Benm annem babam yok 11aylikken terk etmişler kız çocuğum diye
Ben babamın benim babam olduğunu 18 yaşında öğrendim evde bir var ama sadece dayak atan biriydi ki hala baba kız ilişkimiz yoktur.
8 yaşında işe başladım 21 yaşına kadar çalıştım şuan 27 yaşına giricem annemi bir kez gördüm istemedi tmm dedim içime attım
Şubat ayında eşim trafik kazası geçirdi ölümden döndü kamyonun altına girdi çok şükür kurtuldu sonra işte kuzey doğdu aradan 4bucuk yıl geçti belki babannem halam beni ozlemistir bde dertlesim diye Facebooktan istek attım
Halamda babama söylemiş bize istek attı dye
Babamda o kahpeyle konuşan benimle konuşamaz ( babam bebekligimden beri bana ***** der)
Kendide 6. Evliliğini yapmış dedim sen ne oluyorsun o zaman dedim
Ağza gelen bütün küfürleri söylemiş herkes bana biz seninle konuşmak istemiyoruz baban istemiyor biz babandan korkuyoruz bize bsy yapar diye dediler
Bnde tamm dedim ama o kadar üzüldüm ki niye yani beni sevmiosun annem olacak kadınla ayrıldınız dye suç benim mi
İki çocuğum olmuş aile isteidm alt tarafı hee maddi bir beklentim yok zaten asla da olmaz bsyleri yok diyim ki ondan istemiolar
Babanneme ben baktım evini aldım altınını aldım
Oda bnm.oglum bana evi aldı ona vericem evi deyip onun üzerine yapmış benim hakkımı yemiş
Helal etmiyorum
Bana haber yollamış babası bana bakmazsa bn yanina gelirim dye
Bde hala bunu düşünebiliyorlar asla dedim
Engelledim bana sakın kmse onlardan haber getrmesin ailem yok bnm dedim
Eşime de anlatamdm ama çok zoruma gitti artık annen baban nerde diye soranlara yetimhane de büyüdüm diom
Anlatmak istedim yoksa artık kendimi yemekten maf oldum :/