0 oy
25 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
4 saniye önce Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gizem doğan (11 puan) tarafından soruldu Slm kizlar 36 günlük oğlum var sabahlari emdiginde ağzından gazini cikariyor ama 2 gündür geceleri uyandiginda emzirdigimde agzindan gaz cikartmiyor arada cikariyor oda tam cikarmiyor sonra kendini sıkıp agliyor tekrar emzirim diyorum 1 2 emdiginde hemen agliyor kendini sıkıyor gaz sancisi var neden olabilir acaba tam doymuyor mu  

1 cevap

0 oy
(912 puan) tarafından
Bu tam doymamaktan ziyade rahatlayamamaktan gaz bağırsağa geçiyor bağırsak hareketleri de onu rahatsız ediyor sadece emzirme sonrası değil emzirme arasında da en az 2-3 kere gazını çıkarmayı deneyin ki birikmesin birde gaz damlası kullanabilirsiniz. Gece son uykusuna geçmeden önce güzelce gaz masajı yapın karnına ayaklarını bastırın kasıklarına doğru bütün gazı çıksın rahatlasın güzelce geçecek zamanla merak etmeyin. Gaz damlası olarak ben metigast kullandım kızımda doktorumuz önermişti çok rahatlattı kızımı 3. Ayında da bıraktık artık kendi çıkarmaya başladı gazını tavsiye ederim size de 
(275 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim bende gaz damlasını kullaniyorum insallah eskiden bazen emzirdigimde daha gogsum agzindayken kendisi gazini cikariyordu gunduz yada gece ama 2 gundur aksamlari cikartamiyor kendimi cok çaresiz hossediyorum oyle olunca
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Acemianne35 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,825 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...