0 oy
85 göst.
önce Aile kategorisinde (74 puan) tarafından
Kayınpederim amaliyt oldu eve cıkacak burdada evleri yok en müsait görümcemn evi var kocası fln olmadıgı için oraya cıktı eşim de diyor erknden git yatagını serin evini tmizleyin vs vs bende nabayımda erknden dedim bi yatak seremickmi aban koca iki gün tatildi dedim gitmedim tabi biraz tartıştık gitmedim diye de uzatmyım yemegimi hazırlarım tatlısı sulusu plavı salatasını herseyi görümcemin işi var diye dısarda kalmış onların karınlarını doyurdum bulasıgı cayı hallettim görümcem geldi onada sofra koydum dısardn geldi yorgun ugrasmasın diye onn bulasıgınıda yıkadım oturdum eltimde akşama benm yaptıgım gibi herseyini ayalmış geldiler onlarıda ayarladık görümcem sadece bi cay demledi oturdu telefon oynuyo mutfkda eltimde hem hamile hem ödev yapıyorlr bnde gectim içeri oturdum yanıma gelmiş görümcem cayı döküversne diyor luzumsuz nasıl sinir oldum ses etmeden kldım arkamdan gelmiş suyu kaynamışmı diye bnde altını kapattım kaynadı dökecem diye dökğyorum dedim altını bidaha acıyor ama innmiyor caylada ben ilgilendim mübarek benm evim gibi döndüm durdum gelirken eşime dedim ablanda ne kadar luzumsuz herseyi yapmamıza ragmen 1 bardak cayı döküp getrmedi keşke dedim baban gili bnm eve cıkarsaydın daha az yorulurdum oda kızıyor bana yaptıgın iyiligi neden dile getryon diye uzatmamk için sustum ama delirdim aklıma geldikce sinirleniyorum bugun bidaha gidecez nabayım ne diyeyim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,321 puan) tarafından
Yazdim yazdim sildim dicek bisj bulamadim.en iyisi mesafe araya buyuk bi mesafe koy kimse ne sana bisi diyebilsn nede esin ailesine bakmaya mecbur kilsn.
önce (74 puan) tarafından
Ben koyarım esim koymaz koydurtmazda bende tartısmayalım hzuurumuz bozulmasın diyede ses etmiyorum böle tepeme cıkıyorlar
önce (2,321 puan) tarafından
Ses etmedgn icn tepene cikiyor zaten.zamannda benmde kucuk bebegm varken esim kar firtina zamani annesinin go.tnde ciban cikti diye beni yuruyerek oraya goturmeye calismisti.bende senjn annenin go.tu senin icn degerli olabilir ama benm kizim annenin go.tunden daha degerli diyip kacga etmistim.ve gitmemistim bakmak yapmak zorunda degilm zorlayamazsn ceker giderim sen anana babana bakarsn demstim.bidahada zorlamadi cunku ne tepki alcaginj biliyor.
Ay ne güzel başta o tavizi verdim cahil kafam vay vay
-Reklam-
0 oy
önce (2,298 puan) tarafından
Gorumcen kendini kayinvalide sandi herhalde. Ilk gun iyiligini yapmissin, bundan sonra birak ne hali varsa görsün.  Ara ara kayinbabani ara halininsor yeterli. 
Aynen cok haklısın
0 oy
önce (51,052 puan) tarafından
yapilan iyiligi de insanin isteyerek yapmasi gerekiyo istemedrn yapinca sevabi da kalmiyo istegi de hevesi de 

kim gorse gorumcen bakiyor oluyo
Aynen o bakıyor tabi onun evinde oturdugu yerde bakıyor
0 oy
önce (4,962 puan) tarafından
Bu konuda biraz esine hak verdim,Allah razı olsun yapmışsın etmişsin. Daha üstüne konuşman dogru değil bence. Herseyi yapmışsın bir de vay koyver ne olacak ki.
Ev benm degil ki benm evim olmadıgı halde bunları yaptım ev sahibi de cayı koysun nolmuş bana gelip cayı dök demesi dogrumu sizce görüş meselesi gerci

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
14 saat önce Aile kategorisinde Yasminsena (74 puan) tarafından soruldu

406,321 soru

12,182,553 cevap

36,683 kullanıcı