0 oy
448 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,201 puan) tarafından

image

kirik zincirlerim vardi   birazda ustune ekledim iki kolye aldim . biri lotus cicegi onu biliyorum . bunu. seklini begendim ama ne acaba adi sani sekli sembolu varmiki? romen rakamlari var uzerinde . google lense arattim cartier  model  kolye yazio benzio cartierlere ama  ondan degil. saat mi acaba:) 3 9 12 6 rakamlari var

6 Cevaplar

0 oy
(15,832 puan) tarafından
Saat gibi yapmişlar işte. 
(6,201 puan) tarafından
nebilim anlami falan varmi acaba dedim aynn saat gibi bi tasarimi var da
-Reklam-
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Çok bir anlam yükleyemedim kolyeye :)  rakam harici bir özelliği var gibi gelmedi bana bilen vardır belki biz de öğreniriz anlamını 
0 oy
(12,866 puan) tarafından

image

Saat kız aynen
(6,201 puan) tarafından
farkli bir anlam aradim :)) zaman kolyesiymis  benzerlerini buldum nette .
0 oy
(448 puan) tarafından
Minnoşum napdın içdin mi bana da dua edecekmısın acaba memnunnkalınca :)) 
(448 puan) tarafından
Ya ben hıc dayanamıyorum mesela saat 12 de 2 yumurta hasladım yedım sadece  şuan ölecem bayılcam  beynım zonkluyor aclıktan   ama akşam  6 yı beklıyorum  akşam yemegı için senınde öyle işkence gıbı mı eşim bsıy anlattı şuan sadece aklım fıkrım yemekte dedım nolur sus dedım  öyle cekılmez bır suratsız bırı oluyorum dıyet benı maf edıyor   
Birde bsıy sorcam züberın atıstırmalıkları varmıs onlardan mı alsam sence ıyı mı
(6,201 puan) tarafından
2 yumurta az gelio iste yanina zeytin peynir yesillik ve ekmek ekleyince doyuruo. yada yulaf meyve yogurt yarzi. ekledimpisyemi bak bu haftalini resim attim
(448 puan) tarafından
Canım napıyon kahve nasıl işe yaradı dimi seni merak ettım uzun zamandır giremiyorum sayfaya
(6,201 puan) tarafından
yok canim ya dedim ya odem yapti bende in gun kadar kullandim olmadi ya sahte yada bana yaramadi. kilo veriyorum da normal sekil oyle ekstra bi numarasi olmadi diyetisyen destekli diyet yapiyorum diye kilo veriyorum yani.  sadece cok susatio agzim su icsemde yapis yapis hissiyat iluo. sende durum ne
(448 puan) tarafından
Agız kuruluğu zaten beni maf edıyor agzım katran gıbi mecbur su içiyorum ve tok tutuyor
0 oy
(6,201 puan) tarafından

image

ben paketi attim ama bu icerikler vardi . serap bilmemne ureticisi. orjinal degil sanirim 
0 oy
(6,201 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

bu bu haftaki listem mesela. sali gunu degisecek

(448 puan) tarafından
Uyum sağladın mı açlık hissin olıyor mu baş dönmesi  kız bak bu kez zayıflarsak artık kılo almayalım  anam agladı vallaha bu ne ya  maf olduk
(448 puan) tarafından
Nıye hep haftanın 1. Günü yazmıs kı
(6,201 puan) tarafından
o gunleri sen belirliyosun ben listeyi duzenliyorum kendime gore  . atiyorum haftanin bir gunu balik diyo mesela. annem carsamba pazarindan aliyor diye ben baligi carsambaya koyuyorum. liste yapip dolabima astim uyduk a tik atiyorum bak onuda eklim
ornek
olsun sana daha motive edio
(448 puan) tarafından
Ayyy sağol mınnosum da duyuyormusun  .
Pekı kahve sana enerji verdı mı ve uykusuzluk yaptı mı
(6,201 puan) tarafından
bikac gecedir uyaniyorum ama sabaha karsi 4 de uyaniyirum misal 5 de uyaniyirum . kahvedenmi bilmem. doyuyorum. ama soyle ben aç da kalmaya alisigim ya o yuzden bukadar yemek bana nimet bile. cunku eylul ekim ayinda ful ac yaşacim. cuma aksami yedim pazartesi oglene kadar sadece su ictim   pazartesi oglen yedim carsamba aksama kadar sadece su ictim carsamba aksam yedim bidaha vuma aksam yedim yemek yani haftada 3 yada dort ogun yemek yedim su harici iki ay biyunca ac yaşadim hafta boyunca yani . toplasan bir gun yemek yedim bir haftada oyle dusun.
(448 puan) tarafından
Pekı mınnosum sen bu kadar emek verıyosun ama neden ıstedıgn kiloya erısemedın  kan metenozlızman mı yavaş  kan degerlerın mı düşük
(6,201 puan) tarafından
eristim ama gene aldim gecen eylulde 54 kilodym yaza kadar 68 oldum. bu eylulde iste vermeye basladim .  68 den dustum 57 ye. birkac kilo kaldi iste vermem gereken.
(448 puan) tarafından
Canım nasılsın kahve işe yaradı mı

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 366 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 463 göst.
1 Şubat 2023 Moda kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 287 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu