0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (150 puan) tarafından
Kizlar düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız yumurtlama düşükten kaç gün sonra olur tahminen başına gelen varsa yardımcı olablrmi

2 Cevaplar

0 oy
(3,640 puan) tarafından
Kimyasal gebelik gecirdim 2 ay sonra kalmıştıö
(150 puan) tarafından
İşte kimyasal olması daha sağlıklı bı gebelik oluyormuş sonradan normal hamilelikte sağlıksız gebelik olduğundan ikizleri dusurdum üstüne görme olms benim ben adet sanıyordum 4 gün kanama oldu normaldede adetim öyle suuryor zaten 7 haftalık düşük yaptım bugün 20 gün oldu
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
Üç kaybım var. Doktor vücut toparlansın diye 3 ay beklemeyi önerdi hep. En azından 1-2 ay beklenmeli dedi. Ben çabuk hamile kaldım hep. Yani bu ay çocuk yapabilirsiniz dediyse doktor, bir sonraki ay hamile kaldım. Ama buna rağmen 3 kaybım oldu. Çok şükür şuan 2 çocuğum var.

Yumurtlama da düşükten hemen sonra olabilir. Ama doğru olan vğcudunuzun biraz dinlenmesi. 
(150 puan) tarafından
İkizlere hamileymisim sağlıksız gebelik olduğundan düşük oldu evde kendi kendime kürtaj falan yapılmadı kanama lekelenme falan bitti smdi adette yumurtlamayı anliyodm ama smdi nasıl hesapliycam bilmyrm
(967 puan) tarafından
Kendi kendine olması en iyisi, müdahale olmadığı için rahminizin zarar görme olasılığı yok. İlk 1-2 ay düzensiz adet olabilirsiniz. Anca düzen olunca anlarsınız ne zaman olduğunu. Ya da bu yumurtlama testleri var. Belki onları kullanıp öğrenebilirsiniz. Ama dediğim gibi biraz beklersiniz rahminiz daha iyi toparlanır.
(150 puan) tarafından
Ya işte 1 senedir rabbim nasip etsin diye uğraşıyoruz çok istyrz 2. Bı mucizemiz olmasını 1 tane kızım var 3 yaşında sürekli kardeş istyrm diyor biz zaten istiyoruz hamile olduğumu da anlamdim nasip değilmiş düşük oldu inşallah birgün saglikli bı hamilelik olursa buraya yazarm ovulasyon testi diyorsnz demi ondn mi alaym
(967 puan) tarafından
İnşallah hayırlısıyla göznlünüze göre olur. Evet ovulasyon testi sanırım. Kendim hiç kullanmadım. Eczanelerden danışırsınız.
(150 puan) tarafından
Tamamdr bende hc kullnmadm burda görmüştüm alıp sorayım teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.