0 oy
27 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Kızlar oğlum 16 aylık son bi kaç gündür gözlerini sıkıp bırakıyo ve kendi etrafında dönmeye başladı bu durum beni korkutuyo başına gelen var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim

1 cevap

0 oy
(5,853 puan) tarafından
Bnmkide dönüyor etrafında oyun haline getirdi artık 23 aylık inşallah bişey yoktur 
(40 puan) tarafından
Peki gözlerini kapatıp açıyomu göz kapaklarını sıkıp bırakıyo baZen dediğin gibi dönerken eğleniyo ama şu sıralar pek iyi şeyler duymuyorum bu hareketleri için o beni endişelendiriyo
(5,853 puan) tarafından
Yok cnm öyle yapmıyor bende senin gibi düşünüyordum kendime kötüyü cagrma hediye çocuk küçük daha dedim hatta buraya post açtım  çok az   konuşması var falan dediler  
Benim ikinci  çocuğum kızım oğluma oranla erken konuştu oğlum öyle değil. Her çocuk aynı değil dediler bende bilincindeydim aslimd aama annelik içgüdüsü. İnsan bişey  olsun istemiyor. Seslenince bakar mı  burda öyle derlerdi göz teması falan varmı
(40 puan) tarafından
Tabikide var canım hatta benimle konuşurken bazen ona bakmadan cevap verince yüzümü çevirir yüzüne öyle devam eder konuşmasına herşeyi algılıyo çok şükür fakat bi kaç gündür böyle olunca korktum açıkçası kolay büyümüyolar hiçbişeyi olmasın istiyorum haliyle
(5,853 puan) tarafından
Allah'ın izniyle bişey yoktur daha küçük oyun sanıyor sen yinede takip et.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 353 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arvenliyaaa (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duru2121 (430 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...