0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Evden part time çağrı merkezinde çalışmak istiyorum , bu şekilde çalışan var mı memnun musunuz ?

6 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Nasıl oluyor bende yapmak istiyorum 
(198 puan) tarafından
Canım bilgisayar ve WiFi veriyorlar, sanırım önce eğitimini alıyorsun sonra başlıyorsun işe .Ben çocuğum olduğu için part time (4 saat) çalışmak istiyorum .Bir arkadaşım yıllardır çalışıyor memnun ama pek konuşma fırsatım olmadı detaylı o yüzden burdan sormak istedim
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(3,940 puan) tarafından
Bende arıyorum kariyer netten başvuru yaptım ama şuan dönen olmadı. 3 sene önce Akbank için aramislardi 4 saat part time çalışacaktım, maaş+prim vardi satış yaparsam primda alacaktım. Eğitimleri 15 gün sürüyordu bana çok uzaktı gidemedim 
(198 puan) tarafından
Uzaktı derken şehir dışı falan miydi canım ?
(3,940 puan) tarafından
Yok canım sehir iciydi ama çok ters kalıyordu sabah benim 5.30 gibi gitmem lazım birde bebegim vardı emziriyordum gidemedim
(198 puan) tarafından
Anladım canım, hakkımızda hayırlısı olsun umarım şimdi girebiliriz ikimizde :)
(3,940 puan) tarafından
Amin canim inşallah :)
0 oy
(100 puan) tarafından
Bende istiyorum fakat çok bilgim yok karşı komşum yapıyormuş çok soğuk bı kadın soramadım nereye başvuru yapiliyo kayıt falan bilgi verirmisiniz 
(3,940 puan) tarafından
Merhaba kariyernet de var canım ilanlar oraya üye ol aramaya homeoffice yaz ilanlar cikiyor
(100 puan) tarafından
Sağol canım inşallah yaparim
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Kardeşim çalıştı biri mobil internet üzerine biride banka. Part time degildi ikiside. Memnundu ama onunda zorluğu satış cok yaptıkça orda tutuyorlar yoksa çok kolay gözden çıkarıyorlar. Prim oluyor,  market karti falanda olabiliyor. 2-3 aylik eğitim veriliyor sonra satış yapiyorsun. Çalışanlar arasi rakabet var. Yapilmiycak bir meslek degil ama nedense bana uzun süreli gelmiyor 
(198 puan) tarafından
Arkadaşım 2 senedir çalışıyor memnun ve daha da çalışmayı düşünüyor o yüzden bende heves ettim bir de çocuk olunca evden çalışmak güven veriyor.Denemeyi düşünüyorum bakalım nasip :)
(2,544 puan) tarafından
Hayırlısi olsun o zaman canim. Dışarı işlere göre şartları güzel
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Bunu bende çok merak etmişimdir ama okadar merakima rağmen araştırıp soruşturmadim aslında güzel bir iş gibi geliyor tabi kriterleri vb şeylerini ücretini çalışma saatlerini bilmiyorum ama evden çalışarak para kazanmak güzel bişey 
(198 puan) tarafından
Evet canım çocuk olunca benim için büyük avantaj .Şimdiye kadar kızımı bırakıp 1 saat bile bir yere gitmemiş biri olarak , disarida tam mesai çalışmak benim için imkansız gibi bir şey , ama part time evden çalışmak işime gelir evden ayrılmamış olurum .Bi araştır istersen belki girer seversin
0 oy
(2,325 puan) tarafından
Ben daha önce çalıştım şimdi de oğlum toparlansin inşallah tekrar çalışmayı düşünüyorum evinde oluyorsun o konuda rahat ama işte bazı zorlukları var mutlaka müşteri ses duymayacak falan ben zili söktürmustum bide şirkete göre değişiyor bazıları bilgisayar veriyor bazıları vermiyor her bölümün eğitim süresi farklı ortalama mesela bir hafta eğitim veriyorlar sonra da gir bakalım çağrıya:)
(198 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım var, çalışırken babaannesi bakicak ve tabi evde ses gürültü olur illa diye evin bodrum katında bir odayı çalışma odası yapmayı planlıyorum ise girebilirsem
(2,325 puan) tarafından
Aynen iyi olur benim hem çocuğunuz var evden çalışmanız daha kolay olur onun içinde sizin içinde iyi olur bende ilerde öyle yapmayı düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
6 cevap 169 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Huriyenur (181 puan) tarafından soruldu

408,432 soru