+3 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (630 puan) tarafından

Tek tepkili oldugum konu şudur daha 3 7 haftalık bebeğe doktorun yapamadığı yorumu buradan bulmaya çalışanlara sinir oluyorum keseden bilmem neden tahmin isteyenler var. Nokta kadar şeye neyin cinsiyet tahminini yapsın insan.

Birde sırf laf olsun diye yorum yapanlar var hamile kalmak isteyen bayanlara yorum yapan bazı tipler var ne acelen var bekle zaten çocuğun var vs vs. Düzgünce yorum yapmak varken böbürlenip yorum yapmak aşırı derecede itici geliyor bana engelleme imkanım olsa engellerim. Postlara bakıyorum bazen yorumlara özellikle kendini birsey zannedip prof kesilen kişiler var. 

Anonim yer evet kimse kimseyi tanımıyor etmiyor. Fazlada ciddiye almamak lazım ammmaa. Saygı konusunda da haddi aşmamak lazım. Sabah sabah gördüğüm 3 5 posta cirkef şekilde cevap verenleri görünce canım sıkıldı azıcık üslup düzgünlüğü rica ediyorum...<3

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynn oylelerine bende sinir oluyorm yaa 3 7 haftalık bebeğe doktor yorum bulamıyor burda arayanlar oluyor yorumu sizce felan filan biz doktor deglz tabiki yasadgmiz bı olayda söylüyoruz ama çok ısrarcı olanlara aşırı sinir oluyorum :)
(630 puan) tarafından
Öyle diyince de neler neler derler
tarafından
Desinler okumuş insan bsey diyemiyor biz ne diyecez hadi bebek bı kaç haftalık olsa eyvallah :)
-Reklam-
0 oy
(707 puan) tarafından
Herkes ne oldum delisi olmuş gibi.. Bilgim varsa öneride bulunuyorum sadece kendimce
(630 puan) tarafından
Bende öyle yapmaya çalışıyorum bilgim olmayan şeyde de post yukarı diye yorum yaparım post one çıksın diye
(707 puan) tarafından
Birde şey var bir kaç kişi örgütlenmiş birbirlerine laf ettirmiyorlar. Birisi olumsuz birşey dese bu kitleye hemen uyarı veriyorlar eleştiriyi de kabul etmiyorlar:))
(630 puan) tarafından
Evet evet özellikle 1 post altında gruplaşma oluyor :D oda çok komik yaa
(707 puan) tarafından
Çok şey bildiklerini saniyorlar ama hiçbir şey bildikleri yok gösteriş meraklıları sadece
(630 puan) tarafından
Aynen öyle nede olsa kimse kimseyi tanımıyor
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Keşke uzakdan bir sopa vurabilsem  müfettiş gadget gibi :)  ✓
(707 puan) tarafından
Kesinlikle:))))
(630 puan) tarafından
Vallahi ya kaldırıp koyasım var öyle insanlara duzgun konuşmak varken ne diye cirkef olmayı seçersin. Millete 1 2 laf söylersin 3de seni yerin dibine sokarlar bazıları kendini cin zannediyor
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Uykusuz geceden günaydın damlosum♥️
(630 puan) tarafından
Ah canım sanada günaydın. ❤️
 Ben hala ayilamadim sjjsjsj
0 oy
tarafından
Bazı saygıdan yoksun durumlarda var malesef
(630 puan) tarafından
Öyle öyle kaldırıp Birtane ağızlarına koyacaksın.
Bilgecan dede gibi bilmişlik taslamaları yok mu :D
tarafından
İşte burdan atamıyorsun ama sinirin bozuluyor
Bir de her otu neyi günah saymaları yok muu kendileri cennetin VİP melekleri ya..
(630 puan) tarafından
Öyle öyle nede olsa kimse kimseyi tanımıyor kafası ile
0 oy
(18,008 puan) tarafından
Saygısızlık ve onu neden öyle yaptın bunu neden böyle yaptın ukalalığında haklısın cinsiyet postlarını sevmemekle birlikte tepki gösterecek kadar da gıcık bulmuyorum zaten girmeden belli postun amacı es geçiyorum çünkü altı aylık bebeğin ultrasonu da bana göre kapkara bir şey kolunu bacağını seçemiyorum. 
(630 puan) tarafından
Maalesef öyle böyle diyince de neler derler neler
0 oy
(5,030 puan) tarafından
Bi de şey var. Kadın derdini anlatmış bana bi çözün sunun demiş. Diğeri gelmiş benimki hiç böyle değil demiş ve asla bi çözüm bulmamış. Sadece havasını atıp gitmiş : 
tarafından
Puhaha. Aynen ya bunada katiliyorum. Birde
atıyorum : 2 cocugum var eşim kötü diyenlere ..ee niye 2 cocuk yaptin deniliyor..ee niye evlendin deniliyor ..
Karsidaki insana destek olmak yerine artık olmus bitmis seyleri neden yaltin doyorlar .. e siz soylediniz diger cocuk geri mi giddi geldigi yere sjsjs
(630 puan) tarafından
Ay Of evet kadın fikir danisiyor. Bir kaç kişi benim kocam asla öyle yapmaz yapamaz. Anam bacım senin kocanı sormuyor ki kadın
0 oy
tarafından
Cinsiyet tahmini postlari konusunda sana katilmiyorum ha bende girip cevap vermiyorum ama insan merak ediyo hevesleniyo sizce fikriniz ne diyolar cinsiyetimi aciklayin demiyolar olabilir ha evet sacma ama hevestir yani o zaman anlik posti acmak da sacma kim ne yaptigindan kimd ne yani 

Ama diger konularda sonuna kadar haklisin herseyi en iyi bilenler kendini bisey sananlar evde kocasiyla ksynanasiyla ksvga edip ses cikaramayan buraya gelip millete satasip stresini atanlar burasi amacini asmayz basladi bu konuda adminin bisey yapmasi lazim en basta bencede engelleme ozelligi gelmesi lazim onlarca kisiyi engellerdim 

Dedigin gibi anonim bi yer kim beni nerden taniyoacak aman azcik stres atiyim sinirimi cikariyim biraz egleniyim deyip burda kalbini kirdiginiz insanlardan hak geciyo ve helallik istemeye bile vaktimiz olmadan cekip gidilebilir bu cok kolay 
(630 puan) tarafından
Bacım 3 7 haftada bir doktor yorum yapamıyorsa cinsiyet için buradakiler niye yapiyor? Saçma geliyor bana ya cinsiyet sorma. Zaten platform direkt ban veriyor cinsiyet postlarına. :))
tarafından
Canim sohbet amacli ne hissediyosunuz diyolar tani koyun demiyolar ki yeri geliyo tahlil sonuclarimizi souruyoruz basina gelen yasayan var mi diye o zaman burdakiler doktor da degil onu da yapmayalim sen fazla takilmissin bebegim buna bunda bisey yok
0 oy
tarafından
Her kelmene harfiyen katiliyorum 

.ama ilk bastakini cıkmakla 

Burdaki hamile kadinar bebeklerinin cinsiyetini merak ediyorlar ki bu cok normal zaten ..doktorun bilmediğini bizim de bilmiycegimizi biliyorlar . Onlarınkı heves tamaen ..acaba neye benzeticekler acaba hangisi diye .zaten biz de sadece hisslerimizle cevap veriyoruz ..kiza benzettim erkege benzettim diye .
(630 puan) tarafından
Ya saçma bence keyfi olarak açılan bazi postlara sözüm yok ama ciddiye alan çok kişi var cinsiyet meselesini 3 7 haftalık arası bir bebeğe nasil yorum yapar insan. Tutup yalandan hislerim kız yada erkek dersen oda kul hakkı olur yani. Sonuçta kendini avutmaya açılan post onlar. Birde platformun yasakladığı bir post kapanıyor direkt cinsiyet postu. 12 haftadan sonra sorsa birseye benzetip yorum yaparsın. Bazıları buradakiler jinekolog olarak biliyor sksjsjskskns :D
0 oy
(4,007 puan) tarafından

Evet burası anonim ama sınır da bilmek lazim. Sağlık konusunda eğer bende aynı durum varsa yaşadığımı anlatırım ama bilmediğim bir konuysa yorum yapmam bazen o postları görünce biz doktormuyuz da bunlar bu soruları soruyor diyorum. Özellikle kan sonuçları atanlara şasiyorum. 

Burada kimsenin kimseye saygısi yok çok net. Biri post açsın başka biri o kişiye sinir olsun ayrı bir post açıyor valla engelleme olsa bende cok kişiye engelleyecem. 
(630 puan) tarafından
Maalesef öyle engelleme gelsin başka güncelleme yapılacağına. Cidden amacı asanlar çok
(4,007 puan) tarafından
Kesinlikle öyle, birine yorum yapsan yancıları hemen geliyor. Buradaki kullanıcıların istekleri göz ardı ediliyor kimse yapay zekadan memnun değil ama vazgecilmiyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 793 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.

408,686 soru

12,282,634 cevap

37,928 kullanıcı

Kategoriler

...