+2 oy
994 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (586 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Bugün izlediğim bir video ve sonrasında birbirimizi eleştirmeye gayet gönüllü koştuğumuzu ama eleştirdiğimiz şeylere yönelik çözüm önergeye asla yanaşmadığımızı farkettim. Sonra burası geldi aklıma. Ben de dahil birbirimize ne kadar rahat cahil, git kitap oku, biraz kendini geliştir gibi şeyler şöyleyebiliyoruz diye düşündüm ama yine kimsede çözüm önerisi yok. O yüzden aklıma şöyle bir fikir geldi. 

Var mısınız FİLM KLUBÜ kurmaya :)) hiçbir şekilde telegram WhatsApp falan yok. Ortak bir film beliryeceğiz. Bunlar kült olarak tabir edilen genel kültürümüze faydası olacak, ortamlarda havalı gösterecek :D bize yeni ilgili alanları oluşturabilecek belki bilimsel belki tarihi belki biyografik gibi filmler olacak. (Aşk filmi falan değil yani. Amaç bize bir şeyler katması. Ama sevginin gücü falan gibi kült aşk filmleri olabilir belki?) Bilmiyorum yani ucu açık bir konu. Katılım göstermek isteyenler iler ortak kurallar oluşturulur. Mesela filmi izlemek için 5 gün süre verilir. 5 gün içinde izleyen postun altına gelir. Filmle ilgili fikrini belki anlamadı yeri belki beğendiği yeri belki filmden öğrendiği ona kattığı şeyleri anlatır ve bunun üzerine konuşuruz. Hafta sonu da yeni film seçer, yine hafta içi 5 günde onu izleme süresi tanırız. Ne diyorsunuz? Neden birbirimizi daha taşa vurmak yerine, karşılıklı gelişmeye başlamıyoruz ki?

34 Cevaplar

0 oy
(2,196 puan) tarafından
Bu niye uyarı aldı acep ? Güzel fikir ama sanmıyorum katılırım.çocuklar uyuduğunda postumu evden zor kaldırıyorum. Umarım ilerdee

Bu araca gözüm seni bir yerden ısırıyor :)
(586 puan) tarafından
Di miiii  :D
(2,196 puan) tarafından
Diii :) oylama ve yorumları takip ederim ama. Hiç değilse geleceğe yatırım olur
-Reklam-
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Kız kim niye sana uyarı vermiş hey ALLAHİM
(586 puan) tarafından
Boşverin kızlar var mısınız onu söyleyin. :)
(802 puan) tarafından
Evet bende şaşırdım neden uyarı vermişler ki şaka gibi cidden
0 oy
(147 puan) tarafından
Aşırı zekiice ve mantıklı bı fikir katılırım ben uyarı veren hangi s.lk ne amaçla uyarı vermiş onu da merak ettm böyle bı posta da uyarı vermeyin ya
(586 puan) tarafından
Boşver kuzum var mısın onu söyle :)
(147 puan) tarafından
Evet ben katılmak isterim
0 oy
(609 puan) tarafından
Bende katılmak isterim , güzel bir fikir olmuş
0 oy
(686 puan) tarafından
Bende varım 
0 oy
(1,330 puan) tarafından

Bu postu yeni açtığım için şuan o kadar üzgünüm ki:((( 

Kendimce bi kült film listem var mutkaks izlemem gerektiğini düşündüğüm izleyip kafamda üstüne çizik atıp buda tamam dediğim tam benlik bi post olmuş ve ben de varım:))) tam da  yeniden kitap uygulaması indirmeyi düşündüğüm zamana denk geldi çok boş vaktim var bu ara ve hep kendimi burada buluyorum rahatsız etmeye başladı bu durum beni 

0 oy
(217 puan) tarafından
Kitap okumaya film izlemeye bayılırım bende varım:)
0 oy
(740 puan) tarafından
Benide yaz :) böyle gelişimsel aktiviteler hepimize iyi gelir.
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Bende varım ☺️
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bende katılmak isterim 

Bu uyarıyı veren kim 
0 oy
(802 puan) tarafından
Ben de varım eğlenceli ve güzel olur 
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Bende isterim canım ama televizyon izlemeyeli çok oluyor.

Çocuklardan fırsat olursa izlerim ama söz veremem
0 oy
(677 puan) tarafından
Küçük bir öneri eşimle Sevgi iken çok yapardık bir program var onu indiriyorsunuz ID numarasını birbirinize verip 1000nde olur 2000 de aynı anda aynı filmi izleye biliyorsunuz
(586 puan) tarafından
Evet baya güzel ama 30-35 kişinin aynı anda müsait olmasını beklemek biraz hayal gibi :)))
(677 puan) tarafından
Sadece fikrimi sundum cnm
0 oy
(242 puan) tarafından
Ben de varım genel itibariyle çoğu filmi izlemiş olsamda izlemediklerimi de izlemiş olurum çok güzel bi etkinlik teşekkür ederim kendi adıma 

İlgili sorular

+1 oy
61 cevap 1,144 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 109 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde PrensesAnnesi1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 446 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 744 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,351 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...