+1 oy
260 göst.
önce Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Kızlar iyi akşamlar.. adetime 1 hafta kaldı dün test yaptım resimdekiler gibi silik çıktı. Az önce tekrar yaptım tek çıktı. Yarın yine yapmalı mıyım? Yoksa Kübra bir dur artık mı diyorsunuz ? Derseniz de haklısınız valla .. ilk testim silik bile olsa ikinci çizgi çıkınca ben çok umutlandım. :( beni bir kardeşiniz olarak görüp öyle yorumlayın lütfen çünkü şuan bile ağlıyorum :'(

image

image

image

12 Cevaplar

0 oy
önce (2,583 puan) tarafından
Test yapacağına git kan ver herşey belli olur için rahat eder 
önce (39 puan) tarafından
Doğru diyorsun aslında ..
-Reklam-
0 oy
önce (41 puan) tarafından
Hamilesin canım ben de bu şekil öğrendim kan ver net sonuç alırsın 
Allahım inşallah öyledir
önce (41 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
önce (11,672 puan) tarafından
kendine niye işkence ediyorsun? 

bu kadar stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. böyle kaset testlere para vermek yerine adet gününde kan ver. şöyle miydi böyle miydi diye kafa patlatmaya gerek yok
Düşüncelerden kurtulmaya çalışıyorum ama gitmiyor aklımdan inan ki. Hep oldu mu olmadı mı niye olmadı diye dönüp duruyor sorular
vücudunu strese sokuyorsun. streste olan vücut da bir durum var zannediyor. böyle durumlarda vücut sadece hayatta kalmaya odaklanır. hatta kabızlık oluşur. üremek en son isteyeceği şeydir. bu yüzden uzaklaşman lazım. hatta gerekirse birkaç ay ara verin. kendine bir uğraş bul, beynin ona odaklansın. vücut rahatlayınca olur zaten
Evet uzaklaşmam lazım çok doğru söylüyorsun. İlgilenip yorumladığın için çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun ❤️
senin de canım :) son olarak bir doktor sözü YouTubedan duydum. çocuk yapmaya çalışılmaz, bu görev değil. çocuk aşkla, sevgiyle yapılır. akşına bırak. Allahım gönlüne göre versin
Aay ne güzel söylemiş okuyunca ekrana dalıp gittim gerçekten. Amin hepimizin inşallah...
0 oy
önce (157 puan) tarafından
Bence şimdilik bekle adetin geciksin öyle yeniden yap 

Özelden birşey sorabilirmiyim? 
Tabiki
0 oy
önce (295 puan) tarafından
Test yerine kan versen daha iyi olmaz mı netleşmiş olur enazindan aklında soru kalmaz canım 
Evet sanırım kan vermem daha iyi olacak. Belki negatif çıkar diye korkuyorum ya :(
Enazından aklındaki soru cevap almış olur kan vermen daha iyi olacaktır test yapıp yapıp kendini strese sokup eziyet etme teste göre var kan vererek netleştirin Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ederim ilgilenip yorumladığın için. Allah her şeyi gönlüne göre versin
Cümlemizin canım
0 oy
önce (5,820 puan) tarafından
hafften silik. ama bariz belki ikinci ciksa bile kimyasal gebelik olma riski hep var her kadinda var. adetin gecikirse yaparsin sabret. ha bi hafta once ha sonra ogrendin nolcak benek yine zamaninda buyucek. kimyasalda normal gebelik gibi beta cikar . testin iki vizgi gozukur ama gercekte hamile degilsindir sadece hormonel

olarak hamilesindir. test yapmasan almayazsi. durumu. vocuk dusunmeyen bir kisi de mesela test yapmadigi icin farketmiyor ama belki defalarca kimyasal hamilelik yasiyordur .gunun gecince test yap bence
Yaa belki de kimyasal olabilir dediğin gibi
Acele ediyorum galiba biraz durmam lazım . Teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (50 puan) tarafından
Canım neden kendini üzüyorsun? Adetine ne kadar var veya ne kadar geçti?
Adetime 6 gün kaldı. Çift rahimli olduğumu öğrendiğimden beri sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi hissediyorum ve silik görünce oldu sandım sonra yine yaptım tek çizgi görünce hüngür hüngür ağlamaya başladım. İçim boşaldı sanırım bilmiyorum :(
Cabım kaç gün var diye sormamın sebebi silik çizgi var. Geçen gün seninle konuşmuştuk bu rahim anomalileri hakkında değil mi yanlış hatırlamıyorsam? Ben de kızıma üç yıl sonra hamile kaldım demiştim sana hatta. O zamanlar adete on gün kalacan itibaren her günün test yapmakla geçiyordu benim. Sekiz gün kala test yaptığımda hayali çizgi vardı bundan daha da belirsizdir hatta. Altı gün kala aynı böyleydi. Eğer bu çizgiler ilk on dakikada çıkıyorsa bu testler yanıltmaz. Şu an hevesim gibi duruyor. Kadın doğuma randevu bulabilirsen yarın hemen git kan ver. İki saate çıkar sonucun. Umutlandırmak istemem ama bu test işleriyle çok uğraştığım için diyorum var ama çok yeni gibi şu an. Eğer hamile olmasaydın bu çizgiler asla çıkmaz. Hatta erken gebelik testlerinde çoğu zaman kuruma çizgisi bile çıkmıyor. Çok sevindim adına ağlama lütfen. Sağlık ocağına kan verirsen iki gün sonra çıkar. Sen hastanede kan vermeye çalış hemen. Üzülme lütfen mutlu ol.
Evet hatırlıyorum konuşmuştuk .. Yarın acilden kan vereceğim İnşallah vardır bilmiyorum. Ne güzel yazmışsın uzun uzun. Rabbim sana güzellikler nasip etsin.
İnşallah canım benim cümlemize. Ben sohbetin aktığı insanlarla genelde uzun konuşurum:) almazsa hiç konuşmam. Sen de nazik birine benziyordun. Aynı yollardan geçtiğim birisin hem de. İnan ki bana yıllar sonra Allahın izniyle tabi çok kendimi yorgunum boşuna üzüldüğüm diyeceksin:)❤
Yaa İnşallah rabbim o günleri nasip eder :)
0 oy
önce (6,973 puan) tarafından
Silik görünüyor ama sen yine de adetini bekle canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah vardır dua.edecem sana 
Allah razı olsun inşallah olur :( her şey gönlünüzce olsun sizin çok teşekkür ederim
önce (6,973 puan) tarafından
Amin amin cümlemizin inşallah
0 oy
önce (2,886 puan) tarafından
2 çizgi çıksada olmayabiliyor mu. Bilmediğim için soruyorum. Allah hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin canım 
İlk böyle çıktı bundan birkaç saat sonra tekrar yaptım o tek çizgi negatif çıktı ben de hayal kırıklığına uğradım işte :( testlerin yanılma payı oluyormuş.. inşallah amin
önce (2,886 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
önce (4,606 puan) tarafından
Bence kesin hamilesin kan ver kesinlessin
Allahım inşallah :(
0 oy
önce (388 puan) tarafından
Garanti olsun dıye kan ver cnm
Vereceğim yarın :/
0 oy
önce (2,510 puan) tarafından
Daha test için baya erken canısı ağlama beş gün sonra tekrar et test yapmaya 
Tamam çok teşekkür ederim ❤️
Ne demek rica ederim ama üzme kendini çünkü beden stres altına girince tüm hormanlar alt üst oluyor buda gebe kalma sürecini inan ki çok etkiliyor kendimden biliyorum
Evet bu düşünce ve stresten uzaklaşmam gerek haklısın..
❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Hanife (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 531 göst.
31 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.
30 Kasım 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu

405,944 soru

12,167,922 cevap

36,631 kullanıcı

...