0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (986 puan) tarafından
Kızlar oğlum iki yaşında vurma atma çok var kaydettiğim oyun grubunda çocuklara vuruyor diye kaydını sildirmek zorunda kaldım evde kesinlikle şiddet yok görmüyor hiç böyle şeyler ne yapabilirim ne olur Allah rızası için bi çözüm bulan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(986 puan) tarafından
Allah için bi bakın kızlar bilen yaşayan önerisi olan yok mu 
-Reklam-
0 oy
(328 puan) tarafından
Ayy ben de burda bekleyeyim. Benim oğlumda  iki yaşında. Onda da vurma atma. Saç seçme. Önceden daha çoktu azaldı ama yine de çok şikayetçiyim. Ben de oyun grubuna götüreceğim ama çekiniyorum. 
(986 puan) tarafından
Valla bugün bize kibar bi dille bay bay dediler ben anlamıyorum ki çocuk bu sonuçta benim de çocuğuma vurdular ses etmedim hayata alışmaları gerek başında durup öğretmeleri lazım zaten aşırı sinirlendim
(630 puan) tarafından
Yanlış anlamayın, haklısınız. Öğretmeleri, gözetmeleri lazım ama bazen çok zor oluyor. Kızımın kuzeni erkek ve 2 yaşında o da. Bayağı vurma vê saç çekmesi var. Aynı ortamda olunca ben ve annesi gözetmekten diken üstünde gibi oluyoruz. Sürekli kibarca uyarıyoruz ama kaşla göz arasında yine aynı. Birebir ortamda bile zorken topluluk içinde tüm çocuklara yapıyorsa çok zor. Orada bir sürü çocuk var ve büyük ihtimalle 1-2 gözetmen. Büyüdükçe vurmalar azalıyor. Kuzeni 2 yaşını 2 aylık. Öncesine göre daha iyi.
(986 puan) tarafından
Toplum içerisinde sürekli şiddet halinde değildi mesela oynuyordu biriyle zıtlaşırsa meyilleniyordu bide oğlum ağlayan bir çocuk değil biri ona vurunca ağlamıyordu karşılık veriyordu karşısında ki ağlayınca suçlu durumda oluyordu yani bu işin eğitimini veriyorlar anlatmaları en azından bi kaç seans beklemeleri gerekiyordu
(328 puan) tarafından
Saç çekme önceden aşırı derecede vardı. O çok azaldı. Şükür ki Bugün hiç çekmedi mesela:-) ama daha 7 aylıkken sürünüp arkadaşın aynı aylık bebeğinin saçını çekmeye gidiyordu
(630 puan) tarafından
Tabiki bir kaç seans gitmeliydi, hemen göndermişlerse yanlış. Birde bu yaş grubunun çoğunda görünüyor bu tür davranışlar. Benim anlatmak istediğim, bu tür davranış sergileyen oldu mu, diğer ailelerin kabul etmesi zor oluyor, haliyle öğretmenler de zorluk çekiyor.
0 oy
(2,481 puan) tarafından
17aylik oglum yapiyor malesef bugun abladinin sacini cekmis bi tomar sac kopmus icim gitti bagirsam anlamaz anlatsam anlamaz napcam bilmiyorm.hayir bode baskasina gitsek evdeki cocuklara vuruyor cok zor bi durum.
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Maalesef bizde de var bu problem 26 aylık vurma atma ağlama istediği olmayınca çıldırma ne ararsan var 
(1,107 puan) tarafından
Yani vurmayan çocuk vardır illaki ama burda da kaç defa post açıldı gördüm ayrıca Googleden de bakıyorum bu yaş grubu için çok normal şeyler olduğunu söylüyorlar bende çok zorlanıyorum yarın kuzeniyle yan yana gelcek oğlumdan 1 yaş küçük aman çocuğa zarar vermesin diye tırnaklarını kestim diken üstünde oturcam
(986 puan) tarafından
Bende öyleyim maalesef ama kimsenin çocuklara tahammülü kalmamış çocuklar bazen de birbirine vurarak öğreniyorlar ana sınıfına gidecekler başlarında olamıycaz biraz hayata hazırlamak gerekiyor sürekli müdahale edilmesi doğru değil bence
(1,107 puan) tarafından
Allah var görümcem bırak kötü vurmadıkça sorun yok diyorda ben oğlumu biliyorum vurunca kötü vuruyor yaşıtı olsa yada büyük biri olsa çok evhamlanmam ama küçük olunca korkuyorum
(986 puan) tarafından
Tabi küçük olunca kollamak lazım ben yaşıtlarından bahsediyorum benim görümcemin oğlu benim oğlumdan büyük ama gelince çocuğunun önünde oturuyor hareket etmiyor asla bir yere oğlum vurmasın diye bi sal yani çocukları gına geliyor bazen insanlardan
(1,107 puan) tarafından
Yokk ben o konuda sakınmam tabiki vurma şiddeti çok yüksek değilse hep diyorum oğlumda vuruyor anlasın ne olduğunu diyorum
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Benim oğlum da 2 yaşında normalde vurma huyu pek yok bazen yelteniyo kızıyorum yapamiyo korkuyo ama bugün halasının yüzüne telefon fırlatmış diğer odada alnı kocaman şişti o da attığı için üzüldü ama sürekli uyarmaktan başka çaremiz yok gibi görünüyo
(986 puan) tarafından
Evet evde geçiricez o halde :(
0 oy
(517 puan) tarafından
Benimki 16 aylık 1 buçuk yaşında,sürekli isiriyo kopartiyo resmen,isiramadigi an saç çekiyor yada cimcikliyo,aşırı saldırgan bı halde ,ne yaptıysam başa çıkamıyorum.bide ablası var 4bucuk yaşında ,vallahi kafayı yemiş durumdayım .Allah sanada yardım etsin ,
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Bende bu aylarda normal birsey siz onu güzelce uyarın  kotu birşey olduğunu söyleyin duzelirr inşallah 
(986 puan) tarafından
Sürekli uyarıyorum ama evde azalttı dışarıda dinlemiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
4 cevap 50 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.