0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (2,390 puan) tarafından
25 Aralık da 2 aylık olacağız sünnetini ne zaman yaptırmalıyım küçük bebeklere devlet hastanesi yapıyor mu ve hangi bölümden randevu alınıyor 

45 Cevaplar

0 oy
(138 puan) tarafından
Kesinlike küçükken yaptır. 4 aylıktı yaptırdım dönmediği için sorun olmadı. Dönmeye başladığı an bitersin çok zor olur
(2,390 puan) tarafından
Evet canım bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(499 puan) tarafından
Dönmeye başlamadan yaptır bence cnm daha çabuk iyileşir hemde dönmeye başlayınca zor olur 
(2,390 puan) tarafından
Doğru canım randevu alıp gidicem bakalım
0 oy
(1,658 puan) tarafından
50 günlük yaptırdım aktardan kantaron yağı da alın doktorun yazdığı kremlerle dönüşümlü kullanın küçükken hızlı toparlar
(2,390 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(771 puan) tarafından
81 günlük yaptırdık üroloji bölümüne gidebilirsiniz
(2,390 puan) tarafından
Tamam sağol canım
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Valla 3 günlükte sünneti yaptırdım çıktık hastaneden canım 
(2,390 puan) tarafından
Özelde mi yaptırdın canım
(3,329 puan) tarafından
Canım ben yurt dışındayım hastaneden çıkmadan sordular sünnet ister misiniz diye evet dedik o yüzden yaptılar
0 oy
(5,777 puan) tarafından
40 bitti hemen sonraki gün elhamdülillah çok güzel atlattı ilk gün zordu sadece 
(2,390 puan) tarafından
Özelde mi yaptırdın csnım devlette hemen sıra mı buldun
(5,777 puan) tarafından
Eşimin arkadaşı özelde sunnetciydi biz malzemeleriyle eve çağırdık cnm i
0 oy
tarafından
Aynı gün doğum yapmisz bnmkide ayın 25'inde 2 aylık olacak ama biz yani 4 aylık olunca yaptıracağız devlet hastanesi yapıyor genel cerrahi bölümü çocuk doktoru öyle dedi
(2,390 puan) tarafından
Aa iyi bari canım bende devlette yaptıracağım çünkü
0 oy
(77 puan) tarafından
Ben 4 aylıkken yaptırdım özel sünnet kliniğinde klips yöntemi ile çok rahat bir süreç olmuştu sadece ilk çişini yaparken ağladı sonrasında ağrı kesici şurup bile kullanmamıştım devlet veya özel hastaneler 2 aydan sonra tamamen narkoz verip uyutuyorlar bebeği ben medipol sordum öyle deyince korktum küçücük çocuğa narkoz ağır gelir diye hemde sünnetini olurken yanında olmak istedim iyiki de öyle yapmışım iyileşme süreci de çok hızlı ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi daha çabuk iyileşiyor acı hissetmiyor ben de 2 aylıkken yaptıracaktım ama malesef olmadı uzayan sarılık vardı 4. aya erteledik mecburen bebek iyice hareketlenmeden yaptır sizin için tam zamanı kış hemde daha rahat olur... 
0 oy
(132 puan) tarafından
Ben 20aylık özelde yaptırdım devlet anestezi veriyor 2 yıl cocugun vücudunda anestezi temizleniyor özelde igne ile uyusturup yaptılar. Devlette 2 gün testle ugrasıyorsun yatışı için anestezi için . V.b
0 oy
(577 puan) tarafından
Benim bebeğim 18 aylık olmuştu devlette çocuk cerrahisi bölümüne Perşembe günü randevu aldım. O gün kan aldılar haftasonu girdiği için pazartesi sonuç gösterdim Çarşamba gününe sünnet dediler. 
0 oy
(268 puan) tarafından
Oğlum 38 günlükken yaptık iyiki yaptık 6 ayından sonra zor oluyor biz evde yapmıştık korona vat diye
0 oy
(717 puan) tarafından
Ben 2 aylıkken özelde yaptırdım doktorumuz eğer yaptıracaksam 4.aydan önce yaptırmamı 4.aydan sonra bebek dönmeye başladıgı için canının acıyabileceğini söyledi 1 yaş sonrası sünneti için 4 5 yasına beklemem gerektiğini ama iyileşme sürecinin uzun olacağını ve korku nedeniyle travma yaşayabileceğini söyledi
0 oy
(32 puan) tarafından
3 aylıkken özelde yaptırmıştım.

Bizim zamanımızda korona nedeniyle devlet hastanesi yapmıyordu
0 oy
(567 puan) tarafından
Devlet 1 yaşına kadar yapmıyor diye biliyorum. Ama 1 yaşından önce yapılamaz diye bi kural yok. 

Biz 77 günlüktü yaptırdığımızda. Evde dikişli sünnet yaptırdık sünnetçimize çok, güveniyorduk. Ama normal şartlarda doktorlar hastane ortakında yapılmasını öneriyor, herhangi bir sorun yaşanırsa müdahale edilebilmesi için. 

Bi dikişli bide klipsli sünnet 2 çeşidi var. Biz çok düşündük sorduk bir kaç doktora da en sonunda dikişliye karar verdik. Memnunda kaldık açıkcası. Bide küçükken yaptırmanın avantajı hatırlamıcak ama acımadı mı derseniz ağladı ilk gün sonra carpol krem felan uyudu gece çok şükür herşey yolunda gitti. 10 gün plastik bardağın tepesini kesip koyduk büyük numara bez taktık. Hijyene ayrı dikkat ettik. 

İnşallah faydalı olmuştur yazım. 
0 oy
(94 puan) tarafından
Benim oğlum 4 aylıkken kasık fıtığı ameliyatı olmuştu o arada sünnet etmişti doktor devlet hastanesinde
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Ben doğdu 18 saatlikti yaptırdım direk hastaneden çıkmadan iyiki öyle yaptım diyorum hep 
0 oy
(218 puan) tarafından
Devlet 1 yaş altı yapmıyor. Benim ilk oğlum 3.5 aylıktı özelde yaptırdım klasik dikişli yontemdi. Çok rahat geçti. Daha donemiyordu bile. İlk gün ağrı kesici verdim sadece. Anestezi almadı. Çıkar çıkmaz emzirdim.

İkinci oğlumda bazı sıkıntılar yaşadık o yüzden 4,5 aylıkken yaptırdım daha küçükken vaktimiz olmadı. Biraz büyük olduğu için düşük dozda anestezi aldı.o yüzden çıkar çıkmaz emziremedim 2 saat geçmeli dediler. O süreçte emerek uyumak istedi çok ağladı. 2 saat geçince emdi sakinledi uyudu. Onu da dikişli yaptırdım. Küçükken daha rahat oluyor. Bence yabancıları ayırt etmeye başlamadan dönmeyi öğrenmeden yaptirmalisin. Yabancıları öğrenirse bazı özeller sizi ameliyathaneye almıyor ve çocuk yabancının kucağına gidince huysuzlaniyor. Benim ilk oğlum da öyle olmuştu. Ameliyathanede çıktığında gözümün içine bakıp anne beni al der gibi ağlamıştı 
(2,390 puan) tarafından
Devlete gidicem sorucam yapmıyoruz derse özele gidip fiyat sorucam canım
(218 puan) tarafından
Biz geçen ay küçüğü yaptırdık özelde. 4000 istediler eşim jandarma o yüzden jandarma indirimi yaptılar 3500 e yaptırdık. İlk oğlumda 2 sene önce 1200 e yaptırmıştım
0 oy
(2,151 puan) tarafından
Devleti bilmiyorum ama lokal yapmıyorlar sanırım ben 34 günlükken yaptırmıştım çocuk cerrahina çokta memnun kaldım 

Ne kadar küçük o kadar iyi cnm

.
(2,390 puan) tarafından
Aynen öyle tabi devlete sorucam bakalım
0 oy
(17,736 puan) tarafından
3 yaşındayken yaptırdim ama pişman oldum bebekken yaptırsaydim daha iyi olurdu 
0 oy
(3,182 puan) tarafından

Kesinlikle hemen yaptırmanı öneririm. Biz 2.5 aylıkken yaptırdık ne kadar erken o kadar iyi canım. Hatta niye 2 aylıkken yaptırmadık dedim o zaman, hafif hareketleri artmıştı :) çocuk cerrahı var. Devlette de oluyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 381 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 181 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 265 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,579 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...