0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (779 puan) tarafından
Kızım dört yaşında bu sene kuran kursuna başladi. 17 aylık oğlumla goturuo getiriyirum kocaman dik yokuş var oğluma bebek arabasiyla taşıyıp çıkarmam gerekiyo dört kat inip çıkarıyorum ve çok zorlanmaya başladim. Kızımı artık gondermemeye karar verdim zorlandigim için ama kızım çok alişti çok severek gidiyo sizce ne yapiyim. Zorlansamda devam mı etmeliyim. Bide bı haftadır belimin ağrısından hareket bile edemiyorum. Öğretmeniyle konuştum bı Veli'nin arabası varmış yardımcı olsun dedi oda yokuşu cikmiyomus düz yol olsa zaten sorun olmazdı. Eşimde sen bilirsin diyo sizce nasıl bı çözüm bulabilirim

6 Cevaplar

0 oy
(2,201 puan) tarafından
Birkaç veli taksi ile gidip gelseniz? 
(779 puan) tarafından
Benim evimin orda kimse yok yokuşta bizim hemen yakinizmizda ama güzel fikirmiž teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
Çocuk istemezse yollama derdim fakat seviyorsa bir çözüm bulmalısın canım. Servis falan yok mu ? Sen onunla birlikte götürsen?
(779 puan) tarafından
Maalesef servis yok. Kaydederken getirip götürürüm diyodum çünkü çok uzak değil ama böyle belimin agricagini bilmiyodum
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kızın seviyo bence gayret et kızın için. Allah kolaylık versin
(779 puan) tarafından
Zaten çok istiyo gitmeyi diye gindermiştim. Ama çok fena agriyo belim çocuğu nasıl götüreceğini bilmiyorum.
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Bel ağrısını çok iyi bilirim bir kere başıma geldi bildiğin zor adım ata ata eczaneye gittim muskazon diye bir ağrı kesiciyi eczacı tavsiyesiyle aldım yarım saate geçti şükür ki. Ben kimseye emanet edemezdim çocuğumu devir çok kötü ayrıca bela kaza gelebilir herşey olabilir. Goturemiyecek durumdaysan yapacak birşey yok canım.
(779 puan) tarafından
Yok zaten emanet edeceğim kimse yok zaten arabayla bende giderdim eğer olsaydi
(779 puan) tarafından
Emziren anneler icebiliyo mu acaba o ağrı kesiciyi.
(4,380 puan) tarafından
Ben emzirirken kullandım kac aylık diye sormuslardi sadece siz kullanmadan danışın
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Bende bebekle bebek arabasıyla gıdıyorm oğlum yurumuyo oda   biniyo kanguru alsan olmazmı sırt kısmına da takılan var 
(779 puan) tarafından
Kızımi 18 aylıkken bile kanguruha koyuyodum ama
10 aylık flnken bile koyamiyodum
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Seninle her şeyimiz aynı nerdeyse. Kızım 17 aylık. Oğlum 4.5 ysinda. Kuran kursuna gidiyor. Ve benim de kaç gündür belim pert durumda. Bugün bebek arabasına dayanarak götürüp getirdim. Bizim evimize yakın. 10 dk uzaklıkta. Ama ben gitmesini isterim. Ha mesela bugünlerde çok kötü olduğun için biraz dinlen üç beş gün. Sonra devam etsin derim. Çünkü çok güzel şeyler ogreniyolar. Ve evde hakikaten zaman verimli gecmiyo bu yaştaki bir çocuk için. 
(779 puan) tarafından
Bende istiyorum yollar düz olsa arabaya koyar getirip gotururdum ama taşımak zorundayım yokuşlarda ve binada
(19,483 puan) tarafından
Zor dostum. Seni çok iyi anlıyorum. Araba motor gibi birşey alma durumunuz var mı peki. Çünkü bu çocuğun okul hayatı başladı bundan sonra. Sonrasında diğer çocuğun da başlayacak okula. Kısacası okul maceraniz başladı. Bu şekilde çözülebilir belki

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 375 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 136 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde noluyokk (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 329 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.