0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar herkese.Adetim 3 gun gecikti.test yaptim ama negatif cikti.Sizce hamile olma ihtimalim var mi?

7 Cevaplar

0 oy
(610 puan) tarafından
Teste cikmamissa ihtimal yok. Yinede kan verin 
(2 puan) tarafından
Haklisiniz.
-Reklam-
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Olsa testte çıkardı başka belirti yok mu 
(2 puan) tarafından
Valla hic belli olmaz :) ama gecikmesi de normal gelmiyor bana.millet olsun diye tedavi görüyor olmuyor, sonra olmucak zamanda oluveriyor.Allahin isi hic belli olmaz
(3,843 puan) tarafından
Örnek ben 2 sene denedik korunmadik miyom vardı kimi doktor olur diyordu kimisi olmaz en son bu ameliyat yapan doktor ameliyat olmadan olmaz dedi temmuz da ameliyat oldum 1 yıl yasak dedi çünkü açık ameliyat ve kesi yara çok adam sıkı korun dedi üstüne basa basa kaldiysam nasıl bakarım yüzüne bilmem :D akşamdan beri uyku tutmuyor
(7,264 puan) tarafından
Valla bende sıkı korunuyom:) takdiri  ilahî bişeyde olursa buna rağmen.
(2 puan) tarafından
Hamilelik öyle birsey ki kadini guclendiriyor nedense.hamileyseniz de saglikla gecirirsiniz kavusursunuz insallah.ben de uyuyamiyorum valla sinan cetin le film gibi nin jenerik muzigi caliyor kafamda surekli :) kader ani, gelecek mi gelmeyecek mi
(3,843 puan) tarafından
Hepimizin hakkında hayırlısı
0 oy
(3,228 puan) tarafından
En kesin kan testi saglik ocaginda kan verebilirsin cnm
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Benimki de geçen ay gecikti test yaptım tek çizgi idi ona güvenip bir de ilaçlı tomografi çektirmiştim tereddüt ettim ama geçte olsa geldi. Olsa idi çıkardı 
(2 puan) tarafından
Normalde gecikmezdi.yoksa suphelenmezdim ben de..ama oluyor demek ki bazen duzensizlik.
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Yok ya yoktur o zaman
0 oy
(172 puan) tarafından
Döngünün 21 gün olması normal mi . Çok erken geldi bana . 10 gün var nerdeyse ay dolmasına . 
(2 puan) tarafından
Bilmiyorum ama hep boyleydi benim dongum.7/9 gun suruyor reglm.2hafta sonra tekrar basliyor.
(172 puan) tarafından
Bence bunu düzenlemelisin canım . Dediğin gibi 2 hafta sonra tekrar başlar . Hiç normal değil
 Hem mesafe kısa hem regl uzun . Doğum kontrol hapları bile düzenliyor. Bir kadın dogumcu çözer bunu . Sanada eziyet olur.
(2 puan) tarafından
Evet ama kuzeniminki de ayni sekilde oldugu icin anormal görmüyordum.haklisiniz iki donem arasindaki mesafe kisa.
0 oy
(43 puan) tarafından
bi kaç gün geçs,n kan testi yaptır eczaneden aldıklarında cıkmıyo 2 tane yaptım çıkmadı
(2 puan) tarafından
Peki sonra hamile ciktiniz mi

İlgili bir soru bulunamadı

408,432 soru

12,271,508 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...