0 oy
44 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından
15. Haftaya girdik ve gece kanamam oldu apar-topar hastaneye gittik doktor iyi konuşmadı muayene etti çocuk aşagı inmiş dedi düşük riskin var sadece yatacaksın oturmayacaksın iş yapmicaksın ilişki yasak dedi 2 hafta böle dikkat edeceksin dedi çok korktuk annemde rüyasında kız bebek görmüş iyi bir rüya degilmiş rüyası da çıktı bebeğime bişi olsun istemiyorum bir oğlum var kız diye çok sevinmiştik Rabbim onu bize bagışlasın inşallah dua eder misiniz 

Aynı durumu yaşıyan var mı nasıl geçti sürec bebeğiniz saglıklı mı 

2 Cevaplar

0 oy
(5,003 puan) tarafından
4 gebelik hepsi kanamalı Gecti ama 4. Yavrum daha da zordu 12 haftada öyle böyle kanama değildi nasıl geliyordu hastaneye acil yatisim yapıldı iğneler ilaçlar elhamdülillah kızım şuan 4 yaşında teyzesi rabbim beklesin dedim Allah a şükür sağ salim doğdu 
(242 puan) tarafından
Çok şükür canım bizimde sorunsuz gider inşallah korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Benim bildiğim böyle durumlarda progesteron diye bir fitilin verildiği verildimi? Ve doktorun dediklerine dikkat edin. ben 7. Haftadan beri düşük riski olan bir insandım ve bunları yaparak düşük riskini atlattım. Korkma düzelir inşAllah bunlara dikkat etmelisin..  
(242 puan) tarafından
Evet sabit sırt üstü mü yagılıyp sağ sola dönülüyo mü
(2,253 puan) tarafından
Sağada solada yatabilirsin bence ne olacak ki?
(242 puan) tarafından
Bilmiyorum ya korkuyorum sola yatınca bebek yana yatıyo rahat edemiyorum sağa yatınca aynı şey olmuyo
(2,253 puan) tarafından
Canım nasıl yatarsan yat yatta sırt üstü yatmak daha zor olur bence ama. Ben hayatımda hiç sırt üsttü yatmış bir insan değilim bir sorun olmaz sağına solunada yatabilirsin
(242 puan) tarafından
İnşallah sabirlt sırt üstü yatimiyor zor zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
10 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek12 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.

409,789 soru

12,319,915 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...