+2 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Arkadasim bana gelmişti daha yeni 1 saat oldu gideli market kapalı bana bez verirmisin dedi oğlum bitane bez verdi çocuğun altını bağlamak için sonra bitane ver sabah için dedi sonra iki tane verdim cantana koyim dedim çantasına koyarken baktım bitane bez var dedi buda burdaydi bende öyle alıp çantama koydum dedi şaşırdım 

13 Cevaplar

+2 oy
(567 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bazı hırsızlıklar hastalıktır ya cimrililten yada çalma hastalığı. Parası da olsa çalar. Onlar için adrenalinlidir çünkü
(567 puan) tarafından
Alışmış kudurmuştan beterdir. Alışkın demekki ona dokunmuyor. Sizi bilemem ama ben bidaha görüşmezdim. dile getirmektem çekinirmiydim bence kendimi yormazdım bile. Yoksa yüze vurulmayacak bi durum da değil ama en iyisi bahaneyle uzaklaşmak, medenice...
(71 puan) tarafından
Aynen bende hiç yüzüne vurmadım bir bez dedim şaşırdım baya
(567 puan) tarafından
Siz artık ölseniz unutmazsınız ama karşı taraf hatırlamaz bile... Bide bu insanın çocuğu var..... Ne yazık.. Yani boşluğuna gelip bilinçsizce alsığını unutup tekrar alıp koymadıysa vay o çocukların haline...
(71 puan) tarafından
Kız vala şok oldum ve artı hiç umursamadida ben görünce burdaydi alıp çantama koydum dedi ve artı iki tanede verdim
(567 puan) tarafından
Biz olsak başımız yerden kalkamazdı... İşte alışmış.... Görüşmeyin.. Hastalıklı insanlar insanı hasta eder
-Reklam-
+2 oy
(10,303 puan) tarafından
Bez mi çalmış senden :D
(71 puan) tarafından
Kız ne blim birşe demedim şaşırdım buda burdaydi dedi bende çantama koydum dedi
+2 oy
(1,286 puan) tarafından
Belki durumu yoktur iyimi durumi
(71 puan) tarafından
Tabiki iyi
(1,286 puan) tarafından
Bilemedim şuan
+2 oy
(736 puan) tarafından
Belkide alacak parası yoktu canım 
(71 puan) tarafından
Kız var nasıl yok ha çok cimri ama
(324 puan) tarafından
Kız alacak parası yoksa bile izinsiz alamazki utandı diyelim daha sonra niye istedi
(71 puan) tarafından
Çantasına koydunu görmüycem sandı galiba ama tesadüf bez istedi bnde iki tane verdim cantana koyim dedim beizde içinde görünce şok oldum oda bişe demedi umursamadi bile
(736 puan) tarafından
Aaa çantada ki bezde mi sana aitti , ama bu hırsızlık ki izinsiz nasıl alabilir
+2 oy
(2,326 puan) tarafından
Sence neden yaptı arkadaşın sonuçta tanırsın 
(71 puan) tarafından
Anlam veremedim bnde öyle sık görüşen arkasdasta değiliz ayda bir
(2,326 puan) tarafından
İlginç ee durumu da var diyorsun anam sen boşver bunu o zaman görüşme başka bişey gelmedi aklıma
(71 puan) tarafından
Kız ne blim baya şok oldum hiç beklemediğim bişeydi yani
(694 puan) tarafından
Bundan sonra yılda bir görüş
+2 oy
(262 puan) tarafından
Tuhaf tek bez çalanı da ilk kez gördüm :⁠-⁠D resmen hırsızlık 
(71 puan) tarafından
Kız zoruma giden hani soyledin fazla fazla verdim bezi çanta da görünce şok oldum burdaydi alıp çantama koydum dedi
+2 oy
(5,629 puan) tarafından
Ayıp etmiş sonuçta yani lazım olsa kız 1/2 tane verirmisin yarın alana kadar dese okeyde böyle yapması hep ayıp hem yüsüzlük
(71 puan) tarafından
Aynn öyle ayıp etti ama
(5,629 puan) tarafından
Hem ayıp hem terbiyesizlik bence
(71 puan) tarafından
Hala onun etkisinde kalmışım ya uyuyamıyorum
(5,629 puan) tarafından
Unut gitsin görüşmezsin olur biter
(71 puan) tarafından
Öyle ypcam galibs
+1 oy
(3,187 puan) tarafından
Almaya durumu mu yok
(71 puan) tarafından
Var benden zengin
(3,187 puan) tarafından
Aa tövbe estağfirullah
(71 puan) tarafından
Vala bnde şok oldum hiç yüzüne de vurmadım asla utanmasin diye kendisi dedi bu burdaydi bende alıp çantama koydum bişe olmaz dedim
+1 oy
(4,685 puan) tarafından
Arkadaşın sen daha iyi bilirsin neden yapmış olabilir 
(71 puan) tarafından
Anlam veremedim
+1 oy
(249 puan) tarafından
Hiç bezim olmasa dahi izinsiz asla çantaya katmam yanlış bence yaptığı sen görmesen çantasına katarken sana söylemiycekti senden aldını 
(71 puan) tarafından
Bana söylemedi zten bitane istedi bende iki tane verdim artı oğlum bitane verdi artı çantasına bezi ben koyarken baktım bı bez daha burdaydi alıp çantama koydum dedi tesadüfen gördüm bende hiç umursamadida zten
(249 puan) tarafından
Çok ayıp yaptı ben olsam çok utanırdım yani izinsiz katacana arkadaşım 3 4 tane verir misin dese verirsin eminim canım ☺️ benim dururmum yok bazen komşular istiyor bir tane istiyor ben 2 tane veriyorum ☺️
(71 puan) tarafından
E bnde öyle
+1 oy
(692 puan) tarafından
Yani market kapandığı için istemiş sorun yok orda ama çantasına neden koymuş ki söylemeden ya iki üç tane versen sabaha idare etse beni diyebilirdi ama habersiz koyması doğru bişey değil benim görümcem de bir kere istedi bez almayı unuttuk sabaha yetesilik iki üç tane verir misin dedi bende fazlasıyla verdim böyle dese zaten herkes verir gizli yapması beni şüphe ettirdi ben olsam görüşmezdim bir daha evime almazdım bir bez olabilir ama yarın birgün belki daha önemli şeyleri öyle habersiz alır asla güvenmezdim senin yerinde olsam 
(71 puan) tarafından
Kız bende fazlasıyla verdim zten bide çantasında görünce şok oldum ve umursamaz ligi tuhafima gitti
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Değişik hakkatrn. Ama senın aşırı şok olmana cok güldüm ya :D uyuyamadm bu satte falan yazmıssın üstte. Ben hiç bişeye bu kadar şaşırmıyorum artk
(71 puan) tarafından
Ben çok şasrdim beklemediğim biseyle karşılasinca valahi hem şok oldum hem çok üzüldüm neden yani
0 oy
tarafından
Teyzemin (45 yaş İst 2 dairesi var) pazarciya kendi için alicagi patlıcanı "bedava olmazmi fakir birine aliyorumda" dediğini duyduktan sonra insanlara hiç şaşırmıyorum nedense.
(71 puan) tarafından
vay be

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
11 cevap 518 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
31 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 263 göst.