0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Gününüz bereketli olsun hanımlar.. Aptamil prematüre kullanıyorduk doktor aptamil 1 egecin dedi.. Aptamil biri bebegim yer yemez yarısını kusuyor.. Mama konusunda hic bilgili degilim aradtırıncada anlamıyorum icindeki hangş madde zararlı hangisi degil.. Bir ögün anne sütü bir ögün mama yiyoruz.. Hipp bize dokundu bebegim ogün hastanelik oldu.. Acaba mama hakkında aradtırması olup aptamil 1 yerinr öneri verebileceginiz bir mama var mı

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sma dene canım bide
-Reklam-
0 oy
tarafından
bebelac gold kullaniyoduk biz cok memnundum gaz falan yapmadi hem
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Benim kIzıma da  hastane de aptamil  1 verdiler  sürekli kusuyirdu  sezerýanli  olduğum  için  emzirmem diye  mama verdiler hemşireler  

Esema  büyük  oğluma  kullandım  memnun dum  sende sene istersen 
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım aptamil bizdede kusma yaptı şimdi bebelac golda geçtik çok şükür sıkıntı yaşamadım 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
canım ben değil ama yeğenime yengem hipp kullanıyor hanımefendi çok seviyor 
0 oy
(367 puan) tarafından
Biz iki günlükten bu güne Aptamil kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık canım beş aylık oldu kızım memnunuz internette mama içerikleri diye aradığında hepsi çıkıyor incele istersen 
0 oy
(704 puan) tarafından

image

image

ben bu kişiye çok güveniyorum  canm araştırdıkça biraz ve sonuç  olarak Similac kullandım aslında hastanede kaldiginda  hemşireler  bu mamadan veriyorlardı oğlum severek içti kilosuda  çok iyi oldu şuan 1 yaşında 2 ay önce biraktik mamayı ben çok memnun kaldım 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Hiç kullanılmayacak mamayi vermişsiniz bolot altında suan o mama. Hip organik ama yaramadıysa golden goat i deneyin ben kapıma oni veriyorum sipariş üzerine eczane getiriyor.  Bulamadığmda da esema yi aliyorum cunki bilimdik markaların arasında içeriği en da indirgemis mama bu alırken icindeki şartlı korucu yada bandı yağlar var yüzdelerine bakın düşük Olan i ni alın.  Aptamil i bi araştırın 
(1,093 puan) tarafından
Aptamil icin mi hic kullanılmayacak mama dediniz hic bilgim yok doktor önerdi diye başladım :(
(2,521 puan) tarafından
Evet şuan boykot ediliyor anneler uzak duruyor hem içeriğinde bebelerin cinsiyetini etkileyecek bi madde varmış hemde utanmadan reklâmini yapmışlar gormedinizmi. Cocuklarini zi tek cinsiyet kalıbına sokmayın cunku erkek ve kiz cinsiyeti onları sinirlandirirtarzinda sloganları var . Gerizekalilar iste zaten öyle olması gerekiyor . Cinsiyet sınırsızlığı yada çift cinsiyeti uygun görüyorlar akillarinca üzülmeyin ama kullanıyorsanız bırakmanızı tavsiye ederim
(1,093 puan) tarafından
Ay ne kadar cahilim  sok gecirdim suan ne biliyim hep doktorlae onu önerince..
(2,521 puan) tarafından
Estafurullah canim oyle deme. Drlar sadece onerir içeriğini senin için arasticak değil ya o bize dusuyor. Dedigim gibi esema ondan bin kat daha iyi ben şimdi sıkışgm alacağım mamayı alamadigimds esema yi veriyorum kizima

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gamze g (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 175 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde VAVEYLAA (391 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 87 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Merve... (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.