+1 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2,5 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum ama birazda korkularım var ya ikisiyle baş edemezsem bu sorumluluğu kaldıramazsam diye sizin çocukların arasında kaç yaş var sizce 2. Çocuk ne zaman getirilmeli dünyaya 

17 Cevaplar

+1 oy
(962 puan) tarafından
ikizlerin üstüne 3. için yola çıktım Allah izin verirse. araları 2 buçuk yaş olacak nasip olursa. bence ne kadar erken o kadar iyi
(962 puan) tarafından
yani ev işlerim kalıyor, saçıma başıma bakmıyorum, yaprak sarması hayalim vardı mesela 2 senedir bir iki tane sağda solda belki denk gelirse tadıyorum falan... ama geçecek bu günler. 5 sene sonra bugün yapamadığım herşeyi onlarla birlikte yapacağım birlikte gezeceğiz, tatile gideceğiz, sarmayı mantıyı beraber yapacağız falan...
(3,638 puan) tarafından
Kız erkek mi canım ikizler
(962 puan) tarafından
ikisi de kız
(3,638 puan) tarafından
Cok güzel canım yeni doğucak olan belli mi cinsiyet
(962 puan) tarafından
doğacak olan net bile değil daha 3+5 günlük daha dün öğrendim varlığını. inşallah sağlıklı devam eder
-Reklam-
+1 oy
(2,256 puan) tarafından
Benim tek çocuğum var ama ikinciye karar verseydim kesinlikle büyüğü ilk okula gittiğinde olurdu.
(246 puan) tarafından
Bende böyle istiyordum ama eşim çok ısrar ediyor
(2,256 puan) tarafından
Kendine güvenmiyorsan hazır değilsen eşin istiyor diye yapmamalısın bence.
+1 oy
(10,363 puan) tarafından
İki oğlum arasında 22 ay çok Zor bacım ikiside erkek ikiside çok yaramaz. Rabbim gönlüne göre versin 
(246 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum ya :/
(10,363 puan) tarafından
Zor ama güzel yanları da var. Rabbim iyi ki nasip etmiş diyorum bazen. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
+1 oy
(1,891 puan) tarafından
Benimkilerin arası 3 yaş zor tabiki yetişemiyorum ama yaş farkı kaç olursa olsun hep zor olacak 
(246 puan) tarafından
Yani düşününce gerçekten öyle
+1 oy
(794 puan) tarafından
Benim ikisi arasında tam iki yaş yok canım kesinlikle tavsiye etmiyorum can sağlığın ruh sağlığın için hiç önermiyorum hatta. Korkutmak gibi olsun canım kendini seviyorsan yapmaaaaa. Bence en az çocuk 5. 6 yaşında olmalı anladığı küsmedigi kendi ihtiyaçlarını görebildiği bir yaşta olmalı 
(246 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum ama eşim çok istiyor ben diyorum seneye yapalım doğana kadar da 4 de yakın olur aralarındaki yaş ama bakalım
(794 puan) tarafından
Kız valla dinleme eşini ben dinledim de ne oldu ben asla istemiyordum çünkü ilkini düşünüyordum eskisi gibi olamam ona yetemem diye. Eşim tutturdu yok beraber buyusunler falan fistan. Çok pişmanım onu dinlediğimde. Gerçekten de dediğim gibi oldu ilkine yetemedim çünkü ikincisi çok sorunlu bir bebekti kolikten tut reflü alerji gözyaşı kanalı tıkanıklığı falan dolu şeyi vardı.ilki kızım çok değişti şuan asla baş edemiyorum. Eşim istedi ama şuan çeken benim onun umrunda değil bı sevmeye alır. Ve inanır mısın haftaya kardiyolojiye randevum var kalbim ağrıyor artık. Sinir ve stresten. Kesinlikle baş edemiyorum. Sinirli herşeye ağlayan küsen çığlık çığlığa ağlayan beni döven istediğim herşey olacak kafasında inatlasan bir çocuk oldu. O yüzden canım ilkini ve kendini düşün eşine uyma
+1 oy
(2,802 puan) tarafından
Kendini hazır hissettiğin zaman getir 

Benim üç çocuğum var aralarında iki yaş var 
(246 puan) tarafından
Çok zorluk çekiyormusunuz
(2,802 puan) tarafından
Evet çok zor ama alıştım artık
+1 oy
(3,638 puan) tarafından
Benimde seninle aynı yaşıt düşünmüyorum canım ben suan ya 
(246 puan) tarafından
Bana kalsa seneye getiririm ya
+1 oy
(1,331 puan) tarafından
Oğlum 26 aylık 11 haftalık hamileyim ikisi bir büyüsün istedim umarım perişan olmam :) 
+1 oy
(3,638 puan) tarafından
Yaa yok arkadas olur yao vs diyolar da abimle aramda 3 yaş var hiç oynadığımı bilmem anca kedi köpek gibi kavga ederdik abimle 
+1 oy
(149 puan) tarafından
Benim cocuklarimin arasj 20 ay ama çok çok zorlanıyorum halen daha küçüğü 20 aylık olacak.

Bana kalırsa buyuyu her şeyini kendi hallettigi zaman ikinci düşünülmeli ben bir ona bir ona koşturup duruyorum. Ama iyi yanı da birbirlerine arkadaş oldular.
+1 oy
(1,843 puan) tarafından
Benim ilk kızım bur buçuk yaşındaydı hamile kaldım bizim durum farkliydi biraz hocaları da bir kardeşi olmasını önerdiler bizde istiyorduk düzelir dedik ilk kızım çok huysuzdu hayatı burnumjzdsn getirirdi ikincisi geldi kızım düzeldi ama busefer küçüğü aşırı yaramaz inat durmak bilmeyen laftan anlamayan bir çocuk hele ahlayinca büyük kızım çıldırıyor bağırıyor ağlıyor birdaha çocuk mu tövbe senin yerinde olsam anaokuluna gitmesini beklerim o zama daha rahat olur emin ol iki çocukla asla oyle güzel bir hayat olmuyor büyüğün anaokulu yaşı geldi ama sağlık sorunlarından dolayı gondermiyoruz yoksa gönderirdim anaokuluna valla acı ama gerçekler su bir haftadir ikisi iyice zivanadan çıktı kaç gündür ellerimi ısırıp cinnetler geciriyorum kendimi zabdetmeye çalışıyorum 
(246 puan) tarafından
Ya ben dağın başında yaşıyorum çocuğum tek sıkılıyor arkadaşı yok kimsemiz yok burda onu düşünerekden erken yapmak istiyorum aslında ama düşüncede Zor oluyor ikisini birden yetemem bence
(1,843 puan) tarafından
Aslinda bunun kararını en iyi verecek olan sensin canım bakabilirsen yetişebilirsen oğluna arkadaş olaun diyeceksen getir ama inan çok zor oliyor ikisi peşpeşe ben ikinci gelince anladım bugugun kıymetini meğer melekmis bu ikincisi bizi mahvetti bak ayakta salladım uyumadi iki saat totom ağırdı eşime devrettim saat sekiz buçuk başladık yatırmaya halen uyumadı bunları da göz önüne getir
+1 oy
(1,898 puan) tarafından
Abimin oğlu 3.5 yaşında. Şuan kardeşi olsa mesela zorlanmazlar. 

Ama benim oğlum 26 aylık küçük oğlum da 2 aylık ben çok zorlanıyorum. Büyük oglumun çünkü bana ihtiyacı var. Ama 1 yıl sonra beraber oynadiklarinda her şey çok güzel olacak biliyorum
+1 oy
(18,138 puan) tarafından
İkincim yok ilkim 3 yaşına girdi bu hafta bende 3 veya 4 yaş olmalı en azından ilk çocuğun anneye bağlılığı azalıyor bakalım yaşayıp göreceğiz 
0 oy
tarafından
Benle kız kardeşimin arasında 9yaş var

Kocam ablasının 5,kız kardeşiyle 7yaş var

Kızım 3yaşında sanırım ortalama 4yaş farkları olucak 

Fazla yaş olduğunda ben bir zarar görmedim ve kardeşimi çook sevdim annemden rol çalmışlığım bile var:) 

O yüzden öyle hemen hemen bu yaşta olmalı diye birşey yok bence
0 oy
(1,264 puan) tarafından
İki kızım var aralarında 10 yaş var 
0 oy
(12,668 puan) tarafından
Araları tam 2,5 yaş. İlk 10 ayım Hergün ağlamakla  geçti. Aşırı aşırı zordu büyük olana haksızlık yaptım diye çok ağladım lohusa depresyonu yaşamadım dedim ama şimdi bakınca yaşadım sanırım diyorum. Şuan küçük 2 yaşına geliyo bıraz daha kolay ama hala çok zor. Ne sende psikoloji kalıyo nede çocuklara çok faydalı oluyosun
0 oy
(19,740 puan) tarafından
Tam 3 yaş var. Bence 3 4 yaş ideal diye düşünüyorum. 4 yaş daha ideal olur sanki. 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 198 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Perihan 42 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 209 göst.
0 oy
17 cevap 254 göst.
0 oy
14 cevap 253 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,156 puan) tarafından soruldu

409,322 soru

12,302,317 cevap

38,487 kullanıcı

Kategoriler

...