+1 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Kizlar neler yapiyorsunuz .. anlık almaya geldim.. neler yapıyorsunuz . gününüz nqsil geciyor .:D

Ben kızımı uyutmaya calisiyorum . Dün saat 4de uyudu gece :(. Bu gün de hala uyumadi . 3 ay aşısı yapıldı bundan 10 gün önce. Acaba aşıdanmı böyle huzursuz oldu kızım:angel:. Tam hatirliyamiyorum ondan önceki günler de boylemiydi acaba diye . ;)

10 Cevaplar

+1 oy
(7,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
anada Baska foto. 

Evet aşı huzursuzluk yapar .
(7,885 puan) tarafından
Cevabi meslektas :D
(7,885 puan) tarafından
Attım bak hemen söyle
(7,885 puan) tarafından
Silcem
tarafından
Oyyy ama bu cok Tatlıs oy massallah yavruya
(7,885 puan) tarafından
;)))))))))
-Reklam-
+1 oy
(790 puan) tarafından

image

bende oğluşumu uyutmaya çalışıyorum:)
0 oy
(5,441 puan) tarafından
Kız emıneee öp kız benım yerime Allah'ım yaa böyle görünce varyaaaa yiyesim geliyo ☺☺benım  çocuklar her aşı olduğunda huy degiştirirlerdı hiç unutmam bi'de hastalanınca Allah kolaylık versin canım 

Birazdan çocuklar gelcek eşim iki dk beklicek kızımın formasını çıkartcam sonra kaynanam lara bırakcak bizi iftara çağırdı benı saolsun❤
(2,367 puan) tarafından
Maşallah maşallah kiz :))
(5,441 puan) tarafından
Varmı senınde
(2,367 puan) tarafından
Benim 7 gündü 4 gün tuta bildim kaldı 3 onları kandillerde tutacam
(5,441 puan) tarafından
Bırsey yok kız tutarsın azmış
(2,367 puan) tarafından
Aynn öyle cnm :))
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ayy maşallah civcive♥️☺️ böyle gördükçe kendi kızımı hayal ediyorum ☺️
tarafından
Yaa inşallah cabuk gelsin o günler..onunla mefes alıcaksın ❤️❤️
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Olur arada bi huysuzluk bi bakarsın hiç uyumaz bi bakarsın bi uyur uyanmaz :D 

Cimcime Cook daltu duruyo yiye bilir miyimmm
tarafından
Yitebilirsin ..karsiliginda 3 gün bakmak var beleşe☺️☺️kabulmu
(2,367 puan) tarafından
Seve seve bakarim :D bakmak sıkıntı değil doğurmak taşımak sıkıntı benim için sjsj
tarafından
Yaa dogurmak taşimak bakmaktan bin defa kolay :)
(2,367 puan) tarafından
Benim için onlar zor :D heleki doğum allahimm
0 oy
(133,540 puan) tarafından
puhahahhaah 3 aylik bebenin eline dis kasima vermis yaa yerim seni şekerligim yaaa vallaha sende kendimi goruyom bende disi cikcak sanmistim 3 ay civari anaam dis 13.ayda ciktiydi ☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Kız daha tutamiyo da
Oha sevdosum ne diyon 13 ay ne kiz o zamana kadar anam aglar benim
bak simdo 12.de olabilor ☺️☺️ ben bosunami siyirdim kafayi ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ sende siyir
tarafından
M3rak etme artık sıyırdım bende simdiden gelecegi düşünemiyorum..
Jesin karar verdik esimle 2ci çocuk falan yok gelecekte ☺️☺️
hapi aldimi eniste☺️☺️
tarafından
aldı aldı ..☺️ dün doktordan nasil icicemi sormayi. Unutmusum sjsjsj .birazdan yazicam ona sonra bu aksamdan itibaren basliycam inşallah..
hergun ayni saatte iciceksin ictikten 2 hafta snr tam korumaya basliyo iciyom diye baska sekilde korunmamazluk yapma gunluk ayni saatte ic saat aksatma
tarafından
28 adet var icinde ..28 gun icip sonra ara vercem her halde diymi.yok kiz diger korunmalari da kullancaz sjsjsj
yoo ara vermeden 1 kutu daha alcan
tarafından
Kız bu hep mi böyle devam edicek .. ömrüm boyunca hep her gun icicemmi ..
Ay iliski olmasi bir dertt olmamasi bir dert anam bu ne yaaaa☹️
heee devam edecek burda haplari yillik veriyo dr lar tam 365 tane ☺️☺️☺️☺️ gerci ben turkiyedende getiriyom ama kesin cozum ya iliski olmiycsk yada tuplerini baglatacan☺️☺️☺️☺️ kısırlasmak kesin cozum menepoza girme hayalim var en azindan gebe kalmam
0 oy
tarafından

image

kucuk danayi uyutmaya calisiyorum buyuk danaya sinirliyim 
tarafından
Sabah beni uyutmadi kendi camis gibi uyudu diye cocukla birlikte uyandi dedim heralde cocugu alacak aksam sen sabah uyu ben oyalayim diyodu surda sut var icir dedim sozde iciriyo cocuk istemedi hadi annecim sutunu bitir bavanla iceri gidin dedim iceri mi dedi geri yatacakmis pasa tamam dedjm git yat aldim cocugu kalktim kahvalti hazirladim biraz uyur kalkar diye dusundum 1e kadar uyudu kalkmis diyo ki niye uyandirmadin cumayi kacirdim tobe estagfurullah gel de ugras gitsem uyandirsam nluyumamis istemiyon rahatsiz oluyon ben calisiyom su bu söylenecek banane simdi de yapti kshvaltisini gitti mutfak bulasik doldu daha aksam yemegi yapilmadi salonu bebe dagitti gel de sinirlenme bi bana uyku haram
tarafından
Ayy kız bos ver ..erkeklerin hepsi aynı..ev benim de eu an daginik fazla əma artık sadece beveyle ugrasiyorum ..kaynanam da beni temiz biliyor puhqgahd..bir evimi gorse varya sjdjs
tarafından
Bosver kaynanalari cocuklu kadinsin olcak o kadar cok biliyosa gelsin yapsin sabahin 4dune kadar o bebryle ugrassib da goruyum
tarafından
Aynen ya ..zaten kaynanamla hic yasamadim birlikte . Telefonla konusunca yapma is bos ver bebise bak diyo hep.  Acaba yaninda olunca da boyle dermiydi sjsj
tarafından
Ne kadar uzak o kadar mikemmel bebegim bosver
0 oy
(435 puan) tarafından

image

bende kizi uyuttum kocamla sevinc kahvesi
tarafından
Ohh afiyet olsun ..darisi benim kizima
0 oy
(1,894 puan) tarafından

image

esim odun kesiyor inada kendimede kahve yapdim
tarafından
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın
(1,894 puan) tarafından
AA seni tanıdım sen şu bizim cami dediğimde direnen arkadaş sin:D
tarafından
Ahahah evet oyum. İnan her seni gorunce aklimma geliyor..nasil gunahina girmisim ☹️
(1,894 puan) tarafından
Bu platformda evet internetden bakdim deyip direnen çok var sende o gün beni cinnete getirmisdin unutmadim çenemi o kadar sıktım ki susmak için bilemezsin genel postlarina bakdim  herkese salça olan biri olmadığın için susdum
tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
(4,160 puan) tarafından

Ben senden önce aldım aşkım :D

tarafından
Sonradan gördüm,☺️☺️
(4,160 puan) tarafından
Olsun :D

İlgili bir soru bulunamadı

409,700 soru

12,316,263 cevap