0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (240 puan) tarafından
Mutfakta çamaşır makinesi zor oluyor mu kızlar tasimiyom yeni evin banyosunda yer yok yeri mutfakta deterjanı kirli Sepeti onları neyere birakacam ya 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
banyoda olmasından iyidir. banyoda çürüyor makineler. ha keşke ayrı yer olsa ama banyodan iyidir
(240 puan) tarafından
Kaynanam da senin gibi dedi de mutfakta da sıkıntı ya bide mutfak küçük zaten
tarafından
benim mutfağımda küçük, evi alırken masraf çok diye yaptıramadım ama bir gün mutfağı yatırırsam mutfağa koyarım. hatta balkona koyalım dedim eşime, cam balkon var. eşim mırın kırın etti.
(3,724 puan) tarafından
Niye çürüsün kız 14 senelik evliyim her evimde banyodaydı. Hiç çürüme felan yok nemli bir şehirde mi yaşıyorsun
tarafından
evet adana :)
(3,724 puan) tarafından
Ozamn ondandır tam tersi bir iklim bizimki Konya.. kuru ve nemsiz ..
tarafından
annem kaç tane makine eskitti bu yüzden :) kurumuyor hava yok mümkünatı yok :))
-Reklam-
0 oy
(941 puan) tarafından
yok ya bende ilk sevmemiştim ama alıştım
(240 puan) tarafından
Mecbur bende alışacam
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Deterjanlar banyoda kirli sepetide orda sepete doldurup götürüp mutfağa atıyorum makineye hiç sorun yaşamadım ilk zamanlar alışamıyordum ama şimdi alıştım sanırım :D
0 oy
(1,949 puan) tarafından
7-8 aydır mutfakta kullanıyorum sıkıntı olmadı kirli sepeti ve deterjan banyo da duruyor
0 oy
(3,091 puan) tarafından
Kuzenimin evinde 25 yıldır mutfakta ve ilginç olan banyosunda yer olduğu halde mutfağına yaptırdı öyle seviyormuş. Ben hiç kullanmadım mutfakta. Benimki koridorda kirli sepeti 1 tane ebeveyn banyosunda  var 1 tane de misafir banyosunda. Canasir atacağım zaman sepetleri yanına götürüyorum ya da çamaşır selesine doldurup makinaya goturuyrum zor olmuyor deterjablar da yanında dolap  vat orda duruyor
(52,677 puan) tarafından
ee camasir selesine kirlileri koyuyorsun sonra temizleri mi   benimde holde makine elimde kirlileri tasiyorum deterjan yaninda duruyo
(3,091 puan) tarafından
Evet ben öyle incelemem ya
0 oy
(4,821 puan) tarafından
Hiç zorluğu yok, kirli sepetim banyoda, deterjanım ve yumusaticim çamaşır makinesin yanındaki dolapta. Banyoda makine cürüyor mutfakta olması daha iyi 
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Benim eski evde mutfaktaydı 

Yeni evde ise müteahhit kilere yaptırmış 

Kilerde çamaşır makinesi olmuyordu 

Ben ebeveyn banyoma hem çamaşır makinesinı, hem kurutma makinesini aldırdım çok derli toplu oldu 

O orda bu burda canım sıkılıyordu
0 oy
(52,677 puan) tarafından
annemin mutfakta ulu orta herkes goruyo mutfağa gelen 
0 oy
(19,965 puan) tarafından
Benim şikayetim yok deterjanlar lavabo altında çamaşır sepeti banyonun önünde veya içinde duruyor makineye doldururken getiriyorum sadece mutfakta balkona açılıyor sermesi vs kolay oluyor 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Benim öyle şuan kirli sepeti banyoda duruyor deterjanda makinanın yanındaki dolapta bi sorun yaşamadım ben 
0 oy
(1,196 puan) tarafından
6 yıldır mutfakta kullanıyorum çamaşır makinesini tabi benimki dolap içinde kapaklarla kapatınca görünmüyor deterjan ve kirlilik de banyoda 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 80 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 609 göst.
0 oy
4 cevap 200 göst.
+2 oy
6 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,439,253 soru