+1 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,297 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler şimdiden hayırlı cumalar  uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz 

Benim velet uyumadı ama eşim aldı odaya geçti inşallah uyutmayi başarır uyursa yiyip bende yaticam uyumazsa beyti kebabı saricam paşamla 

Duymayanlardanim ben 8-) 

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yumurta yanında domates bravo o kokuyla güzel gitmiştir hahayt
(4,297 puan) tarafından
Muhteşem gitti teşekkür ederim ☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(720 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️ oğlan bu saat oldu enerjisi bitmedi ah ah sabah iş var ben hâlâ ayaktayım 
(4,297 puan) tarafından
Gel beraber olsun cnmmmm ♥️

Asla bitmiyor asla
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Kız bu saatte ne yemeği D bende yemekten sonra masayı sofrayı toplamadan ağrı kesici alıp uzandım çocukları eşim uyuttu onlar uyuyunca kalktım masayı sofrayı topladım mutfağı topladım bide puding yaptım sabah yesin sabiler diye :D şimdi kremlendim uyucam inşallah 
(4,297 puan) tarafından
Ben çok yiyorum ya :(   benim gece 2 kere beslenmem var normalde pek uymuyorum çaktırma
(10,302 puan) tarafından
Ben gece 2 bardak su içsem sabah 3 kilo almis uyanıyorum
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam canım biraz sıkkın ama Allah'ın izniyle elbet geçer sanada afiyet olsun bebem uyudu çok şükür bı yarım saate yatarım 
(4,297 puan) tarafından
Hayır olsun cnm

Rabbim içini ferahlatsin inşallah ♥️
(3,894 puan) tarafından
Amin amin amin ablam bide rabbim dilerse elbet hayır olur inşallah bakalım, cümleten hayırlı cumalar ve hayırlı geceler diler ben yatar ❤️
0 oy
(348 puan) tarafından
Oğlan hasta cnm yeni uyudu bende yikandim yatcm burda bı densizle tartıştım sinirimi ziplatti  çok korktum panik atagim tutacak diye Allah'tan tutmadı yaticm oğlan uyanmadan senin ki niye uyumuyo yatsada dinlensen sende ye bol bol hamilesin uyumassa çizgi filim. Aç izlesin sende dinlen iyi geceler cnm
(4,297 puan) tarafından
Bu akşam bende tartıştım Şımarıkmisim ben
(348 puan) tarafından
Neren şımarık dört yıldır tanıyom seni hiç simarikligini görmedim benim postuma gelinlik giy yazmış insan gibi ne giyim diye sordum laf uzadı gitti anama girmeyen kalmadı
(4,297 puan) tarafından
Gereksiz canim kendileri yaşayamıyor 1 gram sevgi saygı görmemiş o yüzden Zor geliyor başkalarının mutluluğu bak alta gelmiş yine yumurtayla domatesmi yenirmis çok şey derimde neyse
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım ☺️

02:52

Netflixtan saçma bir dizi izliyoruz)))
(4,297 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm

İyi seyirler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu