0 oy
247 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (235 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar yarın ilk göz ağrım canım oğlumun doğum günü bu güne kadar kutlamadık hiç oğlum masa istiyor çok hevesli süsleme felan yapmiycam sütlacı çok sevdiği için sütlaç yaptım bugün yarın için yanına mısır patlatacam bide pazardan elma aldım şimdi elmalı kurabiye de çok seviyor bir tepsi de elmalı kurabiye yapsam bakkaldan içinde minik minik kek oluyor ya bir pakette ondan alasim var nasıl olur sizce eşimede dedim küçük bir pasta alırsın gözünde kalmasın istiyorum böyle şeylere eşimde bende günah oldu için karşıyız öyle şarkı oynama vs olmiycak eşimde sadece pasta alırım mum almam günah dedi ben şimdiden çok stres yaptım kendi aramızda ev sahibimi çağırrım birde oğlumun 2 tane arkadaşı var onun yaşında onları çağıracam bana kalsa sadece pasta alırım oğlum böyle istedi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok masrafsız evdeki şeylerle bildiniz tarif varsa alırım 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (2,683 puan) tarafından
Doğum günü kutlu olsun paşanın kısır yapabilirsin patates salatası yapabilirsin 
önce (235 puan) tarafından
Mısır unum yok yarın bakkaldan bir kilo un alır poğaça yaparim o zam. Güzel olur bende bir tepsi yapsam yeter ☺️
Dediğim siteye bak çok güzel oluyor hiç bayatlamıyor içini ben patates li yaptım sende ne istersen koyabilirsin bütün malzemelerin yarısını koy yumuşak hamur oluyor ceviz büyüklüğünde parçalara ayır 20 yada 23 tane çikiyor 1 kilo un hem poğaça hem kurabiye için yeter
Bakayim canım çok teşekkür ederim elmalı kurabiye yaptım bile yarına zor olmasın dedim oğlum hastaydı oğlandan kıza geçti ikiside hasta şimdi
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin yavrulara sanada kolay gelsin inşallah
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (7,071 puan) tarafından
Pasta tarifi mi istiyorsun canim
Yufkam yok unum bir kilo var onuda elmalı kurabiye için kullanacam tarifi atar mısın abla sen alabilirsem yaparım inşallah
Çok güzel görünüyor alırsam mutlaka yaparım yazamassam da başka zamn alıp yapacam Allah'ın izniyle çok teşekkür ederim ablam  ❤️☺️
Rica ederim canım benim şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzumun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah ☺❤
Çok teşekkür ederim teyzesi amin inşallah Allah razı olsun ❤️☺️
0 oy
önce (186 puan) tarafından

Abartılı değilde küçük süsleme yapın bence 

Mum da eğlencesine olucaktı zaten küçücük çocuğa ne günahı? 
Evet oğlumun hayali zaten mumları üflemek balon alırım marketten normal balon o zamn çok teşekkür ederim canım ❤️☺️
önce (186 puan) tarafından
Rica ederim
Ama inanın o mumun hiçbir günahı yoktur çocuğu mutlu etmeye odaklanın❤
Bende oğlum mutlu olsun diye herşey onun için ❤️☺️
0 oy
önce (3,025 puan) tarafından
Sanki çok fazla Tatlı var 
Bilemedim ki şuan sadece elmalı kurabiye yaptım fırınım kek asla pişirmiyor kek almam belki pasta elmalı kurabiye mısır patlatirim bide ev sahibim keki ben yapacam dedi  bilmiyorum
0 oy
önce (148 puan) tarafından
Makarna salatası gibi bir şey yap bir konserve garnitür al bezelye havuç patates bor de yoğurt ve mayonez varsa tamam yanında patates salatası yeter sen minik kekler alma madem eşin küçükte olsa pasta alacaksa elmalı kurabiye ve ev sahibinde kek yapacaksa oh miss birde içecek tamamdır

Şimdide hayırlı ömrü olsun Rabbim sana bağışlasın:)
Sadcee Makarna ve patates var diğer söylediklerin yok kardeşim onun yerine ince bulgurum var mercimekli köfte yapsam olur mu acaba çünkü içecek de almadım daha hepsini alamam imkanım yok elimden geldince yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
önce (148 puan) tarafından
Kısır yap ozaman yaprağın varsa birde sarma olabilir
Çocuklar ikiside hasta kısır yada mercimekli köfte düşünüyorum bende bakalım ☺️
0 oy
önce (696 puan) tarafından
Saglıklı mutlu yaşları olsunda mum uflemenın günahı nedir? 
Teşekkür ederiz Allah razı olsun eşim hristiyanlar kutluyor dedi bilmiyorum bende pek araştırmadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
15 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde SevdeF (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
17 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 408 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.
1 Kasım 2023 Aile kategorisinde Linkin (19,013 puan) tarafından soruldu

406,368 soru

12,185,106 cevap

36,688 kullanıcı

...