+1 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından
Bu hayat böyle mi olur düşen hep yerde mi kalır ben düştüm kızlar çok fena çakıldım kurtarmıştım kendimi yeniden düşmeyi tercih ettim ah içim öyle acıyor öyle kızgınım ki kendime aynı hatayı bir degil iki kere yaptım umudum bitti ben bittim

13 Cevaplar

0 oy
(4,721 puan) tarafından
Hayırdır canım canını yakan ne oldu umutsuz olma ne olursa olsun her zaman çıkış vardır
(197 puan) tarafından
Boşanmak üzereydim yeni bir hayat yeni bir düzen kurmuştum kendime çocuklarımla sonra onun iki lafına kandım yeniden bu cehenneme geldim artık dönecek bir yerimde yok gücümde
(4,721 puan) tarafından
Hiç öyle düşünme zararın neresinden dönsen kârdır anladıgım kadariyla senı yine üzmüş bu sefer kararlı ol kendine tekrardan düzen kur arkanda aılen kımsen yoksa unutma Allah var asla umutsuzluğa kapılma Allah var gam yok..
(197 puan) tarafından
Allahım bana güç versin
(4,721 puan) tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
0 oy
(556 puan) tarafından
Ne oldu kız neye düştün hayrola 
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Hayir olsun canım Rabbım gönlüne ferahlık versin ne derdi varsa gidersin inşallah 
(197 puan) tarafından
İnşallah allah razı olsun o kadar daralıyor ki için belki iyi bişey duyarım diye yazdım burayada
0 oy
(630 puan) tarafından
Birdaha yapmamak için demek ki 2 defa aynı hatayı yapmak gerekiyormuş. Önemli olan şuan bunu anlamanız ve önünüze bakmanız. Zaten aynı hatayı yapıp, üzerine, sizden götürdüklerini düşünürseniz zor atlatırsınız. Bana yazması kolay tabiki, sizin için zordur şuan, ama düşen yerde kalmaz. Her karanlığın bir aydınlığı mutlaka olur. 
(197 puan) tarafından
Ne yeniden kalkmaya nede aydınlığa çıkmaya gücüm yok
(630 puan) tarafından
Daha taze duygularınız. Kendinize biraz zaman verin. Pişmanlığınızı da yaşayın. Duygularınız hafifleyince yeniden kalkar, hatta bu sefer daha da güçlü bir şekilde kalkarsınız.
0 oy
(883 puan) tarafından
Kız şarkıyı dilime doladın ama gerisini hatırlayamadım :/ 

Ne hata yaptın bilmiyorum, ama bir kere kalktıysan şimdi daha iyi kalkarsın. 
0 oy
(1,873 puan) tarafından
Kalmaz tabi ki elbette kalkar. Mühim olan tekrar düşmemek yada düşersen bile umudunu yitirmemek. Bi kere kalktıysan 2. Daha kolay olur çünkü tecrübelisin…..
0 oy
(2,257 puan) tarafından

Tekrar denenmeyi kitaplar hak ediyor insanlar değil malesef... Keşke yapmasaydın..:unsure:

0 oy
tarafından
Düşen isterse kendi gücüne güvenip ayaklanabilir. Başkalarına güvenip kaldırılmayı beklerse, yerde kalır
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Allah büyüktür düştüysen şimdi daha iyi kalkarsın kendini çocuklarını düşün ve dimdik dur kimseye ihtiyacın yok senin 
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Şeytan insanin elinden en çok umudun alırmış 

Umut imandandır kap kuzum sirkelen tüm kapılar kapandı mı Rabbim seni çağırıyordu gel kulum seni ferrağa çıkarayım ben böyle düşünüyorum
0 oy
(399 puan) tarafından
Yorumlardan biraz okudum, bende boşandım kızım bir buçuk yaşındaydi aile evine gittim ve bir yıl sonra tekrar deneyelim dedi bende belki olur dedim kızımda var küçük ne yapicam bende 23 yaşındaydim daha tekrar evlendim onunla ve üç ay sonra tekrar ayrıldım ailemin evine döndum , ailemde karşı çıktı istemedi ama çocuğum var gencim belki iyi olur dedim çaba gösterdim olmayınca olmuyor bu yüzden üzülme Allah büyüktür herşeye her zaman sıfırdan başlayabilirsin biraz dinlen gücünü topla ayağa kalk , on yıl kızıma baktım evlenmedim ailemle kaldım şimdi 32 yaşındayım ve o şahıs ayrıldıktan sonra asla aramadı kizi ne halde haberi dahi yok oyle düşün 
(197 puan) tarafından
Benimde bebegim 35 günlükken gittim baba evine 6aylık oldu kıyamadım yavrularıma tekrar denemeyi kabul ettim
(399 puan) tarafından
En azından ilerde denedim şans verdim olmadı dersin üzülme her şey istediğin sürece yaparsın tekrar
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Hayrola bacım neye düştün 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Düşen yaprak misali savrulur insanlar çok acımasız şartlar da öyle...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
0 oy
8 cevap 262 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
10 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 645 göst.

408,338 soru

12,267,589 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...