+2 oy
658 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından
Dün ayşe abladan biraz bahsetmiştim oğlu dhb li ögrenme guçluğu var oglumun sinıf arkadasi gecen sene baya bi calıştirdim cocugu okuma yazmayi yeni söktü 2. Sınıflar. Annesinin okuma yazmasi yok.. okul cikisi sitelerimiz karsilikli oldugu icin hep birlikte döyoruz ve cocuk hergün ben bugün size geleyim diyor artık yılmış durumdayim abla dedim benden bukadar bu cocugun özel egitime 8htiyaci var para vereyim sen calistir dedi ama kabul etmedim emzikli cocugum var ve ben evden calisiyorum dikis nakıs ceyiz hazirliyorum hic bos vaktim yok.. bazen isi oluyor diyorki ahmeti sen alirmisin aliyorum getiriyorim ama ayse abla işi bitse dahi gelip cocugu almiyor evine gidiyor yemek yapiyor islerini hallediyor ben nasilsa odevlrrinide yaptirirm diye defalarca söylememe ragmen ben alamam dememe ragmen cocuk her okul cikisi ben size ne zaman geleyim size geleyim diyor ve kadin cocuga yok demiyor benim tepkimo bekliuor alip goturmemi bekliuor oğluna hayir eve gidiyoruz demiyor hanimlar ben buna nasil bi cözüm bulabilirim cünkü cok bunaldm artik 

31 Cevaplar

+5 oy
(7,431 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sözü dolandirmadan gerçeği söyleyeceksin bacim ......

-Reklam-
+2 oy
(419 puan) tarafından
Almican cnm

Hayır diceksin 

Çocuk ısrar edince çocuğunu alirmisin alamam dedim kusura bakma diyip kendi çocuğunu alıp eve geciceksin arkana bile bakma 

O kendi çocuğunun sorumluluğunu almiosa sen mecbur değilsin ki 

Baktın çocuk gelir annenin yanına hadi baklm de onu kirmadan annesine sert yap 

Bak gelmek istiyor alirmisin de 
+2 oy
(129,343 puan) tarafından
ne cektin kiz bu ayse abladan ☺️ bu kadar fedakar olma tavrini net belli et
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Yine götür derse misafir gelecek ya da ben başka yere gidiyorum de 
0 oy
(17,887 puan) tarafından
Açık açık söylemen gerek 
0 oy
(2,620 puan) tarafından
İnsanlar nasıl bu kadar rahat oluyor anlamıyorum. 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Olmaz Ahmet cim başka zaman gelirsin de sende. Annesine de ben okuldan alayım ama ne zaman gelirsin de 
(248 puan) tarafından
Baska zaman diyorum cocuk okadar yapiskanki illa gelecegim diyor hergun hergun tekrarliyor bunu benim cocugum yapsa agzina yapistirir bitane eve gotururum
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Açık açık anlatarak çözüm bulacaksın başka çaresi yok. Özel eğitime ihtiyacı varaq devlet bunu gayet güzel karşılıyor Ram raporu alıp özel eğitim almasını sağlayabilir. Siz de çıkışta hayir kabul edemem deyin küserse de küssün kullandırıyorsunuz kendinizi üstelik küçük bebeğiniz var
(248 puan) tarafından
Sicilene işler ilerde önüne gelir diye rapor cılarttirmadılar hatta ögretmenide bunaltmis bigün ögretmen cıkısti ayse ablaya benden ne istiyorsunuz ben ne yapabilirm rapor cikartip egitim aldirin dedi acık.acıkta konusuyorm aslında islerim.var abla siparişlerim var müsterilerim sıkıstiriyor senin oğlunun sürekli basinda durmak lazim yapamam diyorim ama cocugunu tembihlemiyor dük cocuk bizdeydi ayse abla hastanedeydi ama coktan evine gelmis yemegini falan yapmis birdaha hastane icin bile dese cocugu almayacagim
(3,084 puan) tarafından
Ayy çıldırıyorum siciline işler nedir ya bu çocuk uygun bir eğitim almazsa zaten heba olup gidecek. Özel eğitimi deli raporu mu sanıyorlar Allahim ne insanlar ne cahillik. Alma baksın basinin  çaresine sana güvenip mi doğurmuş. Benim oğlum komşuya gidiyor her seferinde annesine diyorum bak sıkarsa gönder yaramazlık yaparsa soyle alırım hemen diye. Rahatlığa bak
(248 puan) tarafından
Abisindede bu rahatsizlik varmis rapor almislar bu yüzden ehliyet alamamis
0 oy
(720 puan) tarafından
Benimde var öyle komşum bıraksam her gün gelir ama kapıyı çalınca şuan işim var oğlum başka zaman gel diyorum geri gidiyor, yapacak birşey yok bizde eve akşam 6 da giriyoruz 
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Direk mesefeni koy canım bir dahakine olmaz benimde  işlerim var çocuğum durmuyor hepinizle uğraşamam de geç
(248 puan) tarafından
Dedim yemin ederim dedim aynen bu sekilde hatta bikere oglumda dedi ahmet bize gelsin diye ogluma bagirdim okul bahcesinde sizlemi ugrasacagim isim basimdan askim diye qyse ablada vardi ama o cocuguna hayir gitmeyeceksin demiyor yada bikerede senin cocugun bize gelsin demedi
(5,623 puan) tarafından
Demeki yüsüz biri sen direk o zaman hayır gelemesin de annesi beli yüsüz birşeyde diyemez dersede ver cevabını ne kadar sorumsuz insanlar var ya
(248 puan) tarafından
Bugun yine dicek olmaz daha sonra falan demeyeceğim direk hayir olmaz diyeceğim ucunu acik birakinca kadinda diyorki bak halime ablanin isi varmis oglum sonra gidersin ama gidersin yani mutlaka gidersin hey yarabbim
(5,623 puan) tarafından
Aman hiç ucunu açık bırakma olmaz de direk bu ne ya en nefret ettiğim şey insanlar çocuklarını hep başlarında salma derdinde
0 oy
(161 puan) tarafından
Kadın şeytanlık yapıyor yada özel eğitime vermemek için cimrilik yapıyor ne güzel demisniz daha neyin kafasında 
(248 puan) tarafından
Durumlaro cok iyi ama kocasi kadina yokluk cektiriyor adam para verip özel egitime göndermem demis
0 oy
(161 puan) tarafından
Kardeş annesinin nasıl okuma yazma yok cocuga nasıl egtim veriyor  kadın 
(248 puan) tarafından
Vermiyorki ablasi isten gelince yaptiriyor komsularina gönderiyor en cok bana gö dermek istiyor cocugu
(3,981 puan) tarafından
İşte büyük ihtimal ilgilenilmediği için hatta ihmal edildiği için böyle çocuk. Kadın evde de tv başına atıyor büyük ihtimal çocuğu.
(248 puan) tarafından
Benim oğlum 4yaşinda harfleri ve sayilari taniyordu 5yasindada okumaya basladi toplama cikarma yapiyordu cunku ilgilendik eline telefonu verip kenara atmadik abla dedim ana sinifinadami gitmedi bu cocuk okul oncesi egitimi almadi hayir dedi kocam 900 tl lik.kayit parasinivermedi
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Ben boyle durumda direk cocuga ben musait degilim malesef gelemezsin. Musait oldugum gun ben sana soylerim diyorum. Hos cevremde boyle asalak komsularim yok ama olana da direk derim. Al diyosa da abla cikista isim var alamam derim.
(248 puan) tarafından
Isim var baska zaman ben haber veririm diyorum cocuk ertesi gün yine ayni bence anne bisi yapmadikca devam eder bugunde yaparsa abla konus cocugunla dicem
(4,251 puan) tarafından
De o zaman direk kadina bak ne edepsiz insanlar var
0 oy
(795 puan) tarafından
Kadın üstünden atıyor resmen ya
0 oy
(639 puan) tarafından
Bize söylediklerini onada soyle canım niye ezdiriyosun bu kadar kendini emzikli bebeğim var yetişemiyorum sorumluluktan korkuyorum başına bisey gelirse ne olacak de 
(248 puan) tarafından
Canimsin inanki söylüyorum abla oğlum ödev yapmak istemiyor benim bebeğim dirlik vermiyor islerim yetismiyor ben yaptiramam diyorum ben bebegimi uyutup dikis dikiyorum nakiş yapiyorum diyorum ya insan eve gidince cocugunu tembihlemezmi bir daha gitme birdaha size gelecegim deme  diye.. hanibikerede demediki oglum senngitme bu seferde arkadasin bize gelsin
(639 puan) tarafından
Anlayışsız insan zor canım ya
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Tepkini göster bnm oğlum da karşı komşu ya gtcek oluyo gelsn dediler ama izin vermem kendi tahtını düşünüyor demekki   bebekle hele  
(248 puan) tarafından
Wallahi bende göndermiyorm göndermem. Dün sakir sakir yagmur vardi cocugu koydum arabaya islana islana gittim ne kuçügümü karsi komsuya biraktm nede baskasina cocugumu okuldan al dedim
(1,178 puan) tarafından
Bende hergun 9 aylık bebekle gidiyorum  baska çocugun da varsa ay ne ugraşıyorsun canım ya tepkini ver kapıyı açma bazen de eşim rahatsız oluyor flan de
0 oy
tarafından
Valla tepkini koy kim olursa olsun 
0 oy
tarafından
Bana fenalık geldi ya kadın kafa dinliyor sen çocuğuna bakıyorsun babası gelmeye yakın çağırıyor desen tam olucak
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Direk sert bi dille soyleyeceksin kimse de kusura bakmasın valla 

Herkesin kendine göre işi var gücü var ayıp yani 

Alirmisin derse yok diyeceksin 

Eve gelirlerse de acmayacaksin kapıyı bitti bu kadar yani 

Kimse senin anan değil baban değil kardeşin değil 
0 oy
(806 puan) tarafından
Duymamazlıktan gel cevap verme. Söylesin dursun.

Bunu dene bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 264 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulpembe. (5,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,015 göst.
5 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,720 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...