0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşime dedim 3 milyar ayarla hastaneye gidicem sağlık sigortası yatircam dedim . 2 milyar verdi yatırdım. Hastaneden ac susuz donuyorum sinirlerim bozuldu 3 otobüs değişiyorum. 7 den beri yollardayım. 1 haftadır dedim ayarla diye

Sekerim düştü doğum günümdü stresimi bitmiyor 

6 Cevaplar

0 oy
(4,390 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ah kıyamam akşamki karın ağrın belli oldu şimdi :woot: 

(1,906 puan) tarafından
Aksamkarnimi agrimisdi hiç öyle postada denk gelmedim
(7,921 puan) tarafından
Milyar da kalmış arkadaş hala:D
(4,390 puan) tarafından
Hemde nasıl kocası dan değer görmediği için bi çikolata alamadığı için benim yasantim ona  ben ukala ve şımarıkmisim keşke kocası adam olsada bununda simaracak yeri olsa yazık acıdım
(1,906 puan) tarafından
Bunu yapma isde kimsenin açısına kimse kimsenin yarasına  tuz basmasin o sana milyarde degisiyle senin bu hareketin aynı bulvarda yarışır hemcinsimiz olabilir .senin sağlığın onun esiherkes bı imtihanda o yüzden  dilimizle solediklerimiz bize döner ben kimseyi savunmuyorum insanı ve vicdanca hareketler ypalim . acıdım yazık gibi cümleler Allah korusun bizi acınacak durumlara getiriri." Önce insanlık "
(4,390 puan) tarafından
Neyse cnm çok birşey demiycem kimsenin de yaptığını hem cinsim diye sineye çekemem kimse kusura bakmasın

Akşamki postuma bile yorum yapıp dalga geçmiş yumurtanın yanında domatesmi yenirmis yumurtalı menemen hiç yememiş görmemiş sanırım

İnsanların damarına basarsa insanlar da onun yarasına basar

Lütfen uzstmayalim kırmak istemiyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,017 puan) tarafından
Evdeyken kendine sandviç yapıp bi şişe de su alsaydın ya
(4,390 puan) tarafından
Ben kendimi beğenmiş şımarıkmısım ukalaymisim kocasından hayır görmediği icin benim yaşantim hazımsızlık yapmış havalarda bozuk cekemedi soda teklif ettim kabul etmedi
(3,498 puan) tarafından
Bir daha kaynananda kalma bak burda olsa olay çıkmayacak demekki uğurlusun:D
(4,390 puan) tarafından
,☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(4,497 puan) tarafından
Hahaha her seferinde aynısı oluyor neyse bir iki hafta rahatsınız hadi :D
(4,497 puan) tarafından
Aman Büşra kadın kadının düşmanı diye boşa demiyorlar kıskanan hasedinden deliriyor
+1 oy
tarafından

Bugün mü doğum günün :D

(741 puan) tarafından
Aman boşver neredeyse hepsi dolandırıcı. ( Birkaç kişi hariç )
(5,010 puan) tarafından
Valla doğru diyorsun Büşra evde harıl harıl ek iş yapıyorum temizlige gidiyorum alemin salağı benmiyim
(4,390 puan) tarafından
Yaaaa kahrını çektiğimiz hayatın sefasını sürerken de böylelerine yara oluyor cnm o yüzden acımıyorum böyle kişilikler yüzünden acıma duygusu yok oldu icimden

Kocamın parası yiyorum diye ukala şımarık oldum akşam birde
(5,010 puan) tarafından
Ben yemiycem de kim yiyecek ki kocamın parasını sabahın 6 snda kalkıp kahvaltı hazırlıyorum yatağında mis gibi uyuyan gorumceler mi yoksa hiç annelik yapmayan kaynanamı tabiki ben sen yiyecez
(4,390 puan) tarafından
Aynen öyle cnm bende her sabah kahvaltısıni verir öğlen yemeğinide hazırlarım gelir yer gider bazıları yaşadığı hayatı hak ediyor
+1 oy
(1,906 puan) tarafından
Bir kadının her zaman kıyısında parası olmalı eşin heray harçlık verse ben harcamiyoru.her ay kenara atıyorum yakın olsan verirdim  onca eziyet cekmissin
(1,906 puan) tarafından
Trol hesap ne demekki  benim burda kimse kimseyi savundum yok tek savundugum nokta kimse kimsenin yarası üzerinden mobbing yapmasın burda bi kaçı daha var yok sen iyi olsaydın eşin şöyle yapardı şeytan diyor tut dilini bağla beline .... Yani kimse kimseye mobbing yapmasın  ben burda kimsenin 4 4 Luk olduğuna inanmıyorum normal hayatta da yok  44 eşi olmazsa sağlığı safligi iyiyse  çocuğu çocuğu yoksa işi bu yüzden geldik dünyaya...imtihan...
(13,236 puan) tarafından
Canım 10 laf sayıyor 9 u yalan bırak bununla uğraşma yani.
(1,906 puan) tarafından
Öyle mi ben ne bileyim üzüldüm
(13,236 puan) tarafından
Boşver,bir de yazıp yazıp cevap vermeme huyu var kaos hoşuna gidiyor. Burada çok çeşit insan tanıdım bu arkadaş da değişik bir çeşit
(1,906 puan) tarafından
Bilmiyordum..... Ben sadece kkmse kimseyi ayristirmadan yorum yapıp geçsin istemiştim
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Sağlık sigorta primi bankalardan da yatıyor neden yollara düştünki 
tarafından
Hastaneye geldim 2 randevum vardı sabah
(7,076 puan) tarafından
Sigorta yatırcam demişsin ya ondan dedim geçmiş olsun
tarafından
Yatırdım ama iste ac susuz donuyom
0 oy
(5,010 puan) tarafından
Bacım zor değil evden bı sandviç yapıp.bir şişe su almak biz de para var ne gerek var diyorum evden kendime hazırlayıp cikiyorum yani para olur alacak yer olmaz aç ac dolnamktan iyidir tedbirli çıkmak 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
+1 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.

409,901 soru

12,323,834 cevap