0 oy
222 göst.
önce Aile kategorisinde (43 puan) tarafından
Oglum eylul 22 2019 dogumlu bu sene anaokuluna gidiyor ama cok devamsizlik oldugu icin ben seneyede anaokuluna gondereyim 7 yasindan once ilkokul erken geliyor bana bilgisi olan varmi ne yapabilirim

16 Cevaplar

0 oy
önce (946 puan) tarafından
Beş buçuk yaşında ilkokula başlamış olan ben:(((
önce (43 puan) tarafından
Aynen bend3
Erkek kafası işte biran önce okul bitsin büyümeden diye düşünüp erkenden yazmış babam okula:((
önce (399 puan) tarafından
İlkokul yaşı 7 eskiden en fazla 6 yaşında gidilirse nasil 5 buçuk yaşında başladın
Kimlikte dedemin kızıyım inansınlar kızı olduğuma diye iki yaş büyük yazmış yaşımı,babamda fırsat bu fırsat erkenden yazdı okula hatta okula başlamadan bi sene önce de götürdü almamışlardı
Some kurdish problems....
-Reklam-
0 oy
önce (9,553 puan) tarafından
Benimde 17 Ekim 2019 eşim diyo seneyede anasınıfı olsun seneye 6 yaşını bile doldurmadan nasıl birinci sınıf olacak diyo bende gönderecem diyorum bilmiyorum bakalım ne yapacaz birde sizin zorunlu göndermek zorundasınız yılın son 3 ayı gondermeyebilir ekim kasım aralık gondermeyebilir dilekçe ile 
Cok kararsizim dqha cok kucukler ya
0 oy
önce (125 puan) tarafından
Bu sene 2018liler başladı ilkokula. Seneye tam okul yaşı oluyor. Erken gitmesi de sıkıntı geç gitmesi de . Yaşıtları ile aynı sinifta olmalı. 1 sene çok fark ediyor. 
Ama cok kucukler ya
önce (125 puan) tarafından
Bizim gözümüzde zaten bebek ama küçük değiller okul yaşına gelmişler. :)
0 oy
önce (3,024 puan) tarafından
Oğlum 2018 li Aralık doğumlu geçen senede gitti anaokuluna bu senede gidiyor ama bu sene daha verimli oldu anaokulu 1. Sinif için hazırlandık 
Aralik yil sonu oldugu icin 2 yil anaokulu cikiyor
önce (3,024 puan) tarafından
Mecbur degildi  istesek 1. Sınıfa gidecekti ama oğlum hazır değildi
0 oy
önce (2,997 puan) tarafından
Ben gonderdim benim oglan biraz iri geri kalmasin diye aralikta girecekti 6 ya eylulde basladi suan 2 nci sinif bu ayin sonunda 7 yasina girecek
0 oy
önce (123,036 puan) tarafından
2020 dogumlu baby boyumun okulda 3.yili ☺️ burda zorunlu yas 2bucuk
önce (10,048 puan) tarafından
4 bucuk yaşındaki oğlumu hazır değil diye okuldan zorla aldirdilar ahh ulan adetini ........ Dünya
bizim okulda bezle bile kabul ediyolar biz ogretiriz biraktirriz bezi diye
Bir kez daha sövme hakkımı kullanıyorum... Ulan sonra biz niye gelişemiyoruz bilmem ne bilmem ne...
son kez sov saglam söv son kozumu kullaniyorum kolejde ozel okulda belese okuyolar 1 kurus odemiyoruz sadece oglen  yemegi parasi oduyoruz
0 oy
önce (582 puan) tarafından
Çocuğun durumuna göre değişir bence bende erken yazıldım 92 lilerle aynı sınıftaydım 93 lü olmama rağmen hatta kimlikte 94 lüydüm zararı olmadı faydası oldu üniversite sınavı ve KPSS için zaten vakit kaybettim hazırlanırken. Bir yıl daha kaybetmiş olacaktım 
0 oy
önce (11,718 puan) tarafından
72 aylıksa 1.sınıfa başlıyor

özel raporlu yeğenimi bile 1.sınıfa kaydettiler
Seneye 71 aylik olacak kayit zamanindq
önce (11,718 puan) tarafından
o zamanki durumuna göre değerlendirirsin o zaman, belki direkt hazır olur. daha çok var
önce (4,073 puan) tarafından
Aynen zaten okula başladığında öğretmen hazır olmadığını anladığında anasifina geri yolluyor
0 oy
önce (3,310 puan) tarafından
Benım bu sene 2018 lı birinci sınıfa başladı oğlumda ekim 2019 lu bu sene kuran kursunda gönderdim nasipse seneye birinci sınıfa gondercez
0 oy
önce (538 puan) tarafından
Benimkide ekim 2019 doğumlu seneye 1.sınıfa vercem. Bu sene anaokuluna gidiyor okulu çok seviyor 
önce tarafından
Bencede ya okulu seven çocuklar zorlanmaz benim oğlumda anaokuluna gidiyor seviyor ilk sene diyanete gönderdim bu senede anasınıfı seneye ilkokul düşünüyorum
0 oy
önce (170 puan) tarafından
Benim oğlumda 19lu anaokuluna yolladım bu sene bizimle aynı olan çoğu kişi bu sene birinci sınıf yapmış ama ben yollamayı tercih etmedim zaten sorumluluk olacak okul bitene kadar onların üstünde bı sene erken sorumluluk vermenin anlamı yok 
0 oy
Dilekçe verip tekrar anaokuluna gönderebilirsin 
Benim niyetim oyle ama.kabul ederlermi bilmiyorum
Yapanlar var çevremde kabul ederler
0 oy
önce tarafından
Ekim kasım aralık dogumlu olanlar dilekçe verebiliyor sizinkide eylül dogumlu mejbur başlamalı ama kücük oluyor ya 6 yas benim oglumda 2018 kasım dogumlu benim erteleme hakkım vardı seneye 7 yasında baslıyacak
0 oy
önce (2,665 puan) tarafından
Seneye 2019 1 sınıf benim kız 2020 li seneye anaokuluna gidecek 
0 oy
önce (4,041 puan) tarafından
72 aylik ise zorunlu olarak baslar. Benim oglum 6,5 yasinda basladi mesela tam yasiydi 6 yas ideal. 7 gec, 5 erken cocuklar disliyor. Ayrica 7 yasinda baslatabilmeniz icin erteleme yapmaniz gerek, zorunlu yasiysa rapor sunmaniz gerekir. Aksi halde mecbur gidicek ve bu tempoya alisacak.
Okul acilmadan once 71 ayliga yeni girmis oluyor okul acildiktan yani ekim 22 72 aylik oluyor
önce (4,041 puan) tarafından
Veli imzasiyla ertelenebiliyor 71 aylik
0 oy
önce (4,958 puan) tarafından
Cok. Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
17 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde tontilos (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 48 göst.