0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Merhaba guzel hanımlar 4 5 aydir korunmuyoruz cocuk istiyoruz 2. Olacak inşallah olursa ilk hemen tutmuştu bu tutmuyor düzenli adet olan biriyim gününde bilemedin ertesi gün şuan 4 gündür olmuyorum ama regl belirtileri var hamilelik belirtisi yok zaten ilktede  olmamıştı heveslenmek istemiyorum ama durduramıyorum da üzülürüm çıkmazsa diye korkuyorum test için beklemeli miyim ?

2 Cevaplar

+1 oy
(11,936 puan) tarafından
Canım 4 gündür olmuyormussun.yap testi.yoksa da doktora git.demek ki hormonal olarak bozuldun ve bundan tutmuyor demektir.
(110 puan) tarafından
Doktora gittim guzu çok iyi hersey sakın gelme 1 yıla kadar dedi
(110 puan) tarafından
Ay belkide vardır demi çok mutlu oldum nedense :)
(11,936 puan) tarafından
Kız neden olmasın birşeyin yok sağlıklısın heveslendirmek istemem ama bence vardır.bende oğlumda yemin ederim aynı oldum.kac gün aha geldi aha geliyor dedim dışarı çıkarken ped taktım o derece diyorum.ama hamileliktenmis
(110 puan) tarafından
Ayy canım çok sağol yumurtaliklarin çok iyi durumda neden geldin dedi yani olur stres yapma dedi bu ay takmayı bırakmıştım olmuştur inşallah..gerçekten öyle sürekli wc ye gidiyorum ama diyorum ki stresten gelmiyor :( geldi gelecek gibi ama inşallah gelmez
(11,936 puan) tarafından
Sen bir test yap ki folik asit filan bir an önce icesin canim
(110 puan) tarafından
Folik asit verdi aslında ama olacak düşmanıyım alamadım:(  çok teşekkürler inşallah hayırlısı olur :)
(11,936 puan) tarafından
Rabbim ne eylerse güzel eyler.herseyde vardır bir hayır.unutma canım çiçeğin açacağı vakit bile rabbimin elinde.
(110 puan) tarafından
Öyle elhamdülillah artık ne vakit verirse :)
(110 puan) tarafından
Merhaba hayırlı sabahlar Elhamdülillah hamileyim çok şükür:)
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben de sizin gibi olmuştum, bir de adet takvimi indirmistim telefona ordan anlıyordum günümun gecip geçmediğini,üç gün falan geçmişti yanlış hatırlamıyorsam aynı regl belirtileri vardı ama adet olmuyordum test yaptım gebelik çıkmıştı.Ayni sizin gibi benimde ilk gebeliğim de hamilelikte belirtisi yoktu hep regl belirtisi vardı.Test yapmanızı oneririm ama olumsuz bir durumda üzülmeyin Allah vereceği zamanı bizden iyi bilendir :) inşallah hamilesinizdir
(22 puan) tarafından
Bana da haber verin bari merak ederim :) Rabbim gönlünüze göre versin
(110 puan) tarafından
Edeceğim muhakkak
(110 puan) tarafından
Merhabalar hayırlı sabahlar hamileyim çok şükür elhamdülillah:)
(22 puan) tarafından
Çok sevindim gözünüz aydın Rabbim size bağışlasın sağlıkla doğsun büyüsün inşallah :)
(110 puan) tarafından
Amin inşallah cümle ile beraber <3

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Maviyesil (993 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 182 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 489 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,436 puan) tarafından soruldu

410,059 soru

12,329,326 cevap

39,180 kullanıcı

Kategoriler

...