Bir tane oğlum var rüzgarım 4 yaşında şuanda
İkinciye bir kardeşi olsun çok istedim ama normal doğum yapmama rağmen içimde parça unuttular enfeksiyon kaptım ve bir buçuk yıl adet olmadm neler denedim bebeğim olmuodu
Sonra bianda birgün çok ağladım çok üzüldüm ve kuzey pasama hamile olduğumu öğrendim
Kalbimde sorun olduğu için hiçbir doktor kabul etmedi beni dogurtmaya
30 Ağustos gecesi sancım başladı üniversitesi hastanesine gittik orası kabul etti sabaha kadar incelendi kalbim vs sezeryana karar verdiler
31 ağustosta doğuma giderken aklım ruzgarda ve eşime sormak istiyorum napio dye ameliyathaneye götürülürken rüzgar ordaydi ve eşim yoktu (eşimde ilk defa geldgi için hastneye park yeri bulamamis sürekli tür atmış arabayla sabah anca bulmuş)
Babannesi gelmiş rüzgar kendini yerlere atmış annemi kardeşimi almadan gitmem dye
Ve beni gördü o ağladı ben ağladım anne kardeşimi al gel tamm mı dedi
Ameliyatta yine kalbim durma noktasına kadar geldi ve sadece allhim rüzgar var ne olur dye agladgmi biliyorum bende annesiz büyüdüm annesiz kalmasın dye dua ettim çok şükür
Ameliyattan ciktm odaya geldiğimde koridorda biri anne diye bağırıyordu ruzgarimmis yine beni gördü geldin mi ben sni bekleidm dedi tabi yine ağladım
Kardeşim nerde dye bekledi en baştan beri çok seviyor kardeşini eve gelince anne karnına bakabilirmiyim dedi
Evet dedim yara ama dedim
Baktı aglmaya başladı
Özür dilerim anne senden kardeş istedim için açıyor mu diyip öptü hayr dedim tabikide
Benim merhametli oğlum dha yaşı küçük ama düşünceleri yaşından büyük
İnşallah her zaman kardeşini byle sever korur
İkiisni de çok seviyorum
Rüzgar pasma smdi anne bir tane dha bebek gelsin ama kız gelsin Lütfen diyor
Ama dha kardeşi çok şükür bilmiyor