0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (16,380 puan) tarafından
Bir önceki postumda anlattım.enistenin borçlarını bulduk diye 

biraz önce kizcagizin telefonu ile uyandım.durmadan ağlıyor.

Enişte işten gelince sormuş güzelce bagirmadan.

Adam da demiş ki dört gün önce 300 bin liraya kredi kartı ile mal aldım ! Mal almis mal ! Adam taksici günde 500 TL kazaniyormus ve iki hafta önce tanıdığı adamla ortak olup mal almis ! Ve bunu karısına sorma gereği bile hissetmemis ! Muhtemelen yakalamasaydi da hiç soylemeyecekti.iki hafta önce taksisine binen adamla ortak olup mal almis ya.hem de hiç bilmedigi bir işe ortak olmuş.sozde bu malı almış adam satacakmis.kiz harıl harıl ağlıyor.uyuyamiyorum diyor.Ayrilacagim diyor.. beni bu kadar nasil hiçe saydı diyor.keske kumar çıksaydı yaptım bir hata sana da söyleyemedim deseydi diyor.adam kuru kuru haklısın özür dilerim demiş.oylece ! Yarın ailesini arayıp cagiracagim yurumeyecek bu iş gelsinler oğullarını da 300 binliralik borcunu da o iki günlük adamla iş tutup bana söylemeyen yalanlarını da alsınlar diyor haliyle.Borc.buymus kizlar

5 Cevaplar

0 oy
(2,144 puan) tarafından
Bu yaptığı aşırı yanlış adamın 2 günlük adama nasıl güvenmiş de o kadar borç etmiş hemde eşini hiçe sayıp adam dolandırıcı çıksa ne yapacak ya adını sanını yalan dediyse çok yazık çok o kadının emeklerine yazık gerçekten Allah ıslah eylesin 
(16,380 puan) tarafından
Heh bacım orası da ayrı yemin ederim
(2,144 puan) tarafından
Erkekler beyinlerini nerede bırakıp da dolaşıyor çok merak ediyorum Bi düşün Bi kafanda tart eşine söyle Bi onay al yok yokuş aşağı frensiz bisiklet sürüyor gibi davranıyorlar sonra başı sıkışınca özür dilerim özrün batsın ya valla arkadaşın boşanmakla en iyisini yapar yarın öbür gün bebek olursa bebeğin hakkını bile başkaları için harcar bu adam hiç güven olmaz
(16,380 puan) tarafından
Çocuk var canım iki tane ama buyukler
(2,144 puan) tarafından
Yazık kadının tüm emeklerine o çocukların hakkı olmalıydı o para
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım arkadaşınin söyledi de bana saçma geldi benim eşim bu sene 1 milyon 650 bin lira çekten kaşe yedi alamadığı malın borçlusu oldu 

Çekler koşulsuz şartsız ödeme ister hani bu bana malı vermedi bende ödemeyip mahkemeye vereyim olayı olmuyor yani koşulsuz şartsız ya ödeyeceksin ya kaşe yiyeceksin 

Hemen her şeyde boşanmaya sarılmak bir çözüm değil bana göre evet çok büyük bir hata yapmış ama o da eminim ki farkındadır şu an bence konuşarak halledilebilir
(16,380 puan) tarafından
Bosancam diyor canım.daha önce de arkadaşına son model iPhone alıp karısına söylemedi bu adam.kadin bir şekilde öğrendi kavgalar çıktı.yok işte kartı yoktu ben aldım nakit verecek dedi enişte.sonra sordu bizim kız verdi diye yalan demiş adam vermemis
(16,380 puan) tarafından
Cekmdegil canım.bu adam kredi kartından almış.arkadasimin bilmediği bir kartı daha varmış bu iki kartın limitini fulletip kartları patlatıp almış mali.sozde bu gün de kargoyla gelmiş mal
tarafından
Bu adam da ne böyle kız da haklı bak şimdi böyle anlatınca sen ne demek başkasına telefon almak işte olayın detaylarını bilmediğimiz için canım insan ilk okuyunca kıza kızıyor ama kocasının yaptıklarını söyleyince kocasına kızıyor tabii
(16,380 puan) tarafından
Canım kıza kızacak birşey yok ki .ne demek karısından habersiz elin aldami ile iş ypamak
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Ohaaa adamdaki safliga bak 2 günlük adama güvenilir mi ya az para mı ya dolandırici çıkarsa nolcak nasıl oduycek 
(16,380 puan) tarafından
Bilmiyorum canim.bakalim ne yapacaklar
(9,472 puan) tarafından
Kız bıraksın gitsin bogulsun borcun içinde
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Valla bana hiç inandırıcı gelmedi. Aklına gelen ilk yalanı söylemiş sanki iş deyince kızmaz diye
(16,380 puan) tarafından
Bilemiyorum canım ama sabah herşey ortaya çıkacak.cok kararlı aileleri cagiracak
0 oy
tarafından
erkekler gerizekalı diye boşuna demiyorum. karısı ondan habersiz ekmek alsa sorun yapacak tipler 10 dakikadır tanıdığı adama güvenip iş tutuyor 
(16,380 puan) tarafından
Aynen canm

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 2,464 göst.
0 oy
23 cevap 838 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 892 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 816 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,787 soru

24,635,786 cevap

365,457 kullanıcı

...