0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından
Kayınvalidem çok güzel okur nasıl okuduğunu bilmiyorum nazarlandığımız zaman nasıl okumalıyız kendimizi nasıl dualar etmeliyiz nasıl niyetlenmeliyiz abdestli olmamız şartmı böyle hiç halim yok sürekli midem bulanıyor üzerimde bir ağırlık var sürekli yatmak istiyorum bir kere daha böyle olduğumda kayınvalidem beni okumuştu ve inanın ki kuş gibi rahatlamıştım şimdi kayınvalidem de rahatsız gidemiyorum yanına kendini oku falan dedi nasıl yapmalıyım nasıl niyetlenmeliyim hangi duaları etmeliyim. (Abdest derken gusül abdestinden bahsetmiyorum namaz abdestinden bahsediyorum).

8 Cevaplar

0 oy
(1,701 puan) tarafından
Ben kızıma 3 Ayetel Kürsi 3 Fatiha 3 Felak 3 de nas okuyorum biraz sakinliyor
(364 puan) tarafından
Nasıl niyet etmeliyim niyet ettim kendimi okumaya diyim mesala
(1,701 puan) tarafından
Şey diyoruz biz niyet ettim dualar ile şifa bulmaya
-Reklam-
0 oy
(3,724 puan) tarafından
Okuyabildigin kadar nas Felak oku canım 

Ayetel kursiyi oku

Abdest al bi bardak suyun içine bu duaları oku iç 

Bi de elini başına koyarak oku bu duaları 

Benim babannem öyle yapardi
(364 puan) tarafından
Teşekkür ederim nasıl niyet etmeliyim peki niyet ettim kendimi okumaya mi diyeyim
(3,724 puan) tarafından
Yok canım euzu besmele çeksen yeter
Felak nas nazar duası yerine geçiyor zaten
0 oy
(6,012 puan) tarafından
Resûlullah'ın (s.a.s.) nazar değmesine karşı Muavvizeteyn (Felak ve Nâs) sûrelerini okuduğu; ashabına da bunları okumalarını tavsiye ettiği rivâyet edilmektedir (Tirmizî, Tıb, 16 [2058]; Nesâî, İsti'âze, 37 [5494]). Bunların yanında büyüye ve nazara karşı birden çok dua okunabilir... Abdestli olursun canım nazar ayetıde var netten bakıp okuyabilirsin
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Abdest al canm kıliyorsan namazını kıl sonra önce salavat getir ondan sonra sırayla 

Fatiha

Ayetel kursi 

İhlas

Felak

Nas 

Sürelerini 7 ser defa oku eline üfle sonra elini tüm vücuduna sur birkaç gün yap rahatlarsın 
0 oy
tarafından

image

ben bunu oluyor um hepp

NAZAR DUASI

"E'üzü bi kelimátillähit-tämmeti min külli şeytânin ve håmmetin ve min külli 'aynin lämmetin."
0 oy
(52,041 puan) tarafından
uzaktaykende okuyabilir yaninda olman sart degil 

biz niyet ettim Allah rizasi icin..... a nazar duasi okumaya deyip felak nas ihlas elham iste hepsini okuyup ufleyip camdan dışarı bakitiyoruz x☺️
0 oy
(350 puan) tarafından
Tek nefeste 1 tane olacak şekilde 7 kez fatiha (7 nefes 7 fatiha oluyor, nefesini tutmalısın) 7 ayetel kürsi, 7 ihlas, 7 Felak, 7 nas suya okuyup için.

VEYA (bu çok etkili bir koruma şeklidir, ben hep bunu yaparım) diz çöküp niyetine aileni de alarak bir bıçakla (yerden kaldırmadan) kendi etrafına daire çizeceksin. Önüne 3, sağına 3, arkana 3, soluna 3, tepene 1 olmak üzere toplam 13 ayetel kürsi okuyacaksın. Okudukça daireyi çizeceksin, okudukça önünde, sağında, ardında, solunda, tepende sanki etrafına sağlam bir bina, kalkan dikiyormuş gibi hayal edeceksin.

Maneviyat ne kadar yoğunsa okuma o kadar etkilidir. ZİRA OKUYAN AĞIZDAN AĞIZA BÜYÜK FARKLILIK VARDIR. Siz okursunuz belki etki etmez ama başkası okusa ok misali nokta atışı olur. Maneviyatla ilgilidir. Geçmiş olsun.

Abdestli olmak her halükarda en iyisidir.
0 oy
(155 puan) tarafından

image

Hoca sabsh aksam 3 kere okuyun dedi bu duaları cnm . Ben yeni başladım okumaya bunların hepsi nazar ayrti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
8 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tbioltt (241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 147 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

412,179 soru

12,408,191 cevap

44,704 kullanıcı

Kategoriler

...