0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
Benm annem babam yok 11aylikken terk etmişler kız çocuğum diye 

Ben babamın benim babam olduğunu 18 yaşında öğrendim evde bir var ama sadece dayak atan biriydi ki hala baba kız ilişkimiz yoktur.

8 yaşında işe başladım 21 yaşına kadar çalıştım  şuan 27 yaşına giricem annemi bir kez gördüm istemedi tmm dedim içime attım

Şubat ayında eşim trafik kazası geçirdi ölümden döndü kamyonun altına girdi çok şükür kurtuldu sonra işte kuzey doğdu aradan 4bucuk yıl geçti belki babannem halam beni ozlemistir  bde dertlesim  diye Facebooktan istek attım

Halamda babama söylemiş bize istek attı dye 

Babamda o kahpeyle konuşan benimle konuşamaz ( babam bebekligimden beri bana ***** der)

Kendide 6. Evliliğini yapmış dedim sen ne oluyorsun o zaman dedim

Ağza gelen bütün küfürleri söylemiş herkes bana biz seninle konuşmak istemiyoruz baban istemiyor biz babandan korkuyoruz bize bsy yapar diye dediler

Bnde tamm dedim ama o kadar üzüldüm ki  niye yani beni sevmiosun annem olacak kadınla ayrıldınız dye suç benim mi 

İki çocuğum olmuş aile isteidm alt tarafı hee maddi bir beklentim yok zaten asla da olmaz bsyleri yok diyim ki ondan istemiolar 

Babanneme ben baktım evini aldım altınını aldım 

Oda bnm.oglum bana evi aldı ona vericem evi deyip onun üzerine yapmış benim hakkımı yemiş 

Helal etmiyorum 

Bana haber yollamış babası bana bakmazsa bn yanina gelirim dye 

Bde hala bunu düşünebiliyorlar asla dedim 

Engelledim bana sakın kmse onlardan haber getrmesin ailem yok bnm dedim 

Eşime de anlatamdm ama çok zoruma gitti artık annen baban nerde diye soranlara yetimhane de büyüdüm diom 

Anlatmak istedim yoksa artık kendimi yemekten maf oldum :/

5 Cevaplar

+1 oy
(2,253 puan) tarafından
Bak bende seninle aynı yaştayım senin gibi olmasada benimde bir ailem yok aslında. Anlatsam bir anne bunu evladına nasıl yapar bir baba bunu kızına nasıl der diyeceksin derim ama benden daha iyi bilirsin ki herkes anne baba olamaz. Yuvanı kurmuşsun artık kendi hayatın var ona odaklan. Üzülüp durma değmiyor kimse için. Eşinede çok söyleme herkes bir değildir ama gün gelir ordan vururlar. Yapmazda deme tecrübe ile sabit.
-Reklam-
+1 oy
(1,933 puan) tarafından
Ben kan bağına asla inanmiyorum canım. Sevgi bağına inanırım. Onlar insan bile değil sen onlari düşünüp 1 dk ni bile ziyan etme. Allah sana sevgilerin en güzelini nasip etmiş. 2 evladına eşine sarıl onlar sana yeter. 
(414 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten bak doğru benim annem babam kayınvalidemle kayınpederimdir
Allah eksit etmesin başımdan onlari
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Herkes anne baba olamaz canm herkeste merhamet bulunmaz herkese nasip olmaz gerçekten zor bir durum ama artık okadar çok olay olmuş ki bosvermekten başka bişey yapamazsın eşin var çocuğun var ve artık onlar senin ailen onlar böyle istedi sende onları yok sayacaksin kendi yuvanın mutluluğuna bakacaksın dış kapının dış mandalları oldukları yerde mutlu olsunlar kimseyi hayatına alma onlar gelip de bu saatten sonra sana aile olamazlar köstek olmaktan başka benim ailem akrabalarım var ama burda tekim bı eltim var bitane okadar kardeşim olabilirsin<3keske yakın olsaydık birbirimize dert ortağı olurduk

(414 puan) tarafından
Ayy cnm bnm saolsin yaaa
Çok isterdim gerçekten bir arkadaş bı kardeş bir dost

Öyle yine dedim belki insanliklari vardr ama hiç yok onlardan bnde artık sustum napim Allah sorsun hesabını
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Hayrını görmediğin insanları  ne arayıp ne soracaksın eşin  anlayışlı ise seni seviyorsa kimseye minnet. Etmeden kendi ailenle ömrünü geçireceksin geçmişinede sünger çekerek tabi 
(414 puan) tarafından
Geç oldu anladım cnm.iste yara olunca belki düzelir dye ugrastim uğraştım ama
Çocuk dglz ki zoruma gitti
Bnde artık hiç olmamislar gbi yapiom Allah'a havale ettim
(5,296 puan) tarafından
Bir insan ilk neyse yetmisinde de  odur
(414 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
Ne bilim yaşlanınca belki akillanir dedim yok belki başka inslar akillanir ama bunlardan bsy olmaz
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Annelik babalık doğurmakla veya sağa sola tohum saçmakla olmuyor hiç bir şekilde dönüpte arkanı arama sene iyi bir anne ol evlatlarından gülsün yüzün onları da Allaha havale et gitsin 
(414 puan) tarafından
Öyle yapiom artık cnm
Dha da kimseyi önemsemiyorum Allah soracak hesabıni elbet

İlgili bir soru bulunamadı

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...