0 oy
84 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (20 puan) tarafından

image

yeni doğan için güzel mi kizlar 21 haftalık hamileyim yavaştan alayım dedim sizce nasıl ilk doğduğunda giydirmek istiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
önce (11,666 puan) tarafından
bencr güzel değil pembe kurdeleler bozmuş takımı
önce (20 puan) tarafından
Kurdaleler güzel değil mi
önce (11,666 puan) tarafından
süslü olması iyi ama pembe nin tonundan mı kurdele büyüklüğünden mi onu sevmedim sadece
-Reklam-
0 oy
önce (4,371 puan) tarafından
Eger bir ömür hatira olarak saklamak istiyorsan cok güzel.ben bundan daha satafatlisini almistim ..2 kere giydirdim ..daha da olmadi uzerine kucuk oldu ..

Ama zaten amacim hatira saklamakti
Hatıra olarak alicam zaten
0 oy
önce (369 puan) tarafından
Ayy çok güzel bnmde kızım olsaydı ne kadar süslü şeyler varsa aliridm büyüyünce istemiolar zaten al bol bol giydir cnm 
Bende öyle düşünüyorum ama eşim biraz daha sadelikten yana
önce (369 puan) tarafından
Eşler hep öyle cnm bnmkide öyle ama bunları da bir kere giydrcez sonuçta buyunce zaten giyemicekler
0 oy
önce (1,754 puan) tarafından
Beğendiysen al cnm hatıra olarak kalır bende isimli yaptırdım hatıra olarak duruyor baza altında 
0 oy
önce (960 puan) tarafından
Gayet güzel kullanışlı. Bu tarz zıbınların kullanımı çok rahat 
0 oy
önce (1,461 puan) tarafından
Bence biraz daha model bakabilirsiniz. Daha sade ve sık cok model var. Yada isimli yaptirip hatira saklayabilirsiniz. Kurdeleleri cok oldugu icin kullanissiz gibi gozukuyor
0 oy
önce (487 puan) tarafından
Sen beğendiysen al cnm herkesin zevki farklıdır mesela hiç benlik degil çok taşlı tuşlu ama zevk meselesi
0 oy
önce (869 puan) tarafından
Ben de bu siteden aldım canım ama daha güzelleri var. Siteye girersen orda görürsün kumaşları da co hoşuma gitti ıyiki 2 tane aldım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
9 cevap 94 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.

405,934 soru

12,167,527 cevap

36,631 kullanıcı

...