+1 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (248 puan) tarafından
Kizlar bebeğim 8 aylık oldu oturmuyor ya mama sandlyesi de oturuyor koltuğa yaslayincada duruyor bir yerden snra dusuyor nrml bırakınca öne doğru duruyor dik durmuyor varmı böyle olan aranızda 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,178 puan) tarafından
Yinede bir cocuk doktoruna götür kafn rahattlr
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Olabilir normal . Her bebek 8 aylıkken oturacak degilya 

(248 puan) tarafından
Sağlık ocagna gotrdum çocuk doktoruna götür bna dedi ama bna öyle abrtacak kadar bsy gelmedi o yüzden
(7,431 puan) tarafından
Valla ben burda 17 aylik bebeklerin yurumemesinin normal olduğunu öğrendim. Seninki abartılacak bisi değil.  Bnm bebekte 8 buçuk aylik suan oturuyor ama bazen devriliyor:D
(248 puan) tarafından
Dimi bnada çevrem öyle soyledi bide buraya sormak istedim eşim bile hiç oturmadan yürümeye baslamiş kayınvalidem öyle. Dedi belki buda öyle olcak dedi ama inan yine şey yapıyor
(2,544 puan) tarafından
Emeklemeden yürüyebilir ama her bebek önce oturur. Çünkü bu bir gelişim basamağıdır. En geç 9.aya kadar oturmasi beklenir diye biliyorum ben. Yani vakti var. Tumy time karinustu zaman yaptırmanızı öneririm. Bol bol oturma egzersizleride olabilir.
0 oy
tarafından
Her bebeğin gelişimi farklı canım kimseninki ile kıyaslama o yüzden mesela benimki 6,5 aylık 9 aylık bebeklerle emeklemede yarışır ama gel gelelim ki destekli bile zor oturuyor
0 oy
(149 puan) tarafından
Ben kızımı bir yeri ağrır incinir diye hiç kıyamazdım oturtmaya ama doktor 6 aylık kontrolünde oturmamış sıkıntı 7 aylıkken yine getir bakalım demişti ama ben o 1 ay içinde devamlı oturttum öğrendi şükür 

Oğlumda da erken başladım oturtmaya yani demek istediğim eğer sende benim gibi hep yaptırdıysan oturtmadiysan ondan oturmuyo olabilir ama oturması da lazım 8 aylık bebeğin desteksiz

Yinede doktora goturebilirsin kafan rahat olur
0 oy
(285 puan) tarafından
Kizim 10 aylikkren desteksiz oturdu
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Benim kızım 10 aylıkken pturmuştu hatta önce emekledi sonra oturdu 
0 oy
(6,201 puan) tarafından
Bebekten bebeğe fark var bnm oğlum 7,5 aylıkken oturdu desteksiz ama birkaç dk sadece şua tam 8 aylık rahat emekliyor oturuyor biryerlere tutunup kalkıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir5 (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 14 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casper (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 174 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...