+1 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (839 puan) tarafından
Kavga ettik çok üzgünüm.  Detayı ise çok saçma bişey.

Kaç aydır işsiz  .  Bir iş hazır ama ehliyetle biseyleri duzetmeli onu bekliyor.  Böyle oluncada çok gergin kendisini işe yaramaz gibi hissedip gelip bana sarıyor. Ben işe yaramazmiyim diyor.   Halbuki işle ilgili kötü bit tek bir kelime etmiyorum.  Ben bu kötü zamanında yanında olmasam destek olmasam kim olacak diyorum.     

Normalde iyiz ama bu gün ikimizinde gerginiz.   Öylece içimi dökmek istedim.  Offffff 

5 Cevaplar

0 oy
(6,415 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bacım Allah büyüktür bak ne güzel buyurmuş, sizin şer bildiğiniz de hayır hayır bildiğiniz de şer vardır siz bilemezsiniz ben bilirim... 
(839 puan) tarafından
Evet allaha şükür sağlıkliyiz.  Ben  asla isyan etmiyorum.  Vardır bundada bir hayır aç değiliz açıkta değiliz.   Onuda anliyorum.  Ama kalbimi kırınca dayanamiyorum.
(6,415 puan) tarafından
Anlıyorum seni canım ama içini ferah tut Allah CC hep bizimle dua etmen yeterli ❤️
-Reklam-
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Evlilikte olur böyle sıkıntılar önemli olan birlik olmak destek olmak işsizliği kendi tercih etmiyorsa tabi..
(839 puan) tarafından
Hayır isteyerek değil eşime güveniyorum çalışkan insan.  İşsiz dediysemde bu süreçte ufak ufak çalışıyor.   İnşallah geçicek inanıyorum
(5,440 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda düzelir iş bulur
(839 puan) tarafından
Amin insallah teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sen böyle konuşduğunda annem aklıma geldi

Babam şoför 2kız kardeştik en büyüğü benim bazen iş oluyodu bazen olmuyordu ama annem hep kavga çıkarıyor çalışmıyordu ama babamı suçlu çıkarıyodu kavgalar babamın evden gitmesi yemek yememesi benim ağlayıp kendimi yıpratarak zorla babamı eve getirmem kardeşimin durumu

Ama sen hep ona destek oluyorsun ne güzel çocuğun varsa da en azında mutlu bir ortamda birbirinizi fazla üzmeyin kırmayın sizde çocuklarda çok yıpranıyor 
(839 puan) tarafından
Ahh anneciğin de ne çekti kim bilir.    
Yanındayım eşimi çok seviyorum elinde olmasa bile bişey istesem bulur getirir.  Hiç pinti değildir.   Bende onun Yanındayım bu bir süreç farkındayım elbet üstesinden gelicez.
tarafından
Annem de çekti o da güzel yaşamak istiyordu ama bizim suçumuz neydi? Şuan tam kardeşimin yaşındaydım o zamanlar 15yaşında ergenliğimin en zirvesinde hep aklımda güzel işi olan başarılı olan bir adamla evlenmek geçiyordu ve tabi okumakta ne kadar doğruydu 15yaşında bir kızın evlilik hayali kurması?
(839 puan) tarafından
Doğru çok Doğru.  Benimde babam züppenin teki ele iyi bize kötü.  Her ne iş yapmaya çalişsa parasını kaybedip geliyordu.   Annem onun yüzünden sinir hastası oldu.  Krizler geçiriyordu.  Annemden çok dayak yedik o zamanlar anlamıyordum.  Ama şimdi her şeyi anlıyorum annemi çok iyi anliyorum.  Annemle babam 25 yıldır pazarda meyve satıyor gecenin 4 de gidiyorlar.  Soğuk havada soğuk içinden geçiyorken bile.   Babam bazen gece içip içip gelip sızıp gitmicem diyordu.  Annemde kavga ediyordu bağırıyor biseyleri atiyor kırıyor ağlıyordu bu her gün böyleydi bizse o seslerden korkup tir tir titreyip uyuyorduk.   Babam kazandığı parayı saçma arkadaşlarına yediyordu.  Dışarıdan bi görsen sessiz sakın bir insan annemi bir kere bile vurduğunu dövdüğünü görmedim.  Ama psikolojisini bozdu.  Nerdeyse 50 yasindalar o satış işi ile çok ilerlediler 2 tane ablam okudu.  Birisi yırt dışında birisi burda en iyi üniversite okuyor. Bunları Annem yaptı bari arabayi sür beni götür diyw yalvariyordu.  Bana Annem çok yalvardı sende oku git yurt dışına diye. Ama ben evlendim eşimi sevdiğim için hemde o evden kurtulmak için resmen cehennemdi benim için.   Şimdi biraz duruldular belkide yaştan dolayı.     Hani son cümleniz var ya çok doğru benimde hayalimde hep beni koruyan kollayan bir erkek olmasını çok istiyordum abimde yok 5 kiz en kucugumuz erkek. Babamın pasifligi yüzünden hep kendimizi korurken buluyordum.   Ama küçük çocuk halinle ne kadar koruyabilirsin ki   defalarca taciz..  hatta hatta tecavüz bile edildim.    :(      içimi döktüm yine
tarafından
Son gerçekmiydi gerçekten mi?? Benim asla anlamayacağım ve hiçkimsenin yaşamasını istemeyeceğim bir olay bu
Hep mutlu olun inşallah❤
Benim kocamda öyle kolay şirin minnoş biri değil ama bana küçük çocukmuşum gibi davranıyor ve bunu çok seviyorum tabii olgun insanlarız ama bazı anlarda çocuklaşıyorsun işte
(839 puan) tarafından
Malesef gerçek ve bu kendi amcamin oğulları.  Düzgün babam olsaydı kimse dokunamazdi. Koruyamadı bizi.  İnşallah çok amin.  
Çocuktan sonra eşimde değişti belkide ben değiştim bilmiyorum.   Eskiden  üşusem bile gece esimi uyandırıp örttüruyordum.  Naz çeksin diye gece ağlayarak uayniyrodum :]    şimdi çocugum olunca kendimi sanki kahraman gibi hazırlıyorum.   İnşallah sizin bu mutlu aileniz hoc bozulmasın hep huzurlu olun.♡
0 oy
(2,696 puan) tarafından
Allah hayırlı rızık kapısı açsın tez günde işe başlasın çok mutlu olun ❤️ 
(839 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim bu güzel duanız için.  İnşallah sizde çok mutlu olun
(2,696 puan) tarafından
Amiiin
0 oy
(5,323 puan) tarafından
Rabbim isinizi kolaylastirsin hayii kapilar bereketli gunler nasip etsin
(839 puan) tarafından
Amin çok Amin   güzel duan için teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 955 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 622 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 575 göst.
4 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne12 (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 774 göst.