+2 oy
305 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,454 puan) tarafından
Kızlar meme kanseriym biliyorsunz. Kemoterapi lerm 3 hafta önce bitti. Dünde ameliyat tarihi aldm. Nasipse öbür hafta perşembe ameliyat olacagm. Sol göğsüm alinacak. İnanın üzülmüyorm. Tek sağlığım yerine gelsinde göğüs ney ki.. çok şükür başka yerimde yok. Lenflermde inşallah çok almaz.. 

Dua eden herkestenAllah razı olsun.. dualarınızda benide hatta benim gibi olan bütün hastaları da unutmayın olur mu.. gerçekten duaya çok ihtiyacımz var. Çarşamba yatış yapacagm. Perşembe ameliyat olsam muhtemelen pazartesi çıkarm 5 gün kızımdan ayrı kalacagm. RABBIM kimseyi sağlığı ile sinamasn....

14 Cevaplar

0 oy
(7,980 puan) tarafından
Ahhh canım benim Rabbım acil şifalar versin seni yavruna sevdiklerine bağışlasın Rabbımin izniyle atlatacaksin inşallah 
(1,454 puan) tarafından
Atlatacagm inşallah canım. Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Dualarım seninle canım inşallah burda çok şükür iyileştim postu nu atacağın günü bekleyecem ❤️ 
(1,454 puan) tarafından
Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım
(2,432 puan) tarafından
Gelecek inşallah çok az kaldı
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah atlatacaksın Allah seni evladına sevdiklerine bağışlasın inşallah 
(1,454 puan) tarafından
Amin cümlemizi inşallah canım
0 oy
(952 puan) tarafından
Allah şifa  versin kolaylıkla atlatin inşallah Rabbim sağlık versin eskisinden de iyi olursunuz dilerim 

Benim de tek göğsümde sert bir kitle var hissettiğim ceviz büyüklüğünde........

Hamilelikte yoktu bebeğim doğdu emmedi  sağip verdim bir süre sonra kesildi bu süreçte tıkanmalar oldu su an elime gelen kitle bununla ilgili olabilir mi onun dışında memenin koyu kısmında sivilce gibi şeyler var haricinde hic bir belirti ağrı sızı akıntı şekil bozukluğu falan yok doktora gitmeye cesaret edemiyorum sizce nedir bu sorum uzun oldu kusura bakmayın 
(1,454 puan) tarafından
Canim lütfen emin olmak için git. İçin rahat etsin en azından
(952 puan) tarafından
Keşke cesaretim olsa peki sizin şüpheleriniz belirtileriniz neydi ilk hastaneye giderken açıklar mısınız rica etsem
(1,454 puan) tarafından
Benm sert Bi kitle vardi. Ucu içine çöküktu ve akıyordu. Bide kızarıklık vardı ateş var biraz orda. Ağrı sızı asla yoktu . Bide koltuk altimda çok sertti. Zaten meme ilk oraya metastaz yapiyor. Ama en başından hep kötü dedim ..biliyordm yani kötü çıkacağını o
(952 puan) tarafından
Şimdi herşey çok güzel olsun dilerim teşekkür ederim cevaplarınız için
0 oy
(51,334 puan) tarafından
hayirliisyla atlat insallah ameliyatı canim Allah sifa versin bütün hastalara
(1,454 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(144 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah sağlıcakla çık kurtul inşallah bu hastalıktan 
(1,454 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Allah şifalar versin canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
0 oy
(14,618 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin İnşallah kolaylıkla geçer ameliyatın 
0 oy
tarafından
Rabbım cemi cümlesine benim teyzem senin gibi aldılar 8 senedir tedaviye devam umudunu yitirme 
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Allah sen ve şifaya muhtaç olan herkese yardım etsin inşallah :(
0 oy
(9,923 puan) tarafından
Rabbim sana ve senin gibi tüm hastalara şifa versin inşaAllah 
0 oy
(3,843 puan) tarafından

Allah kimseyi sağlıkla ve hiç bir kadını kadın hastalıkları ile sınamasın bende 5 ay önce açık miyom ameliyatı oldum ve rahimim alınmasın diye olandan fazla kesi ve yaram var 1 ay kanama çektim çok zor kadın hastalıkları bedenen ve ruhen çöküyor insan 4 gün yattım bende hastanede çok zor gerçekten

Rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifalar versin sana evladına bağışlasın seni <3

0 oy
(106 puan) tarafından
Rabbim bir an önce sağlığına kavuştursun şifanı versin. Dualarım seninle canım. Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle.
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Rabbim sana evladınla uzun hayırlı mutlu bir ömür sürmeyi sana nasip etsin cnm. O kadar güçlüydünki hiç kendini bırakmadın imtihanını kolaylıkla geçtin ne mutlu sana rabbim bundan sonra hep yüzünü güldürsün sağlık sıhhat nasip etsin inşallah. Bu ameliyatında inşallah rabbimin izniyle kolaylıkla atlatacaksın. Sakın hiçbir şey için kendini üzme olurmu hiçbişey senin sağlığından canından kıymetli değil. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 361 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 248 göst.
0 oy
8 cevap 252 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ar_ya (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 366 göst.

408,401 soru