ne demek defol git? Bunu kendine çocuklarına reva görüyor musun? Bak çocukların bu hakaretleri bu psikolojik şiddeti normal görmesine müsaade etme. Bunu çocukların için yap. Bu saygısızlığı normal görmesinler gelecekte bu saygısızlığı yapan insanlara sessiz kalıp sineye çekmesinler.
(637 puan) tarafından
Filiz söylenecek herşeyi söylemiş zaten. Hani ben olsam ensesinden tutar koyarım kapı önüne. Orası ayrı
-Reklam-
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Biliyorum zoruna gidiyor ama burdakiler yeri gelir senin probleminle seni rencide eder ✓herkes çokda... mükemmel değil emin olun buraya yazıp rahatlamakdansa suya anlatın çok hadsiz insanlar var bilginize....
(667 puan) tarafından
Ewet ama normal degilde yaşadıklarım daha bide yetersizmişim gbi karsıma gelip laf yapması bnde insanım:D.  Anlıyorum uzun süredir buralardayım
(1,906 puan) tarafından
Biliyorum anlıyorum.....herkes zor yollardan geçiyor benim demek istedim gün gelir kocamda sana şöyle yapıyordu... Derler küstahça burdakilerde çok dost canlısı değil akıl verenlerin  cogununda problemi var..postlarina dikkatli bakıldığında...
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Vallahi ben anlayamıyorum bu erkekleri ayni saatte evden çıksak aynı işi yapıp aynı saatte eve girsek onlar yorgun oluyor. Kadın çocuk bakımına ev işine devam ediyor. Ülkemizde kadın olmak zor çalışan bir anne olmak daha zor. Onların beden gücü var ama manevi gücü yok maalesef. Eğer bir dinlenme saati olacak ve bu sıralı olacaksa amenna deyin o zaman yalnız kalabilirsin deyin 1 saat o 1 saat sen dinlen yalnız kalabilecekseniz neden olmasın dimi. Ha birde fedakarlık yapıp çalışmaya devam etsek te aynılar bende 2 milyon borç var yine de ayrıldım ücretsiz izne sanki bir gece de ben kalkayım diyecekti 
(667 puan) tarafından
Aynen öyle durum bu.iyi yapmışsın.. bu iğrenç yaratık işe gittiğim halde karsısında dimdik durduğum halde hayatı zindan ediyor...ewde muhtac olsaydım neler olurdu kimbilir
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Sektirsin gitsin o zaman 
0 oy
(13,080 puan) tarafından
s. ktrsin gitsin o zaman anasının evine hasbam
0 oy
(6,112 puan) tarafından
cocuklari alsin birazda o degfolsun. seninde tek basina takilmaya kafani dinlemeye ihtiyacin var. yada giyin cik marketleri dolan en azindan aksam  kalakalsin cocuklarla . ben sahsen oyle yapiyoum . benimde kafa dinlemeye hakkim var basip cikiyorum . kapidan cikarken yarim saate gelirim bi iki folanayim diyorum carpip kapiyi cikiyorum. mac varsa cocuklari basina sarmiyorum sadece
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Böyle bır ayıya  ıkı çocuk veren aklına tüküreyim senin kusura bak valla bakta kendıne gel salla bır kendini

Ne dıye çekiyorsun? Isın var çalışıyorsun herşeye sen yetişiyorsun ama bırde bunları duyuyorsun defolun nedır ya  ne ayıp şey terbıyesız kurban olsun size ben olsam kurban da ederdım 
(667 puan) tarafından
Ben millete diyordum böyle ewet haklısın dsardan bakınca...bide tüp bebek cocuk cocugu bile olmuyordu...2.si başarısız tüp bebek
2.bebek Allahın hediyesi Allah sağlık versin cocujlarım iyiki var ..yoran onlar değil. Yoran hayvanın asagı cekmesi üzüntü stres sorun yaratması
0 oy
(2,703 puan) tarafından
Afedersiniz ama madem calisiyorsunuz neden bu adamla evli kalmaya devam ediyorsunuz?

Yanlis anlamayin benim.esim cocuklarima oyle bagirsa onlarin huzurlarini kacirirsa onu mahvederim

Hele calisiyorsam ve maddi gucum varsa 5 dakika evde tutmam o adami donuna kadarda alirim

Sonucta süs olsun diye koca almadiniz 

Cocuklarinizin hakkini yedirmeyin
0 oy
(4,866 puan) tarafından
Ne diyelim canım sana eşin eş değil evde huzursuz sevgisiz bir ortam normal mi diye soruyorsun ya hiç normal değil ama bizim yapacağımız birşey yok sen aslında ne yapacağını çok iyi biliyorsun sende cesaret edemiyorsun 
(667 puan) tarafından
Ewet galiba durum bu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 400 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (51 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 627 göst.
0 oy
3 cevap 32 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Gurmeanne (701 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,821 cevap

39,047 kullanıcı

Kategoriler