0 oy
56 göst.
Diğer kategorisinde (2,673 puan) tarafından
Kızlar daha önce -31kg verdim sonra hamile kaldım aldım kg şimdi tekrar diyetteyim ve -18 verdim sorum şu ben 5 senedir diyetteyim ve vücudum açlığa çok alışmış inanılmaz iradem var biliyorum sağlıksız ama sabah kahve akşam kahve ile bir hafta geçirebiliyorum sorum şu sanırım vücudum yalama oldu sadece kahve içmeme rağmen dün arkadaşıma davetliydin sadece yediğim 4-5 kaşık makarna salatası minik bir tane elmalı kurabiye bir gün öncesindede 2 adet kadar minik köfte 5-6 kaşık kadar salata yedim ama 1,5 kg almışım yani bunun daha üst versiyonu açlıkdan ölmek olur zaten yeterince açım normalde kurabiye makarna salatasıda yemezdim ayıp olmasın diye yedim nasıl normal sağlıklı diyet yaparsam kg almam çünkü şimdiye kadar cok cok cok az yediğim için şimdi yediğim en ufacık birşeyler kg olarak geliyor bunu nasıl normal diyete dönderebilirim kg almadan bilgisi olan varmı

1 cevap

0 oy
(577 puan) tarafından
Bazal metabolizma hızı  dibe vurduğu için böyle maalesef.  Tek çözümü spor. Kas kütlesi fazlasıyla arttırman lazım. Sende kas namına birşey kalmamıştır
(2,673 puan) tarafından
Normal diyete dönsem ne zamana kadar kg alırımki
(577 puan) tarafından
Kas kütleni arttırmadığın sürece bu düzenini bozduğun an kilo alırsın. Maalesef  :( bu yüzden buradaki arkadaşlara da aç kalarak kilo vermeyin sürdürülebilir değil bıraktığınız an alırsınız kiloyu diyorum. Şuan Kas kütlen çok fazla düştüğü için günlük yakabildiğin kalori miktarı da inanılmaz düşüyor. Mesela ben şuan günlük yaklaşık 2000-2500 kalori yakabiliyorum. Spor yaptığım günler bu sayı çok rahat 3000 inin üzerine çıkıyor. Muhtemelen senin şuan yakabildiğin kalori 700-800 lere kadar düşmüştür diye tahmin ediyorum
(2,673 puan) tarafından
Siz diyetisyenmiz acaba
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
5 cevap 216 göst.
24 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
27 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 277 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...