0 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Eşim olacak şahıs sürekli eve bisey alsa yada bn bisey alsam bana içinde bir kuruşun varmiki çalışmıyorsun yiyip içip yatıyorsun gibi sozler ediyor uyarıyorum anlamiyor bn evlenirken calismani istemem diyordu şimdi de milletten örnek verip bak karı koca çalışıyorlar sen hiç zora gelmedin gibi sözler ediyo kaç defa uyardım kavga ettim bana sığınti gibi davraniyor çoğu zaman halbuki banada hicbirsey almaz yapmaz asla yılardır öyle yüksek istekleri olan yada yapan birisi değil de cimrinin önde gideni nasıl evlenmisim bu insanla diye hep nefret ediyorum kendimden 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla essek gibi çalışacak biz bayanlar evde mücadele veriyoruz yemek cay 
(77 puan) tarafından
Böyle söylediğim zaman bunlar ismi diyo disarda calisan kadinlarin cani yokmu diye hemen baslar anlatmaya
(12,972 puan) tarafından
bir gün otursun kendi yapsın o zaman, yapma da görsün
tarafından
Bosver takma eli mahkum mecbur getirecek
(1,236 puan) tarafından
Bu kapasite de ki erkekler anlamaz canım boşuna cocuk yoksa çalış paranıds ye sen parasını yememssn yesen demezdi bunu bide beklentiye girmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Deveyi diken insanı şiken lazımmış 
(77 puan) tarafından
Gerçekten öyle..Gerçekten
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Sende ona eleştiri yap de millet karısına neler alıyor filanda falanda
(77 puan) tarafından
Yapıyorum ama asla kendini aynı kefeye koymaz hemen bahanesi hazırdır
0 oy
(357 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten insan eşini aldığının lafını yapar mı ya insan Yeri geliyor aç kalıyor Yeri geliyor çıplak geziyor neden eşi kazanamadığından ya da işleri iyi olmadığından ya da ne bileyim o an durum onu elverişlidir ya da Yeri geliyor bir değil 10 tane alıyor O anki durumda onar veriyordur yani böyle muhabbetler var mı hala bu muhabbet gerçekten eşinle senin aranda geçtiyse eşin Yanlış konuşmuş Umarım bir an önce hatasını farkına varır Allah hidayet versin
(77 puan) tarafından
Farkina falan varmaz ki bu tam bi öküz duvardan farki yok inanin sadece nefes aliyo ve yaşıyor bide işe gidip geliyo baska yaptığı hic bisey yok ha bide sürekli beni eleştirir her yaptığıma ettigime laf eder sürekli
0 oy
(756 puan) tarafından
Aşırı olmamakla birlikte eşim bir kaç kere bu cümleyi kurdu kaynanam ve diğer aile üyeleri bile hatta bir kere görümcemin oğluna araba hediye aldım tamamen kendim düşünüp markete girdim arabayı görünce alayım mutlu olsun dedim götürdüm verdim kaynanam ve görümcem dayısı teşekkür ederiz dedi eşim de yengesi aldı benim aklıma gelmedi bile demesine rağmen olsun senin paran senin pulun dediler eşim de bir kaç kere bu olaydan sonra söyledi bana en son dayanamadım ne diyorsun ya sen eve çocuklara bak ben çalışayım valla daha kolay dedim ondan beri sesi çıkmıyor bir de bende senin gibi öyle onum olsun bunum olsun diye dert edinen biri değilim kendime aldığım kıyafetler bile sayılıdır eşimi çocuklarımı düşünür kendimi son plana atardım son zamanlarda bu düşüncem değişti bu tartışma sonucu ağzımdan ben kendime doğru düzgün kıyafet bişe almıyorum seni düşündüğüm için dedim alsaydın yapsaydın dedi o günden beri kendimi de çocuklarımı da şıkır şıkır giydiririm istediğimi alırım bazen tepkiye ters tepki vermek çok iyi oluyor eşim şimdi asla benim param mevzusuna giremiyor mecbur bakacaksın bende çocuklarımızı büyütüyorum yoksa evde oturmaya hevesli değilim demiş olmamın faydası oldu heehlde
(77 puan) tarafından
6 yıl oldu olmaz olaydı o 6 yilda cektiklerimi bir ben bide Allah bilir
(756 puan) tarafından
Bayada olmuş canım ya bizde 5 sene olacak ama 3.seneden sonra düzeldi acaba evliliğe alışamadı mı diyecektim 2.3 deseydin ama demekki huyu böyle aile evinde bekarken nasılmış acaba merak ettim
(77 puan) tarafından
Hep okuyodu hic ailesiyle dogru düzgün yasayamamis izinli zamanlarinda hep calismis parasini hep babasına verirmis
(756 puan) tarafından
Acaba o zamandan gelen bir huy mu canım bu babasına verirmiş diyorsun ya belki 10 tl maaş alıp 8 i babasına kalanı kendine alıyordu kısıtlı olduğu için bir huy mu kaldı acaba onda böyle şeyler yaş kaç olursa olsun huy olarak kalabiliyor ya
(77 puan) tarafından
Kendini aldığı hiçbir şey bile yokmuş babası Bunu o kadar çalıştırıyormuş ki bunlar biraz paralarını tutan biraz cimrilik olan Asla Hiçbir şeye para vermeyen tipten bir insan
0 oy
(14,656 puan) tarafından
Boşuna mi koca oldun getireceksin ben alacağım diyeceksin böylesine 
(77 puan) tarafından
Diyom onda bile hakaret ediyor hemen
0 oy
(12,972 puan) tarafından
asla lafın altında kalma  kocam değil misin yapacaksın edeceksin, bana bakmak zorundasın. asla ama asla onun cevap vermesine bile müsaade etmeden taramalı tüfek gibi. 

annenin bebeğini emzirmesini bile mecbur kılmamış Allah, ama babanın o bebeğe süt anne bulmak zorunda olduğunu söylemiş. afedersin eşek gibi yapacak.

hem başta çalışma şimdi de para ye. kızlar okuyum, meslek sahibi olmadan evlenmeyin, erkek milletine güvenip işinizden ayrılmayın 
(77 puan) tarafından
Kesinlikle öyle keşke keşke şimdiki aklim olsaydi hem çalışır hemde evlenmezdim
0 oy
(54 puan) tarafından
cocuk var mi yoksa da ilerde bir gezmende saan yedirmesinin bile minnetini yaoacak seni gexdiriyorum karnini doyuruyprum daha ne istiyprsun der
(77 puan) tarafından
Var çocuk 4 yaşında oğlum ona bile ben hep kendim harçlıklarla aliyom kiyafet onuda laf yapar elindeki parayi harcadinmi nerden buldun diye
(54 puan) tarafından
boyle  insana calisilmaz bacim destek verilmez cocuk kucuk otur cocuguna bak demesi  laxim birde ev kira mi
(77 puan) tarafından
Evet kira ben çalışsam bile elimdeki paraya kadar bile alir bu daha beter oluruz eminim
(54 puan) tarafından
yarin pburgun  cocugun ana sinjfa baslar bu sekilde calismani saglamaya calisan bir koca hayir yok calismandan ikinize de faydasi olmaz esinle konus hani cocugumuz kucuk yoksa sana destek olmayi cok isterdim benin ancak destegim evladimiza bakmak yardim vs ihtiyacimiz varsa benim basvuru saglamam onundisinda cocuga iskence cektiremem hem kresler guvenlide deil

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 55 göst.
12 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde DilaLina (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 329 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (93 puan) tarafından soruldu

409,550 soru

12,311,624 cevap

38,710 kullanıcı

Kategoriler

...