0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (2,673 puan) tarafından
Eşimin ataması bu üç yerden birine çıkacak inşallah Allah izin verirse buralarda yaşayıp nasıl olduğunu bilen var mı merkezde olacağız

20 Cevaplar

0 oy
(829 puan) tarafından
Diyarbakır koccaman bir şehir aradığın herşey bulursun ve dümdüz ben seviyorum diyarbakiri şahsen 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,169 puan) tarafından
Ağri kışın soğuk yazık serin merkezi güzel ilceleri eş işte Diyarbakırda yaşanılır yazın çok sıcak kışın da normal büyük şehir Hakkari görmemişim 
(5,169 puan) tarafından
Hiç denk gelmedim cnm
(1,783 puan) tarafından
Siz kaç yaşındasın her yorumunuzu kafa dengi buluyorum belirtmek istedim
(5,169 puan) tarafından
Saol cnm 33  olacam
(1,783 puan) tarafından
Yolun yarısına az klmis :)
(5,169 puan) tarafından
Aynen öyle  canım
0 oy
(29 puan) tarafından
Ağırlıyim  bende kaşık  çok soğuk ve yoğun karla geçer ama merkezmiş merkesi güzel çok büyük değil ama 
(2,673 puan) tarafından
Ağrıda gezilecek avm oyun alanları varmı
(4,624 puan) tarafından
Ağrının neresindensin
(1,620 puan) tarafından
Ağrı da avm yok, Erzuruma gidiyorduk. Oyun alanı 1 2 tane vardı birine gittik birkaç kez sadece
(29 puan) tarafından
Orda yaşamadım varmı yokmu bilgim yok merkezde değildim ben  çarşısı ni görmüştüm ama çok bişey Yok tu  büyük bir yer ve herşeyi olan bir yer değil tabi
(29 puan) tarafından
Ağrı Eleşkirt canim
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Diyarbakır çok güzel doğunun gelişmiş illerinden biri diğerleri hakkında pek bilgim yok sadece ağrı biraz fazla soğuk olur diye biliyorum Diyarbakır'da aynı şekilde sıcak 
(149 puan) tarafından
Dogubeyazit canm
(3,074 puan) tarafından
Ben ağrı merkezdenim
(1,122 puan) tarafından
Seda_0055 bnde dogubeyazitliyim kiz
(149 puan) tarafından
Aa ciddi
(1,122 puan) tarafından
Valla kız:))
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Diyarbakırlıyım ama orda büyümedim bi buçuk sene babamın işi yüzünden yaşadık bn çok zorlandım kaldı ki bide elit olan bi yerdi yaşadığım yer Allah mecbur bırakmasın bn yapamam 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,329 puan) tarafından
Yinede içlerinden en iyi seçenek Diyarbakırdır umarım çabuk adapte olursunuz:))
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Diyarbakırliyim. Gelişmiş güzel ve büyük şehir. Her yerde herşeyi kolaylıkla bulabileceğin , sosyal aktivitesi olan yaşanılır şehir . 

Ağrı'da 2 sene kaldım .. kışın çok soğuk karlı, buzlu ve küçük şehir.. bildiğim AVM felan yok henüz . Hakkari hakkında bilgim yok 
(2,673 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Ağrı lıyım ben pek gelişmemiş küçük bi yer canım kışın aşırı soğuk yazın güzel bir havası var. 

Ben olsam diyarbakır a giderdim sanırım ama buranın havasına alıştığım için aşırı sıcakta dayanırmıydım bilmiyorum. Bu sene haziran da gittik gece boyu uyuyamadım sıcaktan onun dişinda çok güzel
(2,673 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(6,663 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(172 puan) tarafından
Diyarbakır olur , Hakkari de Yol sorunu var ve imkanlar çok kısıtlı. Ağrı da çok soğuk  :) yine en iyisi Diyarbakır 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Agri kışın çok soğuktur abee merkezde kaynanam kalıyordu onun yanına 3 kez gittim şansa hep kışın denk geliyordu suyu qcik birakirlardi yoksa donup su gelmezdi kirpiklerimiz donardi çarşı gezerken sjsjsjsj diğer iller hakkında bilgim yok 
(2,673 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(841 puan) tarafından
Canım ben diyarbakırlıyım harika n

Bir şehir büyük ve gelişmiş instagramda falan tanıtım videoları var bak istersen agrıda da 5 gün kaldım aşırı soğuk ve küçük bir yerdi pekte gelişmemiş bence
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Tayininiz Hakkari ve ağrı değilde Diyarbakır'a çıkar inşallah. Gerçekten çevremde giden herkes memnun o şehirden 
0 oy
(518 puan) tarafından
Ben ağrı merkez de yaşıyorum hiç bir zorluğu yok çok güzel kışın biraz soğuğu sert geçiyor okadar ağrıya gelirsen aslında çok seversin 
0 oy
(1,620 puan) tarafından

Ağrı da kış bitsin de bahar gelsin diye bekelr durursun bir bakarsın Haziran gelmiş aniden sıcak basmış :) . Çevresinde ki illere göre en geri kalmış il sayılır hepsini gittik gördük nereye gitsek Ağrı dan daha güzel di. Alışveriş imkanı yok dezavantajları çok 

0 oy
(13,050 puan) tarafından
Diyarbakır ❤️ merkez Karapınar,yenişehir falan olursa düğün bayram git canım. Çok güzel şehirdir. Gelen giderken hüzünlenir öyle diyeyim
0 oy
(478 puan) tarafından
Bacım vallahi kpss atamasimda en yüksek yerle kapatan Diyarbakır çünkü baya avantajlı ev fiyatları pazarı ilçeleri birçok ilden daha gelişmiş çok hoş atanan insanlar tam hizmet puanı almaliki memlekete dönsün düşün yani gerçekten harika doğunun Parisi diye boşuna demiyorlar 
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Diyarbakırda yaşıyorum bayağı gelişmiş bir şehir kulaktan dolma sizlerle hiç tedirgin olma cnm. Her insan bir değil. Herşey sana yakın gezilecek yeri mindersin pazarı marketi mi dersin ha merkeze düşersen iyi olur yazın gerçekten  sıcak  dışarı akşam çıkarız genelde gün içerisinde evde klima varsa gerisi seni etkilemez bile . Yiyecekler uygun burda giyim tuzlu;) 

Onun dışında diyecek baska bişey bulamadım diğer yerleri bilmiyorum aklıma takılan birşey olursa seve seve . 
0 oy
tarafından
Diyarbakır a bir arkadaşım şart için gitmişti çok güzel diye uzatmıştı şart görevini 
0 oy
(746 puan) tarafından
Diyarbakır çok güzel diğer illeri bilmiyorum:)
0 oy
(702 puan) tarafından

Günaydın canım

Hakkariyi Bilmiyorum

Ağrı Doğubayazıt da kaldık tayin dolayısıyla hiç gelişmemiş bi yer 15 aralıkda kar yağmıştı mart gibi erimeye başladı -29 gördük orda tabi ilçesi bu Ağrı merkezinde çok farklı olacağını sanmıyorum 

Diyarbakır çok daha gelişmiş bi şehir sıkıntı yaşamazsun aradığın şeyi bulmakta seçenekleri daha fazla en azından diğer yerlere göre. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

0 oy
(31 puan) tarafından
Ağrı kışınlari soğuk yazın serin gezilecen yerleri de var yazının akşamlarinda millet bahçesinde gezmek güzel oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
10 cevap 194 göst.
0 oy
18 cevap 440 göst.

408,432 soru

12,271,535 cevap