Dün ayşe abladan biraz bahsetmiştim oğlu dhb li ögrenme guçluğu var oglumun sinıf arkadasi gecen sene baya bi calıştirdim cocugu okuma yazmayi yeni söktü 2. Sınıflar. Annesinin okuma yazmasi yok.. okul cikisi sitelerimiz karsilikli oldugu icin hep birlikte döyoruz ve cocuk hergün ben bugün size geleyim diyor artık yılmış durumdayim abla dedim benden bukadar bu cocugun özel egitime 8htiyaci var para vereyim sen calistir dedi ama kabul etmedim emzikli cocugum var ve ben evden calisiyorum dikis nakıs ceyiz hazirliyorum hic bos vaktim yok.. bazen isi oluyor diyorki ahmeti sen alirmisin aliyorum getiriyorim ama ayse abla işi bitse dahi gelip cocugu almiyor evine gidiyor yemek yapiyor islerini hallediyor ben nasilsa odevlrrinide yaptirirm diye defalarca söylememe ragmen ben alamam dememe ragmen cocuk her okul cikisi ben size ne zaman geleyim size geleyim diyor ve kadin cocuga yok demiyor benim tepkimo bekliuor alip goturmemi bekliuor oğluna hayir eve gidiyoruz demiyor hanimlar ben buna nasil bi cözüm bulabilirim cünkü cok bunaldm artik